DrewsensBiler Bewertungen 90

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt en Mercedes A200d hos DrewsensBiler. Mike var venlig, imødekommende og professionel igennem hele processen, hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Bilen blev nysynet og klar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Mike angående en Mercedes de havde til salg. Han fik klargjort bilen på rekordtid. Jeg talte med ham fredag, og onsdag ugen efter fik jeg udleveret nøglerne til min bil. En profession... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse i Påsken hos Drewsens biler i Silkeborg, hvor jeg fik min Tesla Model 3 med hjem på dagen. Super travlt, på trods tog de sig god tid til mig. Op til besøget var jeg i dialog med dem pr... Mehr ansehen

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle ud og købe vores første elbil…

Vi skulle ud og købe vores første elbil og skulle derfor også skifte vores dejlige Audi ud, vi fik en rigtig god pris for Audien og en rigtig god handel på vores nye Skoda enyaq, komunikation og kunde service var i top. Vi kommer helt sikkert til at handle med drewsens biler igen super behagelig oplevelse 🤩

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt en cupra born igennem drewsenbiler

Har købt en cupra born igennem Mike. Jeg må sige alt gik som smurt. Lige fra svar på alle mine spørgsmål, afhjælpning af min gamle bil.
Da jeg kommer fra Sjælland, sendte Mike extra billeder til mig, hvilket jeg satte pris på. Bilen var gjort klar til aftalt tid. Jeg kan klart anbefale andre at kikke forbi Drewsenbiler, stor ros til Mike.

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med top service

Jeg købte en BMW iX3 ved Drewsens biler hvor jeg skiftede min Tesla model 3 ud til en fordelagtig byttepris. Hele processen har været en positiv oplevelse - fin informationsdeling og masser af fleksibilitet fra både Mads og Mike som har grebet bolde på tværs af hinanden.

Går man med overvejelser om at skifte sin bil ud, så tag forbi de to.

9. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER VÆK ! Løftebrud på løftebrud fra Mads

Forsøgte at købe bil ved dem før jul. Lavede mundtlig aftale med dem fredag og fik slutseddel, som jeg skulle underskrive i weekenden. Underskrev den søndag. Mandag bliver jeg ringet op og får at vide at Mads solgte bilen om lørdagen. Min kammerat som selv har bilfirma havde endda også ringet til dem om fredagen ( han har arbejdet sammen med én af dem) for at bekræfte at de havde en handel. Men der må være en slem mangel på intern kommunikation.
Mads udviste ikke selv format nok til at ringe til mig, men fik en anden til at gøre det. Han lover at få Mads til at ringe til mig - det løfte kan de ikke holde.
Da jeg selv får fat i Mads, udtrykker han sin beklagelse og at det ikke er den måde han ønsker at drive virksomhed på. Vi snakker om en tilsvarende bil, som de skulle få hjem, dog uden træk, hvilket var lidt et setback for mig. Jeg gør det klart, at bilen skal kunne handles inden årsskiftet. Han lover at vende tilbage dagen efter med hvornår den pågældende bil kunne leveres, og om hans indkøbere kunne finde en tilsvarende bil med træk, men det sker - ikke overraskende - heller ikke.
Jeg finder et andet sted at handle, for Mads gør som det passer ham og HOLDER IKKE SINE LØFTER. Og nej, han vendte aldrig tilbage med et svar - heller ikke efter jul og heller ikke efter nytår. Så det er åbenbart den måde , at han vil drive bilforretning på...

17. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mavefornemmelse hele vejen igennem

Bilen blev nysynet og klargjort, så jeg ikke skulle forholde mig til meget andet, end at køre den hjem fra Silkeborg til Aarhus.

Alt i alt en god oplevelse.

17. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en VW Tiguan af Drewsen…

Jeg købte en VW Tiguan af Drewsen biler, jeg handlede med Mads.

Jeg tog toget over til Silkeborg for at hente bilen og allerede på turen fra stationen og til forhandleren gik gearkassen i nød program.

Mads lovede guld og grønne skove, alt kunne lade sig gøre, de slettede fejlen og jeg blev overbevist om det bare var en enlig svale.

på turen hjem til Sjællang gik gearkassen atter i nød program samt flere fejl støtte til, mads havde lovet at bilen kunne laves lokalt hvis der blev noget i garanti perioden, men ak. da jeg så endelig kom hjem med bilen og værksted skulle findes, så svarede Mads pludselig ikke mere.

I stedet så kom Arman på banen en ikke særlig samarbejdes villig mand og intet kunne lade sig gøre. Jeg måtte selv finde værksted til at få lavet gearkassen da det værksted Arman havde fundet ikke kunne løse en sådan fejl og bilen bare stod, da jeg endelig fik bilen tilbage kunne jeg mærke at det ikke var den eneste fejl bilen havde.

jeg kontaktede Arman om at købe bilen tilbage, og det kunne han da godt med et tab på over 30.000kr til mig for at have kørt den defekt bil hjem, han ville ikke erkende at bilen havde fejl og jeg måtte indlede en klagesag i Bilklagenævnet for at få ham til at køre den på værksted.

