DinLeasing ApS Bewertungen 46

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det er nogle år siden, men alligevel relevant at nævne: Jeg købte en bil hos DinLeasing, hvor jeg forud for købet fik tilsendt en kontrakt på mail til godkendelse. På dagen, hvor jeg hentede bilen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse at købe bil hos Arman og Søren. Professionelle og seriøse - bilen stod knivskarpt klar til en prøvetur da vi ringede få timer i forvejen. Hentede bilen 3 dage efter underskrift... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon god oplevelse jeg havde hos Dinleasing. Thomas som jeg købte bil af var fantastisk hele vejen igennem. Alle var positive, godt humør, smilende og professionelle hele vejen igennem. Jeg kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse for køb af bil hos DinLeasing. Venlig og rar service, høj kvalitet og omfavner kundens behov indenfor nogle fornuftige rammer. Kan absolut anbefales - god service! Efter køb... Mehr ansehen

1. Fahrzeughändler
  2. Leasing-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Salg og leasing af biler.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

46 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ændringer i kontrakt

Det er nogle år siden, men alligevel relevant at nævne:
Jeg købte en bil hos DinLeasing, hvor jeg forud for købet fik tilsendt en kontrakt på mail til godkendelse. På dagen, hvor jeg hentede bilen, underskrev jeg kontrakten – men jeg overså en ændring. Der var nemlig rettet en lille detalje i kontrakten, som jeg desværre ikke bemærkede: I stedet for to medfølgende nøgler stod der nu én.
Jeg blev ikke yderligere gjort opmærksom på ændringen. Da jeg startede bilen og skulle til at køre, opdagede jeg, at der kun lå én nøgle. Jeg spurgte ind til det og fik svaret: “Den tidligere ejer kunne ikke lige finde den, men giv mig lige to uger.” Jeg rykkede flere gange, men til sidst fik jeg at vide, at det ikke var muligt at fremskaffe nøglen – og der var ingen hjælp at hente. Jeg står derfor stadig uden en reservenøgle, som koster 3.500 kr.
Det er selvfølgelig min fejl, at jeg ikke opdagede ændringen i kontrakten, og derfor havde jeg ikke noget juridisk at gøre indsigelser med. Min oplevelse er derfor en opfordring til altid at gennemgå kontrakten grundigt, inden du skriver under – også selvom du allerede har godkendt den i første omgang.

13. September 2024

Super profesionelle & serviceminded

Super profesionelle & serviceminded

Hele holdet er bare fantastiske og man kan ikke sætte en finger på Mads.
Virkelig en person, der har styr på alt og virkelig god til at hjælpe. Udover det, så er han virkelig nem at snakke med og giver gerne en kop kaffe eller to. Ser frem til fremtidige handler med ham/dem.

1. Oktober 2024

Super proffesionelt leasing firma

Super proffesionelt leasing firma
Er på min 5 leasing bil fra Din Leasing!
Altid go service og fine vilkår. Altid klar besked om restværdier osv.
5 store stjerner og en kæmpe anbefaling herfra!!!

15. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse for køb af bil hos…

Fantastisk oplevelse for køb af bil hos DinLeasing.
Kan absolut anbefales - god service!
Efter købet af bilen var der nogle få fejl som forhandleren fik ordnet med det samme jf. reklamationsretten.
Jeg køber min næste bil hos DinLeasing igen.
Sælgeren son anmeldelsen tager udgangspunkt i hos DinLeasing: Arman.

20. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løber fra aftale

Jeg købte en bil bil ved Dinleasing
Og vi blev enige om en pris og de fik solgt mig et 1 års car garanti med for en merpris.
Da jeg så skulle benytte mig af car garantien, var bilen aldrig blevet oprettet i deres system, og DinLeasing havde så ikke oprettet den til trods for merpris.
Efterfølgende løber de for aftalen og siger den aldrig gik igennem.
Da Car Garantien ikke står separat og er medregnet i den totale købspris, er der ikke noget at gøre.
SÅ HUSK AT FÅ ALT SORT PÅ HVIDT hvis i handler ved DinLeasing

23. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice der ikke kan anbefales

Jeg købte en bil, hvor den det første år har skulle have ordnet flere forskellige ting. Det er ting man kan forvente ved en brugt bil. Dog har behandlingen af personalet været fuldstændig uacceptabelt. Hver gang jeg har rettet henvendelse til dem, fortæller de at de er midt i noget og vil ringe tilbage og derefter ingen dialog. Der er kun kommer svar, når både min kæreste og jeg har skrevet flere mails og ringet.

