Jeg er lige blevet færdige med 6x unghundetræning. Fantastisk hundeskole, kan klart anbefales. Lene er en rigtig god, sød og rar underviser. Vores hund er blevet meget roligere efter og har lært en ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop gennemført 6 træningsgange på hvalpeskole hos Lene og det har været 6 gode gange. Jeg har haft hund i mange år, men det er længe siden jeg har deltaget i et hvalpekursus og jeg lærte rigti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop gennemført hvalpetræning med 6 træningsgange på den glade hundeskole og er ovenud tilfreds. Mange gode råd og gode ting at lære for en førstegangshundeejer. God fokus på hvad der er det ri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetræning hos Lene (den glade hunde skole ) har været en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver søndag siden oktober , og vi e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Professionel Hundetræning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. Online Booking!
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det har været et super hvalpe træningsforløbet på den glade hundeskole.
Kim er en utrolig dygtigt træner som med sin positive og opmuntrende væremåde skaber de bedste betinger for læring for os hundefører og dermed vores hunde.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi har trænet begge vores Border Collier hos Den Glade Hundeskole. Vores ældste over 3 omgange og vores yngste er lige startet.
Vi er meget glade for konceptet og træningerne. Vi har altid en meget glad og træt hund med fra træning.Træningerne er veltilrettelagt og gennemført, alt efter hundenes (og ejernes niveau)
De varmeste anbefalingerne herfra

Antwort von Dengladehundeskole
Kan varmt anbefales! Deltog i super god og veltilrettelagt hvalpetræning over 6 mandage fra nov-dec 2022 med vores lille dværg ruhåret gravhund Karla. Træningen foregik i en ridehal, hvilket var en stor fordel her om vinteren. Behagelig og omsorgsfuld træner både overfor hunde og ejere.

Antwort von Dengladehundeskole
Underviser, Kim, er en utrolig god og behagelig underviser, som får hund og ejer til at kunne mere på en rolig og kompetent måde. Jeg var meget glad for ung- hunde-holdet, hvor der var plads til såvel indlæring mellem hund og ejer og frikvarter, hvor hundene fik mulighed for fri leg. Kan absolut anbefales.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi har været på 2 hold hos Den glade hundeskole og er mere end tilfreds. Træneren Kim er dygtig, engageret, forberedt og bruger tid på at forstå og hjælpe med at handle på de enkeltes problemer/udfordringer. Begge hold har været forholdsvis små så der har været god tid til at lave øvelserne og få den fornødne hjælp. Vi har fået en masse redskaber og gode råd som vi fortsat bruger og kan arbejde videre med.
Vi trænede i indendørs lukket hal så hundene kunne løbe frit, uden vi som ejere havde den mindste bekymring.

Antwort von Dengladehundeskole
Min hund og jeg har været rigtigt glade for at gå til hundetræning her. Dejligt at hundene altid starter med at lege, så der er mindre fokus på de andre hunde, når vi træner. Sjove øvelser. Og stor ros for at tage udgangspunkt i hundenes og ejernes behov og niveau.

Antwort von Dengladehundeskole
Tre stjerner: ok basis hvalpetræning, men ikke mere end det.
Gik til hvalpetræning med vores hund 6x. Vi trænede indendørs i ridehal med sand og gummibund.
1. Plus: dejligt at hvalpene kunne løbe frit og lege de første 15 min i sikkert og lukket areal uden at vi skulle bekymre os om de stak af.
Gode basisøvelser som vi stadig bruger med vores nu store hvalp. Underviser virkede til at have god erfaring og viden.
2. Minus: underviser virkede ikke særligt nuanceret eller forberedt i sin undervisning. Startede gang på gang med at tro at vi var kommet længere i øvelserne end vi var og byttede rundt på placering af store og små hvalpe mht hvem og hvor i ridehallen de skulle lege så deltagerne måtte rette underviser. Lidt utjekket..
Vi følte også at underviser ikke formåede at nuancere sin formidling og viden på en måde så det hjalp os. Må indrømme vi havde en følelse af at såfremt undervisers tips ikke virkede, så var der ikke mere at gøre ved det eller at vi skulle prøve igen trods metode ikke havde nogen form for effekt. Med andre ord følte vi ikke at underviser satte sig ind i vores hvalps udfordringer / personlighed. Vi var maks 7-9 deltager så det var ikke fordi vi var et stort hold. Hvalpene var meget forskellige både af race, størrelse og sind. Måske man kunne lave hold for små hvalpe og store hvalpe eller raceinddele dem så de matcher bedre og underviser bedre kan fordybe sig hvalpene?
Der var dårlig akustik i ridehallen så det var ofte svært at høre underviser.
Pga overvægt på minussiden valgte vi at gå til fortsætter træning andet sted.

Antwort von Dengladehundeskole
Tilmeldte min hvalp til træning i Stenløse/Værløse som er indendørs.
Desværre var forholdene i hallen super dårlige. Underlaget var et 5-10 cm tykt lag sand af en art. Beregnet til ridning og ikke behageligt at gå/løbe i. Det støvende og min hund havde det overalt i pelsen og munden - samt på mit tøj.
Samtidig var akustikken meget dårlig.
Kan ikke anbefale dette trænings sted og kan ikke kommenterer på kvaliteten af træningen da jeg stoppede efter 2 gange.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi havde vores hund på ca 10 måneder på unghundeholdet, og var rigtige glade for oplevelsen. Vi havde Kim som underviser, og han udviste stor erfaring og forståelse for de forskellige hunde. Det var et hold på ca 8 hunde, som vi følte var et godt antal, hvor det sociale aspekt også lod til at udvikle vores hunds adfærd, udover selve træningen. Det foregik udendørs i en relativt lukket mark, som virkede som gode omgivelser for hundene.
Det er begrænset hvor meget man kan nå på de bare 6 lektioner, men vi forstod godt at det gik ud på at lære en masse værktøjer, som man naturligvis skal udøve derhjemme sammen med sin hund over meget længere tid. Der var også en masse muligheder for at tage yderligere undervisning, bl.a. en-til-en, hvis det var noget man var interesseret i.
I det hele taget en rigtig god oplevelse.

Antwort von Dengladehundeskole
Min hund har både været på hvalpehold ved Kim og haft enetime med Kim grundet en stor skræk for fyrværkeri.
Min hund er en gadehund fra rumænien, der har en del med i bagagen og derfor lidt andre behov til tider.
På hvalpeholdet lærte hun at omgåes andre hunde, samt at jeg kom i kontakt med hunden og lærte at tale hundens "sprog"/tegn.
Det har hjulpet mig og min hund, fra en bange hund, til en nysgerrig hund med selvtilliden i orden.
Hun går pænt i snor og tør flere og flere ting.
Redskaberne var meget håndgribelige og vi har kunne bruge dem herhjemme, på gåturen og i skoven.
Jeg har fået en god kommunikation med min hund, efter hjælp fra Kim.
Det har været en fornøjelse og kan varmt anbefales.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi kan helt klart anbefale den glade hundeskole. Vi har været både til hvalpetræning og træning for øvede med vores hvalp Charlie. Vi har haft virkelig positive oplevelser med Lene som træner, hvor både Charlie og vi har lært en hel masse. Vi var både mor og datter til træning hver gang, og det fungerede rigtig godt.
Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse med både læring og socialisering af vores Charlie.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi har haft vores hvalp, Chili, til hvalpetræning hos Kim og vi er så glade for det. Hun startede som 9 uger på hvalpeholdet og derved lærte vi hende hurtigt at kende med guide fra Kim.
Hvalpen er førsteprioritet på holdet og når Chili virkede overvældet sagde Kim hurtigt at nu skulle Chili have en lille pause.
Legetid fungere godt da hundene bliver delt ud til legekammerater de fungere med.
Vores Chili elsker den positive træning som hvalpeholdet består af, og vi har nu en hvalp på 14 uger som elsker at træne sammen med os. Det bedste Chili vidste til træning var når Kim kom med godbidder og den lyse stemme ‘dygtig’.
Træneren spørger altid i starten af hver træning hvordan det går, og hvordan man har det og her er det vigtigt at være ærlig så træningen kan tilrettelægges efter det - og typisk er man ikke den eneste på holdet som har udfordringer. Chili vil feks hilse på alt og alle hun møder hvilke hurtigt blev flettet ind i træningen fordi vi sagde det højt.
Helt klart 5 stjerner herfra!
Hvis man vil have en hund der opdrages med kærlighed og ros, så er det den glade hundeskole man skal starte hos

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg kan varmt anbefale den glade hundeskole. Vi har været meget glade for Lene og hendes hvalpeundervisning. Jeg føler, jeg kender min hvalp og dens signaler endnu bedre.
Vi har også fået flere nye "hundevenner" :)

Antwort von Dengladehundeskole
Super god undevisning, hunde pædagogik, i øjenhøjde og inspirerende :)

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har med stor fornøjelse deltaget i flere forskellige kurser, afholdt af Den Glade Hundeskole. Jeg har altid mødt super professionelle og engagerede instruktører. Selv om flere kursister havde individuelle behov for hjælp og vejledning, er det min oplevelse at instruktørerne giver sig tid til at bistå den enkelte deltager på holdet.
Tak for en super oplevelse.

Antwort von Dengladehundeskole
Hvor er vi bare glade, Nala, vores lille dejlige King Charles Cavalier, har fået så meget ud af træningen hos Lene og Kim. Fra at være lidt sky og bange for andre hunde, er hun nu udadvendt og opsøgende.
Jeg kan varmt anbefale Den Glade Hundeskole.
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

Antwort von Dengladehundeskole
Den bedste hundeskole. Vi har den mest lydige og dejlige hund efter træning. Har gået på flere forskellige hold og det har været professionelt og super underviser.❤️🐾🐾

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har gået til hvalpetræning med min hvalp hos Lene og går nu på øvede unghunde med min hund på 7 måneder. Jeg kan kun anbefale Den glade Hundeskole, som er en fantastisk hundeskole og som vi glæder os til at komme til hver uge, de ting vi lære virkerne når vi træner hjemme.
Havde efter hvalpetræning var slut, et problem som jeg skrev til Lene om hun ringede tilbage og vi fik talt det igennem, det var jeg meget glad for og ved vi kan skrive eller ringe hvis der er noget, også mellem træningerne. Vil helt klart forsætte med at træne hos Den glade Hundeskole efter dette kursus❤️❤️

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg kan kun anbefale Den Glade Hundeskole. Jeg og Carlo på 8 mdr. går på vores andet hold nu hos Lene, og vi elsker det. Der er en ro, forståelse og omsorg for hundene, som jeg sætter stor pris på. Der bliver taget højde for hundenes forskelligheder når de bliver delt op i hold til legetime. Der er altid fokus på om, man har nogle udfordringer man gerne vil have vendt og have hjælp til. Vi nyder utrolig meget at gå der og har planer om at fortsætte til næste hold.
Mine varmeste anbefalinger :)

Antwort von Dengladehundeskole
En fantastisk start sammen med min hvalp..
jeg kan varmt anbefale Den Glade Hundeskolen.
Efter tilmelding startede vi på hjemmeskoen hvor der var en super teori. Der var små videoklips med træning og råd. Det betød at vi var godt forberedte til hvalpetræning.
Spændte var vi da vi startede i 0 klasse.
Det var en rigtig god oplevelse.
Rigtig god træning med korte øvelser som var til at forstå.
Et kæmpe plus at hvalpene blev inddelt i små grupper hvor de legede. Der blev også fortalt om hundesprog. Vi fik et rigtigt godt indblik i hvad de små tænker.
Jeg føler jeg har fået et godt samarbejde med min hvalp og en meget bedre forståelse.
Jeg glæder mig meget til at fortsætte på Unghundetræning øvede.
Det er absolut pengene værd. ❤️

Antwort von Dengladehundeskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.