Basal Biler ApS Bewertungen 13

TrustScore 4 von 5

4,0

1. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Basal Biler ApS Hos Basal Biler ApS har vi et stort udvalg af nyere brugte biler til enhver smag samt prisklasse. Vi ved det er en svær og dyr proces at købe en ny bil, derfor stræber vi hos os altid efter god service og at handlen bliver enkel, nem og overskuelig. Håber vi ses! De bedste hilsner fra teamet bag Basal Biler ApS

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse hos basal biler

Rigtig god oplevelse hos bilforhandleren basal biler. Venlig og professionel service, og alt gik nemt og hurtigt. Bilen var som beskrevet, og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

16. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig! Aldrig køb fra dem!!!

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Basalbiler ApS.

Jeg købte en bil hos dem, som gik i stykker kort tid efter købet, hvilket i sig selv er frustrerende. Det, der gør oplevelsen endnu værre, er deres håndtering af situationen bagefter. Jeg oplevede deres kundeservice som både uprofessionel og ligeglad med mit problem.

Kommunikationen var dårlig, og jeg følte ikke, at de tog ansvar eller forsøgte at finde en rimelig løsning. Som kunde står man tilbage med en følelse af at være blevet ignoreret, når der opstår problemer – og det er ikke acceptabelt, når man handler noget så vigtigt som en bil.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale dem til andre.

18. März 2026
Basal Biler ApS-Logo

Antwort von Basal Biler ApS

Kære anmelder

Vi tager alle henvendelser og kunders oplevelser meget seriøst. I denne situation må vi dog ærligt sige, at vi ikke kan genkende det beskrevne forløb, og vi har heller ikke kunnet identificere dig som kunde hos os ud fra de oplysninger, der er givet her.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig for at få sagen uddybet, så vi kan undersøge det nærmere og finde en løsning, men vi har desværre ikke modtaget svar.

Hvis du har handlet hos os, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 42 49 56 42 eller mail: Kontakt@basalbiler.dk, så vi kan få afklaret situationen og hjælpe dig bedst muligt.

Basalbiler ApS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kommer 180 km fra basal auto og…

Jeg kommer 180 km fra basal auto og havde ringet aftalt at jeg ville købe bilen.. Bilen var ikke rengjort og bilen var i stykker med kølervæske.. Useriøs bilsælger som bare sad på kontoret mens vi var og kigge på bilen..

17. März 2026
Basal Biler ApS-Logo

Antwort von Basal Biler ApS

Hej Emil

Vi vil gerne knytte en kommentar til din oplevelse, så der ikke opstår misforståelser.

Den pågældende bil var en engrosbil – en 14 år gammel bil med over 300.000 km på tælleren. Vores engrosbiler bliver solgt uden klargøring og uden reklamationsret, og dette afspejles naturligvis i prisen, som ligger under markedsniveau.

Inden jeres besøg havde en af vores sælgere fremvist bilen via video, hvor bilen også var startet, så du kunne se og høre dens stand.

Ved jeres ankomst blev I mødt af en sælger, som spurgte, om I ønskede gennemgang af bilen sammen med ham, eller om I selv ville kigge. Her valgte I selv at gennemgå bilen og vende tilbage, hvis der var spørgsmål.

I forhold til fejlen med kølervæsken er det korrekt, at der viste sig at være en utæt kølerslange. Dette er selvfølgelig beklageligt, men fejlen har været så minimal, at den først er blevet synlig efter kørsel, og derfor ikke noget, vores sælger har haft mulighed for at opdage ved fremvisning.

Vi har efterfølgende talt med den pågældende sælger for at sikre, at forløbet er gået korrekt til.

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, men håber samtidig, at ovenstående giver et mere retvisende billede af situationen.

Basal Biler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilforhandler med passion og service i fokus

Købte for nyligt en brugt elbil hos denne forhandler. Havde en lang og god dialog med sælger og det var tydeligt at der er en oprigtig passion for biler hos teamet. Fik en pæn byttepris for min gamle, en god pris på den nye og kunne kort tid efter afhente en bil der var 100% som aftalt i slutsedlen!

Efter et par uger opstod der desværre en fejl på bilen der krævede udbedring. Jeg kunne bare køre bilen på det lokale værksted hvor der blev udført diagnose og afhjælpning af fejlen og al afregning foregik direkte mellem værkstedet og forhandleren. Jeg fik hurtigt svar på mine henvendelser til forhandleren på mail og der var ikke et spor af slinger I valsen. Sådan skal det gøres!

10. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var oppe for at kigge på en Skoda…

Jeg var oppe for at kigge på en Skoda Octavia som de hade stående i udstillingen, medarbejderen var super høflig og imødekommende og hentede nøglerne til bilen så jeg kunne prøve at kører i den. Da jeg kom tilbage snakkede vi om hvad prisen ville være vis han tog min Kia Rio i bytte. Vi fandt en rigtig god pris og vi fik ordnet papirernemed det samme.

8. Februar 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Min søn købte en Skoda Octavia. Sælgeren var fantastisk og rigtig god til at handle med, og meget behjælpelig.

8. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en touran fra basal biler

Købte en touran fra basal bilerni lørdags. Lørdag har de normalt lukket men sælgerne har fra start været imødekommende og behjælpelige så det var ikke et problem.
God kommunikation fra sælgerne helt fra dag 1 og jeg fik hjælp til købet da jeg egentlig kiggede på noget andet men det gav ikke mening ift. hvor langt hjem-arbejde var og med 3 små børn.
Lækker oplevelse og ville tage turen fra Slagelse igen

17. Januar 2026

Klar anbefaling

Købte en Tesla ved dette firma af sælger Per.
Super imødekommende og behagelig sælger, som hjalp med alt fra byttebil til finansiering.
Tak for den dejlige bil og gode oplevelse.

9. Dezember 2025

Købte en brugt Mazda.

Købte en brugt Mazda.
Generelt har de været meget imødekommende.
AC'en virkede ikke, og der var mindre mangler.
Basal dækkede delene til udbedringerne, som jeg selv udførte efter aftale.
Super positiv oplevelse.

28. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr