damborg.dk Bewertungen 942

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling herfra! Bestilte to kaffemaskiner tirsdag morgen, som skulle bruges til et arrangement lørdag. Skrev en mail og spurgte, om de kunne nå at sende dem afsted senest onsdag. Inden fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet i materialer og i udførelse (amerikansk dækstol med skammel) Havde lidt problemer med nogle skruer, der ikke helt havde længden, men med lidt arbejde gik det Meget glad for s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin dag til dag levering. Fandt det rigtige produkt på grund af en fin og detaljeret produktbeskrivelse på hjemmesiden. Mange sælger rør til parasoller, men med dårlige beskrivelser så svært at fin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par pizzabrædder på hjemmesiden. Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og priserne er helt fair. Varene blev leveret dagen after, og var fornuftigt pakket ind. Herfra bestiller jeg... Mehr ansehen

1. Baumarkt
  2. Friseurbedarf
  3. Besteckfachhandel
  4. Elektrofachgeschäft
  5. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside at give rundt på.
Levering 2 dage efter bestilling.
Varen, mundstykke til støvsuger, perfekt. Kan varmt anbefales

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det er bare nemt som altid

3. Januar 2026

Kære Mogens

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at det – som altid – bare er nemt at handle hos os 😊✨
Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Kan anbefales

Godt produkt, hurtig levering og god information.

21. Januar 2026

Kære Lis

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet, den hurtige levering og den gode information 😊✨
Tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtaget pakken

Har ikke modtaget pakken, da den ikke er blevet leveret af GLS

19. Januar 2026

28/01/26
Sagen er undersøgt, og ordren er landet i pakkeshop under to dage efter ordreafgivelse.
_______________
Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har modtaget din pakke.

Vi kan desværre ikke finde en henvendelse fra dig, og ud fra de oplysninger, der fremgår her, har vi heller ikke mulighed for at finde din ordre i vores system. Hvis det er GLS, der ikke har leveret pakken som aftalt, ligger fejlen desværre ikke hos os – og i så fald mener vi heller ikke, at den ene stjerne retfærdigt afspejler vores håndtering.

Når det er sagt, vil vi meget gerne hjælpe med at undersøge sagen nærmere. Det kræver blot, at du kontakter os direkte med et ordrenummer eller yderligere oplysninger. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på info@damborg.dk, så kigger vi gerne på det sammen med dig.

Kære Connie

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig 😊🚚✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og varen helt i top.

Hurtig levering og varen helt i top.
Godt pakket ind og godt beskyttet under fragt. Det betyder meget, da pakker oftest behandles voldsomt under fragt.
Jeg vender helt sikkert tilbage for flere køb.

25. Januar 2026

Kære Lisbeth

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at både leveringen var hurtig, og at varen levede helt op til forventningerne 😊✨
Dejligt også at høre, at indpakningen og beskyttelsen under fragt gjorde en forskel – det prioriterer vi højt 📦💪
Vi bliver rigtig glade for at høre, at du vender tilbage for flere køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig bekræftelse af ordren og hurtig levering

20. Januar 2026

Kære Ingerlise

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du både fik hurtig ordrebekræftelse og hurtig levering 😊✨

Hurtigt levering

Hurtigt levering

18. Januar 2026

Kære Ulla

Du er altid velkommen hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering- og gode priser på…

Hurtig levering- og gode priser på produkter! Købte RIG TIG brødkurv, billigste forretning. Har bestilt 3 stk mere til værtindegaver👍

20. Januar 2026

Kære Mette

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og gode priser – og ekstra skønt, at brødkurven var et hit 😄✨
Fantastisk, at du allerede har bestilt flere til værtindegaver 👍 Det betyder virkelig meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris hurtig levering holder hvad de…

God pris hurtig levering holder hvad de lover

24. Januar 2026

Kære Jonny

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede en god pris, hurtig levering – og at vi holder, hvad vi lover 😊✨

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ja den var billig

Ja den var billig, men virker til gengæld heller ikke!

Har ikke været en god oplevelse, at handle her :(

15. Januar 2026

Kære Joca

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at løghakkeren ikke fungerede som forventet – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi har været i dialog over mail, og jeg beklager, at der gik nogle dage, før du fik svar. Vi er i øjeblikket underbemandet, hvilket desværre betyder, at vi ikke altid kan håndtere alle henvendelser med det samme.

Jeg har naturligvis refunderet dine penge, og vi håber, at det trods alt kan være med til at afslutte sagen på en ordentlig måde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig fine vare kan…

Hurtig levering og rigtig fine vare kan varmt anbefales

14. Januar 2026

Kære Nicolai

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen var rigtig fin 😊✨
Tak for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Top klasse til jer.

13. Januar 2026

Kære Anne Marie

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig betjening – top klasse, det varmer 😊✨

Gode produkter

Gode produkter, god service og hurtig levering

24. Januar 2026

Kære Inge

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, servicen og den hurtige levering 😊✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte en køkkenrulle holder, varen kom helt forventeligt

Jeg bestilte en køkkenrulle holder, den kom først efter 5 dage fordi, som I skrev, I havde travlt. Det er okay jeg stod ikke lige og manglende den. Alt, de obligatoriske automatiske 3-4 mails om ordren kom som de skulle. Varen var fin og intakt.
Det er en helt almindelig webshop oplevelse og ikke noget usædvanlig godt eller skidt, men helt forventeligt.

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse og for din meget nøgterne og fair beskrivelse af oplevelsen 😊

Det er korrekt, at vi i perioden havde travlt, hvilket også blev meldt ud – og vi er glade for, at leveringstiden heldigvis ikke gav udfordringer for dig. Dejligt også at høre, at varen kom frem som forventet, var intakt, og at informationen undervejs fungerede, som den skulle.

Vi tager din feedback med os og håber, at vi en anden gang kan give dig en oplevelse, der skiller sig lidt mere positivt ud. Du er i hvert fald altid velkommen hos os igen.

Kun positiv oplevelse

Kun positiv oplevelse

Godt udvalg, gode priser samt hurtig forsendelse

Kære Per

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en helt igennem positiv oplevelse med både udvalget, priserne og den hurtige forsendelse 😊✨

Ellen 🦄 – Damborg.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr