Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Postdanmark smed pakken væk inden den overhovedet var afhentet på post centralen. Kontakten herefter til Desonic var yderst vanskelig. De svare ALDRIG på mails - selvom den eneste kontakt mulighed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplevede desværre store problemer med montering af et Hornsleth cover til en Macbook air 2022 M2. Målene på computeren er lidt specielle kontra alle tidligere modeller, derfor skulle måle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Desonic fortjener 5 stjerner herfra. Firmaet har virkelig gjort alt for at hjælpe mig med at få det rette cover til min bærbare. Stor ros herfra! Desonics service er uovertruffen! Mit første fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde problemer med at få mit design til at passe ind i boksen - derfor skrev jeg til virksomheden, som stod klar til at hjælpe med det samme. Konge service fra Jonas. Fremsendte mit material... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Computerzubehör
  2. Designagentur
  3. Großhandel für Elektronikzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Hos DeSonic ApS producerer vi foliecovers til elektronik. Vi har skins til bl.a. laptops, mobiler & Soundbokses. Alt bliver produceret på egne maskiner, og derfor kan vi stå 100% inde for kvaliteten! Under producering påfører vi laminat på foliecoveret, for at øge levetiden på produktet og beskytte elektronikken. Et lækkert cover som beskytter mod ridser og skrammer, men med et elegant udtryk! Vi indgår samarbejde med danske kunstnere, hvor vi giver kunderne muligheden for at få kunsten med sig overalt. Herudover har vi vores design-selv funktion, hvor man kan personliggøre sit elektronik med eget design. Superligaklubber er i høj grad interessant for DeSonic, og der er indgået et samarbejde mellem fem Superliga-klubber og os. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder så bredt et sortiment som muligt, og vi drømmer om at der er foliecovers til enhver smag på vores webshop.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Suiii

Kom op i skolen med mit nye cover til mac, og alle var helt blæst af, elsker kvaliteten og ideen med det

17. Mai 2022

Hej Christian,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade, for at du er tilfreds med dit produkt, og spreder lidt liv i klassen. ;)

Framragende produkt

Framragende produkt, nemt at påsætte og kan gøre ens ejendele personlige

17. Mai 2022

Hej Tina,
Tusind tak for at tage dig tid, til at skrive en anmeldelse af vores produkt på Trustpilot.
Vi er meget glade, for at du er tilfreds med vores produkt!

4. Mai 2022

Hej Mikkel,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade, for at du er tilfreds med vores produkt!

Anbefales

Super fedt produkt, har selv bestilt derfra, og er meget positivt overrasket. Mega god service og leveringen var fin nok. Alt i alt en god oplevelse, handler gerne derfra igen.

29. März 2022

Hej Clara,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at du er tilfreds, og er helt sikkert klar til at lave et nyt foliecover til dig en dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produkt der ikke var lavet før

Jeg havde en computer som de ikke havde lavet før, dette gjorde at leveringstiden var længere end håbet. Men var i god kontakt med virksomheden som forklarede at størrelsen skulle findes og laves. Jeg har nu fået mit produkt og det passer perfekt. Super fin service:)

10. Februar 2022

Hej Fahad,
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine 4-stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering og lækkert produkt!

1. Februar 2022

Hej Casper,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds, med dit nye foliecover.

Super virksomhed

Rigtig god service med et godt hold bag. Produktet er super, helt op til forventningerne.

10. Januar 2022

Hej Christoffer,
Tusind tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og produkt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet og god service

Jeg har modtaget et folie fra Desonic, som er i den bedste kvalitet, derudover synes jeg at der var rigtig god service

7. Januar 2022

Hej Jeppe,
Mange tak for de rosende ord. Vi er super glade, for at du er tilfreds med dit foliecover.

Jonas, DeSonic ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr