Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Fuld Booket og det er kun efter en måned i forløbet. Min kalender er allerede blevet rigtig godt fyldt op og det har gjort en stor forskel for mig. De... Mehr ansehen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fuld Booket. Deres opstartspakke er meget struktureret og giver en klar retning, når man skal i gang med at opbygge sin forretning. Samtidig føler man s... Mehr ansehen
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet. Det er langt mere end et bureau – det er i virkeligheden en uddannelse i at drive og udvikle sin egen virksomhed. Gennem forløbet har... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har virkelig haft en god oplevelse…
De er utrolig flinke og forstående, og deres svartid er super hurtig, hvis man ønsker at få ændret noget i sine annoncer eller har spørgsmål.
Det gør hele samarbejdet nemt og trygt. Kan klart anbefales! :)
Meget professionel markedsførings hjælp…
Meget professionel markedsførings hjælp og læring. Har aldrig haft så stort et kundeflow som nu. Det er mange penge at smide hver måned, men det har været det værd
Det virker stadig!! 🥳💪🏼
En ekstra anmeldelse – fordi det stadig virker!!
Jeg skrev faktisk en anmeldelse af Fuldt Booket og Alexander Mazin for nogle år siden.
Denne her skriver jeg, fordi jeg synes det fortjener en opfølgning.
Jeg startede i forløbet tilbage i 2022 og så tog det fart. Noget af det mest imponerende er, at meget af det arbejde vi lavede dengang stadig driver min klinik i dag.
De annoncer og strukturer jeg byggede med Alexander og teamet genererer stadig nye klienter til min klinik og har været en vigtig del af den vækst min klinik har haft siden.
Jeg har stadige aktive annoncer fra 2023 der leder de rigtige klienter ind i min klinik 🥳
Noget af det Fuldt Booket gør rigtig godt er, at det ikke bare handler om marketing.
Man lærer også at tænke sin klinik som en virksomhed.
For mig har de største værdier været:
• at skabe et stabilt flow af leads og nye klienter
• at opbygge stærke behandlingsforløb
• at lære at værdisætte mine ydelser korrekt
• at få en langt bedre forståelse for drift og prioritering i en travl klinik
Det kræver arbejde at implementere – men netop derfor holder resultaterne også.
Som behandler lærer man meget om det faglige, men meget lidt om salg, positionering og klinikdrift.
Det er præcis den forståelse Mazin og Fuldt Booket giver.
Du bliver en klinikejer, meget mere end en dygtig behandler.
Derfor føles det også fair at skrive en ny anmeldelse nogle år senere:
De værktøjer jeg lærte dengang danner stadig fundamentet for min klinik i dag.
5 store stjerner herfra – igen.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Samtidig føler man sig støttet hele vejen igennem processen, hvilket gør en stor forskel, når man står midt i mange nye ting.
Allerede inden for den første måned har jeg solgt to forløb, hvilket har givet mig både motivation og tro på, at det, jeg bygger op, faktisk virker.
Jeg kan derfor varmt anbefale Fuld Booket til andre, der ønsker hjælp til at få struktur og fremdrift i deres forretning.
Professionel sparring og meget mere....
Konstruktiv sparring med Fuldt Booket teamet, samt adgang til deres professionelt gennemarbejdet og lærerige materiale.
Samarbejdet har på kort tid resulteret i, at jeg har en klinik, hvor bekymring er afløst af begejstring.
Der er skabt en rød tråd i klinikken, og jeg udvikler mig på det forretningsmæssige.
Kæmpe tak til teamet og specielt Tanja for værdifuld sparring og mange gode input.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Fuldt Booket.
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet.
Gennem forløbet har jeg fået en langt dybere forståelse for marketing og for, hvordan jeg selv kan skabe vækst i min forretning. Uden deres støtte og sparring var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag.
En særlig tak til Mikkel og Elvah, som har været helt fantastiske. De har haft en unik evne til at forstå mig og har grebet mig – både i glæde og i de mere sårbare øjeblikke.
Det føles næsten som at have fået en ekstra lille familie i sit erhvervsliv, og det er jeg dybt taknemmelig for.
Dybt seriøst markedsføring
Dybt seriøst markedsføring. Jeg har prøvet lidt af hver inden jeg nu får hjælp fra Fuldt booket. I markedsførings branchen har jeg oplevet alt fra virkelig skræmmende dårligt til Alexander Mazin som lever op til ALLE mine forventninger. Tusind tak for jer. I betyder uendeligt meget for min virksomhed 😀.
Får præcis den hjælp jeg har brug for
Efter min forretning i en årrække havde kørt på autopilot, var det tid til et boost – og det skulle gå stærkt. Mit primære fokus var hurtigt at øge omsætningen, så jeg valgte Team Fuldt Booket.
Resultaterne kom med det samme. Allerede efter én måned var klinikkens omsætning på det niveau, jeg ellers havde regnet med at nå over det meste af et år.
Team Fuldt Booket får mine varmeste anbefalinger, og samarbejdet fortsætter. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Lad være med at overvej, bare gør det!
Alle der ønsker at vækste deres forretning burde investere i forløbet.
Selv hvis du starter fra 0 - ligesom jeg.
Jeg startede på forløbet inden at min klinik var klar til at modtage kunder og det har gjort at jeg fik den bedste start man kunne forestille sig.
De hjælper dig med at målsætte og vækste din forretning udover hvad du selv tænker er muligt.
Der er et dygtigt team bag Alex, som hjælper med alt du har brug for. Udover det, lærer du selv SÅ meget i processen. Jeg vil til hver en tid anbefale Alexander og hans dygtige team.
Det virker, når du går all in
Efter mange overvejelser sprang jeg ud i det med Team Fuldt Booket og oplevede hvad det vil sige at gøre noget fuldt ud.
Og det er hvad Alex og Team forventer af dig, hvis du vil have det ud af dit forløb, som de lover.
Du kommer ikke sovende til succes og heller ikke på Fuldt Booket.
Jeg blev overbevist, fordi Alex viser menneskelighed og sårbarhed i sine opslag.
Det er ikke kun et salgstrick. Det er også en måde at vise, at man brænder for det man laver. Og det samme gælder Teamet.
Jeg har bandet og svovlet mere end 10 gange over mærkelige koder og tekniske it-ord jeg ikke fattede en brik af....men så er der kun én ting at gøre og det er at spørge. Og blive ved til man forstår eller får hjælp til at løse problemet. Og problemer er der masser af, når man skal være selvstændig. Lykken er at finde et hold, som man føler sig hjulpet af og med tiden også gerne vil blive ved med at være en del af.
Jeg synes, at jeg har fået det jeg blev lovet og faktisk endnu mere end det.....
Kunsten er nu at finde en balance og ikke at tro, at man skal det hele på én gang. Det er der nemlig ingen der holder til i længden.
Tak for Alex Mazin og Team. I har min varmeste anbefaling.
De bedste hilsner fra Stine
Kropsterapi Friheden
Hvidovre :-)
Bedre forretning giver bedre behandlinger.
Som mange behandlere har størstedelen af mit fokus været at blive dygtigere til mit arbejde med klienter. Dette har derfor betydet at udvikling af mine evner på hvordan man driver en forretning ikke har været lige så skarpe. Det er hvad du får hjælp til hos Fuldt Booket, her får du hjælp til at skabe den forretning vil leve af med ro i maven. Tanja har været en kanon hjælp til at finde løsninger til konkrete problemer og samtidig hjælpe mig med at danne et overblik og prioritering. Det har jeg været utrolig taknemmelig for!
Et forløb der skaber mærkbare resultater
Jeg anbefaler alle, der ønsker mere liv i deres klinik, at købe ind på forløbet. Jeg blev overvældet, og min skepsis forsvandt, før jeg overhovedet var startet.
Alexander og hele hans team er søde, skarpe og forstående, og de er oprigtigt nysgerrige på, hvad jeg gerne vil med min klinik. Jeg har været en del af Fuldt Booket-forløbet i knap to måneder, og jeg er nu fuldt booket en måned frem.
Jeg jubler, mens jeg prøver at følge med i de mange bookinger, der fortsat kommer ind på baggrund af de værktøjer, jeg har fået – og jeg er endnu ikke engang igennem 20 % af materialet. Tænk hvilket potentiale der ligger i de sidste 80 %.
Tak, Team Fuldt Booket.
Jeg kan varmt anbefale fuld booket 😁
Jeg kan varmt anbefale fuld booket 😁.
Jeg har været hos fuldt booket i 2 måneder , og ga en kanon start . Deres lære materiale er meget velformuleret & hjælpen er uundværlig:) .
Når man starter som selvstændig er man dygtig til at behandle men ikke og drive en klinik . Og det manglede jeg meget☺️. Pga en enorme start med ja tak , kom jeg bagud med det jeg kalder skole Arbjede , så jeg måtte lige stramme op & kom tilbage til skolen 🙌🏻😬. Q&A er virkelig en vigtig ting man skal sætte tid til i sin kalender for det løser ekstremt mange ting & lærerigt 🙌🏻. Så kan jeg kun takke Tanja som er min mentor med lige bibbe ind når alt driller lidt eller man ikke når & fange de ting som er super vigtige 😌. Den rigtige hjælp er der du skal bare ha tillid til at tage springet :)
Og den skal du bare gribe når du for 100 gang kigger på om du skulle tilmelde dig fuldt booket :)
Mvh Edp
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stærke resultater
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stærke resultater – og tilpasset min klinik begge gange
Jeg har været medlem hos Fuldbooket af to omgange, og begge gange har de hjulpet mig enormt meget – selvom mine behov har været helt forskellige. Første gang var i 2022, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme i gang igen efter corona. Anden gang var i oktober 2025, hvor jeg vendte tilbage som en veletableret klinik med stabil omsætning, men med behov for et mere stabilt og jævnt kundeflow året rundt samt en langsigtet strategi.
Inden jeg startede op igen i 2025, var jeg ærligt talt lidt skeptisk. Jeg havde prøvet andre virksomheder i mellemtiden, men oplevede ikke, at de lyttede nok eller kunne give mig den hjælp, jeg havde brug for. Jeg var også i tvivl om, om Fuldbooket primært var for nye klinikker, og om det bare ville blive et kort boost med annoncer fremfor en plan, der holder på lang sigt. Men allerede fra den gratis konsultation blev jeg mødt af et professionelt team, som tog mine behov seriøst og tilpassede deres koncept til præcis dér, hvor min klinik var.
Begge gange havde jeg tjent investeringen hjem indenfor de første 3 måneder. Jeg har fået hjælp til struktur, klare rutiner og en strategi, der skaber langt mere stabilitet i hverdagen. Min erfaring er, at hvis man følger deres anbefalinger og lægger arbejdet i det, så får man de resultater man søger.
Jeg kan klart anbefale Fuldbooket og Alex Mazins team, hvis du vil tage din klinik til næste niveau – uanset om du er ny eller veletableret.
Jeg har nu været en del af Fuldt booket…
Jeg har nu været en del af Fuldt booket i en måned og jeg er totalt blæst bagover. Det er et yderst professionelt foretagende og der er meget at lære. Annoncerne har kørt i 2 uger og jeg er fuldt booket 2 uger frem. De holder fuldstændig hvad de lover. Min skepsis er væk og jeg kan kun anbefale at investere i et forløb. Giver med glæde mine 5 stjerner
Niveauet af de mennesker Mazin team er og har.
Jeg starter mit tredje år med Alexander Mazin og de professionelle mennesker han har i sin virksomhed.
Jeg har været skeptisk, frustreret, irriteret, og uforstående!.
Men hvor jeg var uforstående overfor processer, i at skabe min virksomhed, blev jeg mødt med forståelse, tålmodighed og dialog
Når jeg var irriteret, og til tiden utålmodig, er der tålmodighed og lytten.
Når jeg var frustreret, var der rådgivning, tillid og støtte.
Det DU køber er ikke "bare" en tilfældig pakke eller Quick fix løsning.
Jeg kender ikke, og har heller ikke prøvet andre end dette, men det, du vælger en 360 graders løsning af gennem afprøvet produkt.
Du vælger til og ikke noget fra, så fra dag 1 af er der en plan for dig.
Alle gør et fantastisk godt arbejde, men hvis der én der skal have en kæmpe stor ros, en person som for mig, gjort den størst forskel
Så er det Tanja Andersen,
Tusind tak for dig....... Og til dig.......... 🤩 🙏💛 Uden din viden, dit værd og din tilgang som menneske var jeg ikke nået her til.
Et dybt følt og hjertevarmt mange, mange tak, selvom det er et fattigt ord er det virkeligt ment oprigtigt.
En ting er alle dem, der siger at de kan hjælpe Èn...
Noget andet er dem, der kan.
Og det er derfor du vælger Alexander Mazin
Gør det selv - hjælp at hente
Jeg har lært og stadigvæk lærer meget igennem forløbet både fagligt og ikke mindst personligt.
Man har adgang til store mængder af undervisningsmateriale, og der skal afsættes en del tid, til "at tygge" sig igennem det. Man er selv ansvarlig for tempoet, men der er altid hjælp at hente, hvis man har brug for det.
Det ER pengene værd🤩
Jeg er for en måneds tid siden startet op med team fuldt booket, jeg blev anbefalet det af en god ven, som selv havde haft god gavn af forløbet.
I modsætning til rigtig mange af de reklamer man ser rundt om ift at skabe mere vækst, så er fuldt booket bygget op som en uddannelse i klinikdrift. Hvis man gør som beskrevet, så får man rigtig mange bookinger!
Jeg startede min klinik op 1. November, hvor jeg så småt også startede min uddannelse her. I de første 2 uger havde jeg svært ved at få kunder ind, men efter igangsættelsen her er jeg fuldstændig booket op fra uge 3 af klinikkens levetid og resten af året. Jeg har endda booket hjælp ind, for at tage toppen af henvendelser og for at kunne honorere alle efterspørgslerne☺️
Så man kan roligt sige at det er gået ud over al forventning🤗 Derudover er der fokus på blivende kunder og ikke “kun” at få nye ind. Altså en langtidsholdbar forretning. Hvilket, selvsagt, er fantastisk!
Jeg kan ikke sige andet end, hvis du er i tvivl om forløbet er pengene værd. Så skal du ikke være det! Slet ikke hvis du følger de instruktioner du får, så får du en veldreven klinik☺️ Alex og holdet er unikke, jeg tror ikke du får et bedre produkt et andet sted.
Super samarbejde med Alex
Jeg har samarbejdet med Alex, Anders og deres team gennem de sidste seks måneder, og forløbet har været yderst professionelt og konstruktivt. Deres støtte og ekspertise har været afgørende for, at jeg nu har kunnet åbne min nye klinik. Jeg kan derfor give mine bedste anbefalinger.
Næsten fuldt booket på ingen tid
Jeg er på rekord tid gået fra en meget åben kalender til at være næsten fuldt booket måneden ud.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg var skeptisk i starten og inden vi lavede et samarbejde men det er klart det bedste valg jeg længe har truffet! Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer vores samarbejde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.