Da de endelig tog bilen på værksted havde de den i 4 uger hvor der både blev røget i bilen og kørt privat rundt inde i København 80km og de formåede ikke at løse nogen af fejlene, når jeg spurgte Arman hvad de havde lavet/ fundet var svaret bare at den intet fejlede og han ville i øvrigt ikke afregne for de kørte kilometer selvom de havde lovet at den skulle laves lokalt, bilen blev kørt til Fyn.

Derefter lavede jeg endnu en klagesag over Drewsen biler på bilklage og igen Arman ville ikke samarbejde, men jeg blev bebrejdet for alt muligt af ham.
Da der skulle være syn og skøn på bilen klagede han over tidspunktet og værksted for at få det ændret og da han fik det ændret valgte han ikke at møde op.

Syn og skøn gav mig ret i alle punkter og jeg skulle have afslag i prisen på købet af den defekt bil, dette trak Drewsen biler også i langdrag og først da jeg lavede en fogede sag i retten i Viborg betalte han.

jeg kan kun være ærgerlig over at have handlet med Drewsen biler og jeg skulle aldrig have købt en bil af dem, halvandet års tov trækkeri med Arman det kan jeg ikke anbefale nogen, så hvis du/i har mulighed for at handle et andet sted så vælg det.

Læs eventuelt sagen på Bilklage den har nummer 28833

21. März 2025

God oplevelse hos Drewsens Biler

En nem, professionel og god dialog med Mads gjorde, at vi havde en rigtig god oplevelse, da vi kort før jul købte en Audi Q4 e-tron hos Drewsens Biler. Vi fik monteret helårsdæk, og bilen blev hurtigt klargjort. Stor anbefaling herfra.

23. Dezember 2025

God og tryg oplevelse

En professionel sælger, der er passioneret omkring sit arbejde. Her har man en god mavefornemmelse igennem hele forløbet, i en branche der kan være præget af det modsatte.
5 ud af 5 mulige stjerner herfra :)

14. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en BMW iX3 ved Drewsens biler…

Jeg købte en BMW iX3 ved Drewsens biler hvor jeg byttede min Tesla model 3 ud til en attraktiv byttepris. Jeg har følt at den bil jeg har købt er blevet kontrolleret i bund ift stand hvilket har givet en ekstra tryghed.

Hele vejen igennem har det været en positiv oplevelse - fin informationsdeling og masser af fleksibilitet fra både Mads og Mike.

Ønsker man at skifte sin bil ud eller købe en ny kan jeg anbefale Drewsensbiler.

9. Januar 2026

God og professionel oplevelse

Jeg fik en god og professionel behandling. Helt fra første kontakt til at nøglerne til bilen blev overdraget i dag.

Jeg ønskede at få bilen før jul, og det sørgede de for, på trods af at købet fandt sted under en uge før jul!

Bilen blev synet, klargjort og fik skiftet vinterdæk og stod bare knivskarpt.

Super god oplevelse

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig, kompetente og ingen ubehagelige overraskelse.

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Drewsens Biler.
Pga. en dårlig oplevelse hos en anden brugtbilforhandler, så dobbelttjekkede vi på trustpilot først, før vi gav os i køb med en brugt elbil. Vi lagde mærke til at der ikke var nogle “trælse” anmeldelser.
Jeg blev modtage at en meget ydmyg, behagelig, vel vidende og tålmodig fyr. Han forklarede meget punktligt og præcist, så jeg ikke var i tvivl. Det tydligt at mærke, at han ikke bare kom med den typiske “båndoptager” for at sælge. Men at han satte sig i vores position, hvilket har var rigtig god til, for at give os den bedst mulige svar. Finde vores krav og sælge os bil, der nærmeste blev skræddersyet så godt så muligt til os…og endnu bedre at der ikke var eller er nogle gemte overraskelser eller hovsa-løsninger.
Det er vores første elbil, hvilket kan være meget svært at sætte ind i. Men har er stadig meget hjælpsom når jeg ringer til i tide og utide.
Jeg kan rigtig godt anbefale Drewsen Biler til andre køber. Jeg synes de er meget kompetente og imødekommende. Også at der ikke er disse ubehagelige overraskelser.

18. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig tryg i handlen

Jeg følte mig tryg i handlen, de dele der gjorde mig utryg blev der taget hånd om. Og selv ved måske simple spørgsmål blev jeg mødt med en god service og forståelse. Og netop det at handlen blev fulgt op på fra start til slut gjorde indtryk på mig.

25. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr