Sikke en service! Jeg fandt en vare, som jeg havde ledt med lys og lygte efter i hele Danmark. Og oveni købet til en fantastisk pris! Til min store ærgelse finder jeg ud af, at Novadata ikke... Mehr ansehen
God service En anden reparatør i byen havde dømt min søns bærebar Lenovo pc for død - lige til skraldespanden! Blev enig med mig selv om at prøve Nova Data - her var svaret, at den sagtens kunn... Mehr ansehen
Jeg anbefaler folk på det kraftigste til ikke at købe sin computer ved Nova Data. Produktet er af dårlig kvalitet og bliver leveret med fejl. Jeg talte 6 forskellige fejl ved computeren da jeg kø... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kenan er da det sødeste empatiske…
Kenan er da det sødeste empatiske menneske !
Min kære mand fik den ide, at han ville falde dø om, mens jeg tog et bad.
Jeg blev totalt blondieforladt.
Min pc besluttede sig så også lige til, at den ikke gad lege længere.
Jeg var - for, bruge pæne ord - totalt på numsen.
Jeg har et handicap som gør, at jeg ikke kan komme ud af min lejlighed.
Lige ud af det blå - midt i min gråd hører, jeg min mands stemme sige - du kan stole på Kenan.
Og det kan jeg da lige love for, at jeg kunne !
Retfærdigvis skal siges, at jeg faktisk havde googlet som en gal - den sidste unge mand, jeg talte med var så sød og ansat hos Elgiganten - men han kunne ikke opfylde mit ønske om levering til døren.
Det endte med Krak - Novadata i Sønderborg og så skal jeg sgu da love for, at der blev taget hånd om mig.
Mig i telefonen : "kan du lave en pc til mig?"
Kenan : " hvad er dine behov?"
Mig : " lige meget og alt - det er akut! "
Kenan :" den fixer jeg, jeg når det nok ikke mere i dag - men prøver, at gøre den klar til i morgen"
Dagen efter får jeg sms, at den er klar og han vil komme med den efter arbejdstid.
Jeg advarer ham mod mine trapper - de er virkelig hårde - han ignorerer totalt.
Klokken omkring 18.00 ringer det på min dørtelefon - og Kenan kommer prustende op af mine 68 trappetrin og har stadig overskuddet til, at stikke mig et smil og en ny pc.
Han er så sympatisk og havde, jeg været 20 år yngre havde jeg sikkert flirtet uhæmmet med ham.
Men alt i alt og for, at være seriøs - super service - super gode varer - alt var bare forberedt til mig.
Styresystem, antivirus, skriveprogrammer - alt.
Og til billige penge.
Kan stærkt anbefales !
Lokal IT butik med Fremragende service, og samarbejde!
Kenan er lige til at komme i kontakt med, både på mail og telefonisk. Han var enorm fleksibel ift. at samarbejde om at få sendt et grafik kort han normalt ikke sender. Jeg måtte selv lave pakkelabelen via guloggratis, og efter han modtog pakkelabelen sendte han kortet afsted med det samme! Alt gik så fint!
Ingen svar
Ingen svar
Spurgte til opgradering af 2 stk computere via deres hjemmeside for nu 1,5-2 mdr siden. Kan snart ikke huske det mere.
Ingen gider tilsyneladende at reagere på dette.
Vi fandt så en anden løsning hos en anden IT leverandør der reagerede indenfor 2 dage og har nu 2 velfungerende maskiner med de nyeste styresystemer og programmer
SUPER service
SUPER service, fik rigtig god assistance, og der blev gjort meget for at det hele spillede igen. Tak til en dygtig medarbejder. Har været ovre i butikken og sige det til Kenan.....altså indehaveren. Tak for jer.
Dårlig oplevelse
Jeg kontaktede Novadata i slutningen af 2021 mhp. opgradering af PC med I9-12000 processor. Jeg har ikke forstand på "byg selv" - derfor kontaktede jeg den lokale pc forretning med forventning om de præcist vidste hvad der skulle til for at opgradere og havde kompetancerne.
Deres tilbagemelding var at det krævede nyt bundkort, køler (nocturna chromas U12A) og strømforsyning men at kabinettet var stort nok til de komponenter.
Med den forventning at alt nu var iorden - har jeg anvendt pc siden. I forbindelse med spil har der efter nogle timer være "nedgang i performance" men det kunne udfra andre brugeres oplevelser også være nogle "interne bugs". Da jeg fik en bekendt til at udskifte mit graftikort bemærker han at køleren vender forkert og blæser nedad mod grafikkort og ikke fra højre mod venstre som man normalt gør. Jeg har søgt og spurgt flere professionelle pc folk og de var alle uforstående over placeringen, som vil resulterer i insufficient køling.
Jeg målte CPU temperatur med HWmonitor som viste +100 grader på CPU og "termisk drosling".
Jeg kontaktede Novadata som tog pc til gennemsyn. Blev herefter kontaktet af deres tekniker som oplyste at køleren ikke kunne vendes (som de jo selv havde installeret!!) - og jeg måtte have anden køler. Han installerede derfor en be quiet køler med en blæser og fortalte at stresstest viste max tp 89 grader og alt var ok.
Udover be quiet koster 2-300 kr vs nocturna (8-900 kr) som de iøvrigt beholdte - så viste HWmonitor straks jeg tændte pc og startede et spil at flere Tp > 100 grader, og cpu nu 108 og for første gang viste CPU nu "kritisk kerne temperatur".
Jeg fik derfor samme novadata tekniker til at se med på pc via fjernadgang. Han kunne ikke forstå at Hwmonitor viste så høje temp. Han kendte ikke programmet og sagde hans test prorgram var "intels" eget som jeg ikke kunne få adgang til. Jeg nævnte også at udfra specifikationer på be quiet fra deres egen hjemmeside så er be quiet ikke kompatibelt med mit bundkort - LGA1700. Jeg blev igen forsikret om at det stod i hans specifikationer og de passede sammen.
Min tillid til novadatas faglighed var på det tidspunkt ikke tilstede og jeg kørte derfor til et firma der udelukkende forhandler "gaming-pc" som straks kunne bekræfte de høje CPU temperaturer. Man bemærkede at Be quiet køleren var monteret forkert - med en LGA 1151/1200 bracket hvor skruerne var skruet skævt i. Heldigvis uden skade på bundkort.
På en del af Bundkortet var der stadig indpakningsplast der hvor SSD disken var monteret (installeret af novadata tilbage i slut 2021). Man noterede sig også at be quiet køleren er helt utilstrækkelig til en så "varm" CPU med risiko for skade på både cpu og bundkort.
Jeg har skrevet til novadata x 2 og ventet knap 3 uger. Intet svar.
Det er menneskeligt at fejle, og man kan fra novadatas side, som minimum svare kunden og give en forklaring hvis man er uenig - eller en undskyldning. De burde refundere differencen på den køler de monterede forkert og tog ud igen og erstattede med en helt insufficient og billig køler. Har tilbudt at tilbageleverer be quiet men intet hørt.
Pc er nu opgraderet med nyt kabinet og vandkøler - fungerer perfekt.
Novadata kan klart anbefales !
Novadata kan klart anbefales !
Jeg bestilte i fredags om morgen d.09-07-2021
Fik pakken leveret til døren i dag 12-07-2021
-Det var bestemt hurtigt, især når jeg bor på Bornholm, og de har click & collect, så de var så søde at sørge for at jeg alligevel sagtens kunne bestille mit grafikkort.
Når jeg åbner pakken af de lagt andre fine sager med i pakken, det noget af den bedste opleves jeg har med et firma.
Jeg giver Novadata 5 stjerner med pil op af :)
Sikke en service!
Sikke en service!
Jeg fandt en vare, som jeg havde ledt med lys og lygte efter i hele Danmark. Og oveni købet til en fantastisk pris! Til min store ærgelse finder jeg ud af, at Novadata ikke har en traditionel webshop.
Heldigvis tilbyder deres flinke medarbejder alligevel at sende varen til mig fra Sønderborg til Jægerspris. Og oven i hatten er der små gaver i form af tshirts, bolsjer og kuglepenne i pakken.
Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at handle med Novadata, og jeg vil anbefale alle fra nær og fjern at støtte denne lille, lokale Sønderborg-butik!!!
Tak for god og personlig service!
God service - de fik sendt en vare selvom det slet ikke var en webshob! God stil!
Kedelig oplevelse.
Kedelig oplevelse.
Sendte via hjemmesiden en ordreforespørgsel på en cpu, som jeg aldrig har fået svar på. Skrev ligeledes på messenger og facebooksiden. Mit opslag på facebook blev ikke besvaret.
Da jeg efter 24 timer - uden svar på noget - ringede til firmaet fik jeg en beklagelse og det er helt fint. Jeg bestilte så min vare til vedkommende, som ville ringe tilbage til mig med et afhentnings tidspunkt, da det er click and collect. Jeg fik stadig ikke en bekræftelse på mail, og nu ved aftenstid fredag, har jeg stadig intet hørt, men har dog - efter 36 timer - fået respons på messenger, med opfordring til at ringe ind og bestille min vare ... som jeg jo i forvejen har gjort. Den er nu bestilt andet sted fra.
Fin service
Fin service
Det er muligt at få en PC som man ønsker den og hvis man ikke er Windows fan er man ikke tvunget til at betale for et styresystem man alligevel ikke bruger, stor fordel.
Fejli 40 fra min side Jeg lave desvære…
Fejli 40 fra min side Jeg lave desvære en fejl40 i Bios som endte ud at bundkort og cpu røg sig en tur øv bøv De første jeg gik til var self Nova data Da de kender min pc i sønderborg God Kundeservice og hurtigt lavning af nye dele til pcen Så efter 4 uger uden computer har jeg endelige min pc tilbage igen Altid god kundeservice og stor ros til drengen der nede :D
lidt rodet affære mht
lidt rodet affære mht. nogle varer frem og tilbage, men det løste sig til sidst, så jeg er egentlig tryg ved at handle der igen...
Havde en dårlig oplevelse.
Her sidste dag da min computer valgte at stå af, valgte jeg selv at prøve at fejlfinde den, da jeg har lidt computer "know how".
Mit system køre socket type: am3+ og ddr3 ram.
Da jeg havde en anden am3+ liggende, valgte jeg at prøve skifte den ud med den cpu jeg mente måske var stået af og computeren startede så igen.
Og jeg tænkte pyyy, der var jeg heldig, men næste dag da jeg kom hjem gad computer ikke starte, så jeg var sikker på det var bundkort og ram der var stået af, eftersom grafikkort virkede i en anden computer.
Så på baggrund af det, valgte jeg at bestille nyt bundkort og nye ram, som kom dagen efter.
Men da jeg byttede det rundt, virkede computer stadig ikke, så mit gæt var at cpu nok var brændt af idet jeg smed havde sat den i det gamle bundkort, som havde en kortslutning.
Men da jeg gerne ville høre hvad en ekspert sagde, gik jeg ned til Novadata, fordi det var det åbenlyse valg.
Forklarede manden bag disken om mit dilemma med penge og at jeg havde investeret i nyt bundkort og ram, men at det ikke var det nyeste.
Han havde ingen forslag til om cpu kunne være stået af eller andet og var mere interesseret i at sælge mig noget helt nyt.
Følte ikke jeg fik nogen hjælp og var bestemt sidste gang jeg handler ved Novadata.
Endte med jeg snakkede med en anden butik over nettet og efterfølgende bestilte en cpu, der passede i bundkortet.
Og min computer er nu oppe at køre igen, uden at skulle købe det nyeste af det nyeste hos Novadata.
Ønsker jer alt held og lykke fremover og håber jeres service bliver bedre, selv når i måske ikke lige sælger noget helt nyt.
altid god service og friske på at …
altid god service og friske på at snakke hardware, man bliver behandlet godt og de yde en god service
Blev enig med mig selv om at prøve Nova Data - her var svaret, at den sagtens kunne laves.
God service, god kontakt og ikke mindst for forholdsvis små penge har min søn atter sin bærebar retur og klar til skole :-)
Godt jeg ikke smed den i skraldespanden!!
Hold jer fra Nova data
Jeg købte en bærbar computer hos dem, og der har været et utal af fejl på denne. Når fejlene skulle rettes, blev man som oftest nød til at vente, langt over aftalt tid. Jeg er flere gange mødt forgæves op i butikken, og fået en søforklaring på, hvorfor computeren ikke lige var færdig endnu.
Bægret flød for mit vedkommende over, da jeg efter sidste "reparation", har fundet ud af, at de har limet computeren sammen.
Hvor skruer normalt ville holde computeren sammen, har de limet. Dette havde jeg formegentlig aldrig opdaget, men efter et halvt år, holder limen ikke længere, og jeg har nu en computer, som jeg er blevet nød til at tape sammen.
Jeg orker ikke flere uge lange reparationer og dårlige søforklaringer fra nova data. Jeg sætter aldrig mere benene i den butik og jeg kan kun opfordre alle andre, til at gøre det samme.
Lyver overfor kunden, og deres produkter kommer med fejl
Min anmeldelse af NovaData/-Gaming/-Book tilbage fra 2010 er blevet fjernet, da jeg henviste til en artikel, som blot bekræfter foretagenets useriøsitet.
Så her følger et uddrag af min oplevelse fra dengang:
- ej opdateret hjemmeside
- lyver overfor sine kunder
- man får ikke det produkt, man betaler for
[...]
Jeg har aldrig hørt så mange søforklaringer, som folkene hos Novabook gav mig (her hovedsageligt Kenan Hansen). Bægeret flød over, da de ikke kunne skaffe "komponenter" til at reparere computeren og den seneste undskyldning jeg fik var: "Fordi det er nat i Kina".
Konklusion:
De lyver overfor deres kunder, og man får ikke, hvad man betaler for.
Jeg kan kun anbefale at undgå dem!
<<<
Det er en skam at disse folk fortsætter uhindret i at drive forretning, og det er sørgeligt at Trustpilot nedtager anmeldelsen uden at gøre opmærksom på dette via f.eks. mail.
Fejl reparation og dårlig service
Hver gang jeg kom for at hente min computer var man lige i gang med den, først 4. gang jeg kom, fik jeg den med hjem.
Den var indleveret fordi den havde det med pludselig at lukke ned - står i reparationsrapporten. Jeg havde opladeren med og bad dem om at tjekke, om den var i orden som det første. Den havde de besvær med at finde, da jeg skulle have den med.
De tog 900,- for at lave en ny opsætning på computeren - så nu er der ikke en ægte udgave af windows på den længere. Det første der skete, da jeg kom hjem med den og skulle bruge den var, at den lukkede ned 5 min. efter opstart.
En ven har lige kigget på den. Han var ikke længe om at finde ud af, at det var batteriet og opladeren det var galt med - nu kører den endelig !
Mette
Fantastisk service!
Jeg har handlet ved Novadata flere gange uden problemer, men sidste gang jeg var der fik jeg købt mig en printer, der ikke duede. Jeg kom ind i butikken med den, de tjekkede den igennem og de rettede fejlen. Jeg kunne hente printeren dagen efter, og den virker bare super godt nu :)
Svar til Nova Data vedr. manglende faglig viden og dårlig service.
Tak for svaret og sikken en mærkelig forklaring. Du kan pludselig huske mig og til orientering, jeg har min kvitering, så der mangler ikke dokumentation. Du har solgt mine kabler, jeg må sige, du er en dygtig forretningsmand. At du har ringet til mig, er jeg glad for at vide, desværre har jeg ikke set din opringning. Det kunne have været rart hvis du havde prøvet at ringe en gang mere eller sendt mig en sms. Som jeg sagde til dig i butikken - jeg bliver ikke fattigere af, at du ikke vil udlevere mig mine kabler eller udbetale mig pengene. Sagen slutter fra min side her. Jeg synes blot at andre skal vide hvordan kundebetjeningen er i forretningen.

Antwort von Novadata
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.