Hver gang noget har skulle ordnes ved bilen har vi selv haft udgifter.

Inden købet var der fantastisk og hurtig betjening fra dem, men det ændrede sig markant efter vi underskrev..

Alt i alt et udmattende og utroligt dyrt køb, som jeg bestemt ikke kan anbefale.

17. März 2023

God oplevelse med Din Leasing

God oplevelse med Din Leasing - både med Mads og Arman. Havde kig på en fin Audi, og begge var yderst tålmodige igennem beslutningsprocessen. Bedste anbefalinger herfra.

24. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon god oplevelse hele vejen igennem

Jeg kommer klart tilbage næste gang jeg skal købe bil selvom jeg bor på Sjælland.
Kan varmt anbefale Thomas, han er virkelig en kanon behagelig og imødekommende mand. Tryghed hele vejen igennem.

Ps. Synes Thomas skal have lønforhøjelse 😄😄😄😄😄

27. September 2023

Varmeste anbefalinger!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dinleasing APS. Vi solgte vores bil til Dinleasing og processen var så nem! Alle medarbejder er imødekomne, super professionelle og servicen er i top. Mange tak for fantastisk samarbejde.

9. Oktober 2023

God service, god mavefornemmelse

Vi vil gerne anmelde Arman og hans team. Rigtig god fornemmelse gennem hele forløbet. De vil gå langt for at gøre dig tilfreds. vi kan kun sige god for Dinleasing og vi komme gerne igen :)

25. August 2023

Super service.

Vi har sjældent følt os så velkommen og fået så god en service. Den købte bil blev leveret i Nordjylland, hvilket er mere end vi kunne forvente.
Vi kan kun varmt anbefale DinLeasing Aps

20. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en Mercedes-Benz A45 AMG…

Jeg har købt en Mercedes-Benz A45 AMG fra Din Leasing og jeg kan bare konstatere at servicen forsætter også efter købet!
Det er tydeligt at mærke at kundeservice vægtes meget højt hos Din Leasing idet jeg har haft nogle små problemer med bilen siden købet og hver gang jeg har kontaktet Din Leasing er jeg blevet mødt med forståelse og de har fået udbedret fejlen U/B, Jeg kan trygt give mine allerbedste anbefalinger til at handle med Din Leasing, et yderst professionelt firma med kunden i fokus !

24. März 2023

En yderst professionel oplevelse

En yderst professionel oplevelse, at købe bil her. Alt blev tjekket, helt ned i mindste detalje, selv, så som batteriskift i nøgle. Meget venlig og profi sælger, ja nærmest en svigermors drøm ;0).

24. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem stjerner er ikke nok

Helt fantastisk service.
De hjalp mig med at få den bil jeg har ledt efter, og kæmpet en kamp med banken da der var problemer med dem. Det var helt fantastisk, man blev taget godt i mod da man ankom og fik hurtigt et godt indtryk af personalet. Bilen jeg købte lavet de service, nysynet den og leveret den som næsten ny. De sørg også for du altid kan ringe til dem hvis der er noget og ville gerne hjælpe dig godt på vej.
Fantastisk oplevelse😁

11. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stod og skulle bruge en bil ret hurtigt, kontaktede så Din Leasing ApS hvor Arman og Søren hurtigt var behjælpelig med at finde en bil slutseddelen blev skrevet under kun 40 timer efter! Kan klart anbefale Din Leasing til dit næste køb/leasing af bil.

7. April 2023

Fantastisk service

Fantastisk service.

Uden tvivl 5 stjerner! Vi har ledt så længe efter den perfekte bil, og endte så med at købe hos Din Leasing i Silkeborg. Dette skyldes først og fremmest en behagelig velkomst, og at bilen vi søgte stod klar og skinnede uden mangler! Uden tvivl ikke sidste gang vi handler hos Din Leasing i Silkeborg.

28. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr