Som altid en fornøjelse at handle hos Emilie og Daniel. Lækre vare og hurtig forsendelse.
Jeg har sendt tjugga 2 e-mails (1x i sept, 1x slut oktober) og har aldrig modtaget svar. Sendte også en besked via instagram men også ingen svar.. det er meget mærkeligt? Mit spørgsmål er også meget n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har efter barnedåb modtaget 2 ens sæt bøger fra tjugga. Vi vil gerne bytte dem og får under ombytningen 25% på vores ordre. Fantastisk univers - med fantastisk kundeservice. Håber I udvikler me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hver gang vi handler hos Tjugga.dk er der altid en dejlig hurtig levering, produkter i en kvalitet, hvor man kan mærke at de er blevet ekstra kræset om og alt i alt lever produkterne op til forventnin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Webshoppen Tjugga.dk
Kronborg 2B, 3000, Helsingør, Dänemark
- dmj@tjugga.dk
- tjugga.dk
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Som altid en fornøjelse at handle hos…
Super god service og hurtig levering
Hurtig levering, der var rabat på plakaten og den er bare så smuk! & så var der et sødt kort med, samt en rabatkode til næste køb👌🏼👏🏼
Fantastiske produkter pakket ind i fantastisk service
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside, fantastiske produkter, skøn storytelling, der giver SÅ meget mening i relation til de mindste - og super-god og hurtig ekspedition pakken ind i rigtig god service. Og så er det bare dejligt at modtage en pakke, hvor produkterne er pakket pænt og omhyggeligt ind - suppleret med små, hyggelige postkort. KÆMPE FAN :)

Antwort von Tjugga
Fejlopkrævninger og manglende reaktion på henvendelser.
Mine børn og jeg har haft stor glæde af Tjugga, dengang vi brugte det. På trods vil jeg fraråde at tegne abonnement. I marts 2024 havde vi ikke behov mere og jeg opsagde det. Jeg er fortsat blevet opkrævet hvert kvartal siden. Jeg har forsøgt telefonisk kontakt gentagne gange til det nr. der fremgår af Tjuggas hjemmeside, uden held. Jeg har skrevet mails jeg ikke har fået svar på. Jeg antager det er en teknisk fejl - og måske skal jeg selv gøre et eller andet - men jeg ved ikke hvad. Jeg beder Tjugga om hjælp og får intet svar, alt imens jeg fortsat støtter forretningen.

Fantastiske varer 😃
Ingen kundeservice og et produkt der ikke virker
Jeg har i over en måned forsøgt at komme i kontakt med Tjugga uden held. Der er problemer med at hente meditationerne i appen, og jeg har skrevet til kundeservice 4-5 gange – uden så meget som et autosvar eller nogen form for respons.
Det er virkelig ærgerligt, for vi har ellers tidligere været rigtig glade for Tjugga-universet. Men når man står med et produkt der ikke virker, og ingen reagerer på ens henvendelser, så er man som kunde efterladt uden andet valg end at opsige abonnementet.
Mvh.
Dennis
De svarer ikke på henvendelser trods to…
De svarer ikke på henvendelser trods to af dem. Hertil kan ikke dele deres abonnement, men tvinges til at købe et per barn.
Super-god service og effektiv leveting
Fantastisk univers for børn og deres forældre
Fantastisk bøger ,fortællinger og det skønneste tilbehør til børneværelser ❤️
Tak for god service!
Hurtig levering, lækker kvalitet og super fint med to rigtig smukke postkort / billeder som nu pynter på mine to niecers værelser❤️
Gode produkter og lidt ekstra
Gode produkter, lidt ekstra i kassen og fin leveringstid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.