Dansk Lysterapi Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor fan af min nye wake up light: Lumie bodyclock shine 300, den virker perfekt til mig. Lyset er helt naturligt i de rigtige farver som solens helt naturlige lys og lyset øges gradvist først og til... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den blev hurtig levert Uret er svær at stille, det virker som om man kun har et forsøg. Jeg kan ikke få lyd på. Jeg har hørt lydene og troede egentlig de kom under solopgangen men der sker ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min Lumie bodyclock 300, det er en del nemmere for mig at slå op om morgen + indstillingerne giver sig selv især når man lige sætter sig ind i dem via brugsanvisningerne. Lev... Mehr ansehen

1. Sanitätshaus
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  3. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største netshop med de bedste lysterapilamper. Læs også vores store database med artikler og forsøg vedr. lysterapi.

Hervorragend

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super udvalg og service langt ud over…

Super udvalg og service langt ud over det sædvanlige! Markedets bedste og mest seriøse udvalg af virksomme lysterapi-produkter, herunder den lampe, der har gjort, at jeg er kommet helskindet igennem den seneste vinter. Den er desværre lige gået i stykker - og ganske få timer efter min mail får jeg nu svar om, at der bliver sendt en ny, uden beregning. Det er simpelthen service langt ud over det sædvanlige - her handler jeg gerne igen, og jeg vil uden tvivl anbefale det til andre.

13. Oktober 2020

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du har stor gavn af din lampe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stærkt udvalg og super service!

Jeg har både købt en Lumie Desk Lamp og et par Melamedic Amsterdam II briller fra denne forretning. Jeg er super tilfreds med begge produkter. Bruger lampen om morgenen og brillerne om aftenen. Da mit første par Melamedic Amsterdam II briller gik i stykker efter 6 års daglig brug, sendte forretningen mig et nyt par uden beregning. Fantastisk service!

14. April 2020

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er glad for lampen og søvnbrillerne.

Virkelig god service

Jeg købte en Lumier Brazil og var så heldig at købe en demomodel til en god pris. Den fungerer upåklagelig, og er så god som ny.
Kort tid efter købte jeg en Lumie Clear - også en demomodel. Det viste sig desværre at den var defekt.
Efter en kort korrespondance har jeg nu fået tilsendt en helt ny model og en returseddel til den defekte.
Super god og hurtig service.
Vil til hver en tid anbefale at handle der.
Helle

14. Dezember 2018

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse af vores virksomhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og stor …

Super hurtig levering og stor imødekommenhed og hjælp, da der var en fejl i produktet, da det kunne ombyttes nemt og omkostningsfrit. Vil klart handle hos Dansk Lysterapi igen.

3. November 2017

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Godt vores kundeservice er OK!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser - hurtig levering - og fin kundeservice.

Jeg valgte at handle hos Dansklysterapi pga de gode priser.

Jeg bestilte online og fik hurtigt bekræftende svar. Min ordre blev sendt afsted med det samme og ankom hurtigt.

Så alt i alt hurtig svar, god kundeservice, hurtig levering og gode priser.

Jeg er meget tilfreds.

30. Oktober 2017

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores kundeservice.

Lysterapi - Det virker!

Lysterapi - Det virker! Jeg købte sidste år 2 stk. Lumie Brazil dagslys terapilamper, da jeg hele min voksne tilværelse har været meget plaget af vinterdepressioner, og depressioner i det hele taget grundet bipolar maniodepressiv diagnose.

Dette har bevirket at jeg i 7 år valgte at søge sydpå, men af praktiske årsager var nødsaget til igen at tage bopæl i Danmark, også i vinter perioden.

Jeg kontaktede Dansk Lysterapi for at finde en optimal løsning, og jeg må sige at jeg fik en 'above and beyond' service, eksemplarisk god og ærlig vejledning mht. både at finde et produkt, der kunne dække mit behov, men uden at prakke mig noget unødvendigt dyrt på.

Jeg var så heldig at der netop da var et par demoer til salg, som jeg blev gjort opmærksom på, en besparelse for mig på ca. 600,- kr. Jeg fik oveni købet også rigtig god rådgivning vedr. dagslys-løsninger i almindelighed, som de ikke stod til at tjene nogle penge på.

Nu et år senere, kan jeg med stor glæde berette at jeg kom rigtigt godt igennem sidste vinter. Lidt påvirker den tid mig jo altid i en vis grad, men grundet de to Lumie Brazil lamper og daglig terapi min. 2-3 timer fra morgenstunden ingen vinterdepression, og denne vinter går jeg ubekymret i møde!

Det kan generelt betale sig at gøre noget grundigt research, hvilket jeg brugte flere dage på inden jeg tog kontakt, heriblandt en grundig gennemlæsning af EU direktiverne for denne type produkter. Derfor kan jeg også trygt sige, at de ved hvad de taler om, og hvad de sælger lever fuldt op til de standarder der reklameres med. Dette er langt fra tilfældet hos mange andre forhandlere af 'godkendte lysterapi lamper', som f.eks. wupti.dk etc..

Til dem der er meget generet af SAD, kan jeg anbefale netop de to lamper, sat op parvis med en lidt større afstand end normalt, ca. 1 meter fra hinanden med ca. 35 graders vinkel, og en behandlingstid der er tilsvarende længere end den afstand man har til lamperne, og så længe som muligt indtil ca. 2-3 timer før man skal sove. Behandlingen skal helst være forebyggende, så det er nu i oktober at tiden er inde til at starte op på terapien, inden depressionen sætter ind.

19. Oktober 2017

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for den fine anmeldelse. Det er altid dejligt at høre at kunderne har gavn af vores produkter.

Lumie Zest

Købte en Lumie Zest ved dansk lysterapi. Lampen er fantastisk og gør det en del lettere at stå op på de mørke vintermåneder, den skulle jeg have investeret i noget før!!
Den første lampe jeg fik virkede desværre ikke. Men jeg fik hurtig og god respons på min reklamation, og havde en ny lampe efter 2 dage. Jeg fik også et klistermærke til at sende den defekte lampe retur, let og smertefrit :)

Kan godt anbefale denne webshop.

Vh Anne

27. November 2016

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for den fine anmeldelse. Håber du er glad for lampen.

Aldeles fremragende service

Torsdag aften kl. 22.30 skriver jeg en mail angående en defekt i et par briller, 2 timer senere kommer der svar og lørdag morgen modtager jeg et sæt nye - uden den mindste diskussion.

29. August 2010

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for den fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God levering og god service

Jeg bestilte en sol lys lampe, og den kom efter få dage. Det gik helt som det skulle. jeg havde efterfølgende nogle ret tekniske spørgsmål omkring produktet, og leverandøren gjorde noget ud af at finde svaret til mig.

15. Februar 2010

Antwort von Dansk Lysterapi

Tak for din fine anmeldelse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr