DogCity.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej. Vore to små- meget gøende- cocker spaniels, 1 år gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent træningehalsbånd. MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved min... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej Jeg var ikke særlig tilfreds med personen der demonstrede. For det første kom hun ikke alene. Hun havde sin mand og søn med. Det ville også have været i orden, hvis hun havde ringet og give... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange tak for en superfin behandling over telefon i går. Varene er modtaget som aftalt og hunden leger med rebbolden allerede. Altså når hun har samlet kræfter i varmen. Forstår allerede komandoen: "F... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik god og behagelig service og hurtig levering...hundetegnet, som vi bestilte, tog forståeligt nok en x-tra dag pga. gravering. Ellers god oversigt på hjemmesiden, og god idè med den "personlige"... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung
  2. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kvalitets hundeudstyr til din hund. Vi håndplukker varer hos grossisterne udfra vores krav til kvalitet og vores viden om hunde. Køb alt dit hundetilbehør hos DogCity.dk, og vær sikker på at din hund får de bedste ting.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig service!

Hjemmesiden er uhyre overskuelig og lige til, så det går hurtigt med bestillingen. Blot timer efter jeg havde afgivet min bestilling blev jeg kontaktet fordi jeg havde bestilt mere end der var på lager af en særlig vare, og jeg blev tilbudt at få ændret min bestilling og få sendt den mængde der var på lager eller om jeg ville afvente de fik skaffet yderligere hjem til lagret. Kommunikation foregik hurtigt og dagen efter fik jeg bekræftet min vare var afsendt, og få dage efter modtog jeg den. Jeg vil bestemt anbefale handel på DogCity.dk!!

21. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god lakseolie til hund/kat

Har en hund i pleje (labrador/bordercolli) , og den kløede sig konstant på trods af at den er fri for lopper mm. Allerede efter kort tid med Tikki lakseolie er hans fælden med hår reduceret ,og irritiaton af huden væk. Ps . Min kat nyder også godt af olien.

19. Dezember 2013

Super service

Varen var pakket og afsendt ½ time efter bestilling og blev modtaget med stor glæde allerede næste dag.

3. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores DAMP-hund faldt til ro!

Vores hund, en mellemschnauzer på 2½ år, opførte sig, som havde den ADHD. Men så fik den Zylkène og nu er den rolig og hører efter, hvad der bliver sagt.
Hunden meget gladere og det er vi også.

25. Oktober 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Går i gang når den ikke skal.

Den går i gang som den skal, når vores hund gør, men også hver gang hun ryster sig (og et par gange hvor hun bare løber over græsplænen og leger), og hun forstår jo ikke hvorfor, og hvad hun nu har gjort. Det er synd, for hun skal jo ikke "straffes", bare fordi hun ryster sig. De første to dage gjorde indtryk og hun minimerede sin gøen, men nu er hun ligeglad...det skal siges, hun er en meget dominerende og stædig 6,3 kg pomeranien . Anti-gø halsbånd med spray kan vi ikke bruge, da hun har en lang pels. Vi er nu gået tilbage til vores forrige træningsmetode, hvor vi bruger en lille vandsprøjte, og ellers irettesætter hende i det sekund hun gør.

30. September 2013
DogCity.dk-Logo

Antwort von DogCity.dk

Kære Chanette,
Vi er oprigtig kede af at du ikke har fået god erfaring med det produkt du har købt. Vi værdsætter at du giver os besked så vi kan blive bedre, og gør opmærksom på at enhver reklamation bør skrives til info@dogcity.dk med ordrenummer så vi kan højne vores serviceniveau, som netop på denne side måles;0)
Vi kontakter dig via mail så vi kan give dig den forbventede service.

10 ud af 10

Helt fantastisk bestilte varer fredag eftermiddag og de kom med posten lørdag formiddag.Både min hund Dina og jeg er helt vilde med de ting vi købte

17. September 2013

Dejligt nemt

Det var en meget hurtig og god oplevelse at handle på nettet. Blev holdt orienteret hele vejen til Jeg havde pakken.

17. September 2013

Et mirakel

Hej du,

Har købt en "gå-pænt-sele" til Boss - hos DogCity !!!
Og har nærmest været vidne til et mirakel :-)

Dels blev selen sendt - så jeg havde den næsten inden jeg bestilte den... :-)
Og selve selen har gjort - at lysten til de lange gåture igen er steget. Han går som en drøm :-)

10. September 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

fortrolighed

Dogcity er bestemt et sted jeg kan anbefale på nettet. De har varer som jeg ikke finder i den lokale dyre handel. De er meget reelle når de skal sende varen og trækker f.eks ingen penge før varen er sendt.

4. September 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ang. tilfredshed med vibations halsbånd

Halsbåndet har ikke den ønskede virkning, når vores hund gør og knurrer, vibrere eller hyler det ikke.
Selvom halsbåndet er stram som det skal være

12. August 2013
DogCity.dk-Logo

Antwort von DogCity.dk

Kære Lene
Vi har modtaget halsbåndet og refunderet beløbet, vi håber bestemt at du er tilfreds med vores service!
Gitte

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr