Jeg er lige blevet færdige med 6x unghundetræning. Fantastisk hundeskole, kan klart anbefales. Lene er en rigtig god, sød og rar underviser. Vores hund er blevet meget roligere efter og har lært en ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop gennemført 6 træningsgange på hvalpeskole hos Lene og det har været 6 gode gange. Jeg har haft hund i mange år, men det er længe siden jeg har deltaget i et hvalpekursus og jeg lærte rigti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop gennemført hvalpetræning med 6 træningsgange på den glade hundeskole og er ovenud tilfreds. Mange gode råd og gode ting at lære for en førstegangshundeejer. God fokus på hvad der er det ri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetræning hos Lene (den glade hunde skole ) har været en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver søndag siden oktober , og vi e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Professionel Hundetræning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. Online Booking!
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kim og Lene er unikke i deres måde at træne hunde og ikke mindst ejere på. Jeg har nu sådan et kærligt forhold til Idun, som er meget lydig. Glad hund glad ejer . 1000 Tak!

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har netop afsluttet hvalpetræning hos den glade hundeskole, hvor vi har haft Lene som træner. Det har helt klart været ugens højdepunkt.
Jeg deltog i træningen sammen med mine to døtre på 12 og 14 år. Både vores hund, mine døtre og jeg fik rigtig meget ud af træningen. Lene er god til at tilpasse træningen, både efter hundetrænernes behov og ønsker, og efter hundens niveau. Samtidigt er det tydeligt, at der er lagt en plan for træningen.
Jeg vil fremhæve, at Lene er imponerende god til at læse hundene, og dermed finde balancen mellem indlæring og leg - både for store og små hunde.
Helt konkret har vi bl.a. lært, hvordan man får hunden til at gå pænt i line uden at trække, blive, vente, gå spor, ignorere/aflede situationer, sidde, ligge, stå og forhindringsbane. Dertil kommer undervisning i, hvordan man begår sig med sin hund i forskellige situationer og miljøer f.eks. i byen, hundeskoven, ved havet/søen og i haven . Der gives tid til, at man kan få svar på sine spørgsmål, hvilket er helt uvurderligt, når man har hund for første gang.
Saga - vores hund - elskede helt tydeligvis, at være til træning. Så for os levede "den glæde hundeskole" 100% op til sit navn.

Antwort von Dengladehundeskole
Den bedste skole for min lille Charlie. Der var plads til alle og taget alle de hensyn der var nødvendig. Vi fik en rigtig god oplevelse og en dygtig hund med derfra.

Antwort von Dengladehundeskole
Har nu inden for det sidste års tid været til hvalpe og unghundetræning med den nyeste og med begge vores hunde har vi været til LP1 og er nu i gang med LP2. Det har alt sammen været god træning med fin variation og mange nye øvelser, hvilket har været rart da vores polarhunde hurtigt kan blive træt af at gøre det samme.
Lene, som jeg hovedsageligt har trænet hos, har været god til at ligge en sværhedsgrad, hvor vi og hundene bliver udfordret, uden at det virker uoverkommeligt. Sammen med det fokus de ligger på glæde og træningslyst mellem hund og ejer, skaber det nogle givende træningspas, hvor både os og hundene går gladere fra.
Kan klart anbefale, de har fuldt fortjent at hedde den glade hundeskole.

Antwort von Dengladehundeskole
Det er virkelig fedt, når man kan gå til deres udvidet træningskurser med sin 6-årige hund og stadig lærer nyt! De er gode til at blive ved med at bygge ovenpå, så man aldrig kører fast i de samme øvelser. Når en øvelse bliver forklaret til træning, bliver øvelsen brudt ned så folk kan træne til det niveau deres hund er på. Hvis jeg dog savner en anden vinkel på øvelsen eller til at blive udfordret lidt mere, så skal man bare give udtryk for dette, og så får man god respons tilbage.
Både min 6-årige og 20-måneders har været på deres hvalpehold og unghundehold. De ligger en rigtig god basis til at kunne træne videre på, og jeg vil som minimum tage mine fremtidige hunde igennem disse to hold.
Trænerne er rigtig dygtige og kompetente. Jeg har primært trænet hos Lene, men har fået det samme indtryk af Kim, de gange han har taget holdet. Træningsmetoder de benytter er positiv indlæring, hvor det vigtigste er at hunden har det sjovt, hvilket er til stor succes for mine polarhunde. Efter jeg har nævnt min interesse for hundens kropssprog til Lene, har hun glædeligt oplyst om nogle af de signaler hundene sender til hinanden under fri leg.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi har lige afsluttet et forløb hos Kim
Unghunde hold
Kim er en rigtig dygtig træner.
Kan klart anbefales

Antwort von Dengladehundeskole
Kims store viden om hunde og hans positive, blide tilgang til min hund i træningssituationen gør samarbejdet særdeles frugtbart. Hermed mine varmeste anbefalinger

Antwort von Dengladehundeskole
Min lille hvalp og jeg har været glade for at gå til hvalpetræning. Det har har været rigtig dejligt at træning foregik i en hal og ikke udenfor. Der er plads til alle og træneren Kim var god til at lytte til alle og svare på diverse spørgsmål. Min hvalp nød at løbe rundt og lege med alle sine venner.

Antwort von Dengladehundeskole
Dygtig træner og god atmosfære, hvor både hundehvalpen og jeg følte os meget velkomne. Jeg har lært utrolig meget om hvad der foregår inde i hovedet på min hundehvalp og hvordan jeg skaber den tætte kontakt. Lene og Kim har styr på det :)

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har deltaget både i hvalpetræning og unghunde træning og har netop tilmeldt mig lydighedstræning hos Den Glade Hundeskole. De er rigtigt gode til at tage udgangspunkt i holdet, vejret og hundeførernes daglige udfordringer.

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har været utrolig glad for, at gå til træning ved ‘Den glade hundeskole’. (Unghunde træning, øvede).
Både Kim og Lene har undervist med et tydeligt kropssprog og med en positiv og støttende guiding.
Øvelserne har været sjove, legende og nemme at bruge når der trænes derhjemme.
Der er en høj faglig viden og vi blev introduceret til både blød agility, spor og lydighed.
Stemningen har altid været hjertelig, hvilket gav en rigtig god dynamik og samarbejde på holdet.
Der har været taget hensyn til hver enkelt hund, både mht størrelse, temperament og motivationsfaktor.
Jeg glæder mig til at fortsætte på næste hold og vil på det varmeste anbefale ‘Den glade hundeskole’.
Dbh, Tina og Marlo.

Antwort von Dengladehundeskole
Jeg har gået på hvalpe træning med min dejlige gadehund James, Kim vores hundetræner havde virkelig en stor forståelse hvordan man lige præsis skulle gå til James som er gadehund jeg fik rigtig mange gode værktøjer til at bruge i daglig dagen, men også forståelse hvordan jeg bedre kan skabe et bånd mellem mig og min hund

Antwort von Dengladehundeskole
Supergod og sjov hundetræning. Enkel og ukompliceret tilgang, som hurtigt giver resultater.

Antwort von Dengladehundeskole
Min hvalp og jeg er startet til hvalpetræning hos Kim. Det er et dejligt sted at komme - Kim giver god undervisning, er nærværende og hvis man har brug for gode kompetente råd, så kan man finde dem hos Kim - jeg vil til hver en tid anbefale hvalpetræning hos den glade hundeskole🐶🤩

Antwort von Dengladehundeskole
Min hvalp og jeg har haft fornøjelsen af hvalpetræningen hos den glade hundeskole hvilket vi har været super glade for. Træningen er foregået hovedsageligt i ridehal, hvilket er dejligt når man træner i vinterhalvåret. Socialisering, leg og træning af de mest basale ting, alt i alt en positiv oplevelse.

Antwort von Dengladehundeskole
Rigtig gode træning for min lille hvalp. Vi får konkrete anvisninger til “hvordan gøre” mulighed for at teste med “support” så hjemmetræning skaber effekt.

Antwort von Dengladehundeskole
Kim er en venlig og positiv træner for både hunden og ejeren.
Hans teknikker virker og de er lette at følge. Min hund er glad for at komme til træningen.

Antwort von Dengladehundeskole
Vi har været til hvalpetræning og oplevet et virkelig godt og rart engagement en rigtig fin fornemmelse for særlig opmærksomhed for dem der havde brug for det . En masse gode råd vi fremadrettet kan bruge og to trætte glade hunde resten af dagen. Bestemt ikke sidste gang vi gør brug af den glade hundeskole, som iøvrigt har lokation et fedt sted hvor der både er mulighed for at være inde og ude 👍👍

Antwort von Dengladehundeskole
Min lille hvalp og jeg har været rigtig glade for at gå til hvalpetræning! Min hvalp er en lille en og fryser let, derfor har der været en stor fordel at træning foregik i en hal og ikke udenfor. Derudover er der plads til alle og til spørgsmål, det har været rigtig trygt både for mig og min hvalp. Jeg kan varmt anbefale denne hundeskole 🐶

Antwort von Dengladehundeskole
Kim var super god til både at undervise på hunde og mennesker 😜 vi havde vores Cocker spaniel og havaneser med - og Cockeren er blevet en stjerne til indkald! Vi er meget taknemlige for den gode træning vi har fået - hvilket gør vores hverdag med hunde meget (!) nemmere! 🤗

Antwort von Dengladehundeskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.