damborg.dk Bewertungen 942

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling herfra! Bestilte to kaffemaskiner tirsdag morgen, som skulle bruges til et arrangement lørdag. Skrev en mail og spurgte, om de kunne nå at sende dem afsted senest onsdag. Inden fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet i materialer og i udførelse (amerikansk dækstol med skammel) Havde lidt problemer med nogle skruer, der ikke helt havde længden, men med lidt arbejde gik det Meget glad for s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin dag til dag levering. Fandt det rigtige produkt på grund af en fin og detaljeret produktbeskrivelse på hjemmesiden. Mange sælger rør til parasoller, men med dårlige beskrivelser så svært at fin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par pizzabrædder på hjemmesiden. Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og priserne er helt fair. Varene blev leveret dagen after, og var fornuftigt pakket ind. Herfra bestiller jeg... Mehr ansehen

1. Baumarkt
  2. Friseurbedarf
  3. Besteckfachhandel
  4. Elektrofachgeschäft
  5. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fantastisk vare…

God service og fantastisk vare (sengebakke) 2styk

22. Januar 2026

Kære Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og de fantastiske sengebakker 😊✨
Vi håber, du får stor glæde af dem – og at vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

leveringen var noget senere end ventet

leveringen var noget senere end ventet, angiveligt grundet travlhed; nu var det ikke noget der skulle bruges akut. fire men ikke fem stjerner.

15. Januar 2026

Kære Ole

Tusinde tak for din anmeldelse – og tak for din forståelse i forhold til leveringstiden 😊🙏

Vi har været ramt af ekstra stor travlhed, og derfor har vi haft en rød informationsbjælke øverst på hjemmesiden indtil for ganske nylig, hvor vi gjorde opmærksom på længere behandlingstid 📦🚚
Ud fra det, du har skrevet, har vi desværre ikke mulighed for at finde din konkrete ordre og ordrehistorik, da der ikke er angivet et ordrenummer.

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen heldigvis ikke hastede for dig, og vi håber, du er glad for dit køb ✨
Du er altid meget velkommen hos os igen.

Super service 👌

Hurtig levering 👍
Der manglede en brugsanvisning, den modtog jeg fra jer dagen efter som pdf i en mail dagen efter, super service 🤗👌

12. Januar 2026

Kære Britta

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du modtog brugsanvisningen – det var mig, der sendte den til dig som PDF.😊👌
Og dejligt at høre, at du er glad for servicen og den hurtige levering 🤗✨

Jeg håber, du bliver rigtig glad for minihakkeren – den er altså også på min egen “måske-den-skal-med-hjem-en-af-dagene”-liste 😄

fantastisk service

Lynhurtigt svar og fuldstændig fantastisk service Josephine i forbindelse med køb af en serum hvor pumpen ikke virkede. Får virkelig lyst til at handle der igen. Tak !

Kære Heidi

Tusinde tak for din virkelig dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du oplevede lynhurtigt svar og fantastisk service i forbindelse med dit køb ✨💛
Josephine er meget glad for din anmeldelse – og ja, hun er simpelthen fantastisk til kundeservice, så dine ord betyder ekstra meget for hende 😊👏

Vi bliver så glade for at høre, at du har lyst til at handle hos os igen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Svarer til beskrivelsen

12. Januar 2026

Kære Sussie

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at kvaliteten lever op til beskrivelsen – præcis som det skal være 😊✨

God hurtig service

Jeg modtog pakke ledlys og det ene af de fire lys virkede ikke. Skrev til dem og allerede dagen efter var der en ny pakke på vej. Og en mail med en venlig imødekommende besked. Absolut et sted at handle.

Kære Susanne

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe, da et af LED-lysene ikke virkede – og at både den nye pakke og vores mail levede op til dine forventninger 😊✨
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever en venlig og imødekommende service. Tak for de varme ord og for anbefalingen 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og fin levering til…

Rigtig god service og fin levering til tiden

19. Januar 2026

Kære Wivi

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede rigtig god service og at leveringen kom til tiden 😊✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser på hele tre forskellige…

Gode priser på hele tre forskellige ting jeg var på udkig efter. De kom fint leveret som aftalt.

Kære Dennis

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du fandt gode priser på de ting, du var på udkig efter – og at leveringen kom fint frem som aftalt 😊📦✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækre varer til gode priser

lækre varer til gode priser, og super service.

Kære Britt

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for de lækre varer, de gode priser – og den super service 😊✨
Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen en anden gang.

trådløst stegetermometer

Købte et trådløst stegetermometer. Kom hurtigt og har lavet den helt perfekte flæskesteg efterfølgende ved brug af termometeret

Kære Bente

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at det trådløse stegetermometer kom hurtigt frem – og endnu bedre, at det har hjulpet dig til den helt perfekte flæskesteg 🥩😄✨
Det er præcis sådan noget, der gør os ekstra glade at læse.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det er en meget dårlig kvalitet

Det er en meget dårlig kvalitet, man kun presse 2/3 saft ud af appelsinerne ligegyldigt hvor hårdt man presser ☹️

18. Januar 2026

Kære Simon

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at citruspresseren ikke levede op til dine forventninger.

Hvis der opleves problemer med et produkt, vil vi meget gerne have besked direkte, så vi har mulighed for at hjælpe og tage sagen videre. Vi producerer ikke selv varen, men vi tager altid dialogen med vores leverandør ved problemer og gør vores bedste for at finde en løsning sammen med kunden. Vi er faktisk utrolig løsningsorienteret, og stræber altid efter en god oplevelse i alle tilfælde. Derfor er det ærgerligt for os først at høre om oplevelsen her.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@damborg.dk, så ser vi gerne nærmere på sagen og finder en løsning sammen med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og varen kom til den lovede…

God service og varen kom til den lovede tid

Kære Birthe

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og at varen kom frem til den lovede tid 😊✨

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering

Kære Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne – og at leveringen var hurtig 🚚✨
Du er altid velkommen hos os igen.

God pris

Fine kopper, ok service

11. Januar 2026

Kære Bahman

Tusinde tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen og de fine kopper 😊✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glad for min handleoplevelse og produkt

Det var første gang jeg handlede ved Damborg, og jeg har været glad for min handleoplevelse og produktet.

7. Dezember 2025

Kære shh

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din første handel hos Damborg har været en god oplevelse – og at du er glad for både købsforløbet og produktet 😊✨
Vi håber, det ikke bliver sidste gang, vi får lov at hjælpe dig.

Fine varer til gode priser

Fine varer til gode priser

Kære Tina

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både varerne og priserne 😊✨

Rigtig god information undervejs

Varerne kom som aftalt
Jeg blev informeret undervejs om ændringer
Alt ialt en rigtig god oplevelse, som jeg herved anbefaler til andre

7. Januar 2026

Kære Irene

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede god information undervejs, og at varerne kom som aftalt 😊✨
Tak også for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Godt overblik på hjemmesiden

Godt overblik på hjemmesiden, jeg er fuldt ud tilfreds med mine køb.

Kære Tanja

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede et godt overblik på hjemmesiden, og at du er fuldt ud tilfreds med dine køb 😊✨

Tak for en god handel.

Tak for en god handel. Tusinde tak til Josefine for hendes store hjælp.

Kære Mogens

Tusinde tak for din fine anmeldelse – og tak for de pæne ord 😊✨
Josefine er meget glad for din hilsen, og hun sætter stor pris på, at du fremhæver hendes hjælp 💛 Hun gør det virkelig godt.

Tak for en god handel – og du er altid velkommen hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtigt leverig

7. Januar 2026

Kære Bent

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering 😊✨

Ellen 🦄 – Damborg.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr