1. Gardinenlieferant und -hersteller
  2. Gardinengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dahls Gardiner - Kvalitet på specialmål. Vores professionelle gardindekoratører konsulterer dagligt danske husejere i valg af ideele gardiner. Vi har realiseret boligejernes forestillinger om Deres drømmegardiner siden 1978, hvor vores virksomhed med passion og entusiasme blev stiftet. Med mange år i faget, har vi stadig respekt for de traditionelle løsninger, som vi fortsat elsker at skabe. Traditionelle varer, som stofgardiner, er blevet et symbol på eksklusivitet og god stil, erfarer vi - Derfor kreerer vi regelmæssigt de løsninger, der er sammensat af kvalitetstekstiler og flotte syninger, som ses i boligmagasinerne i dag. Sætningen "Ingen udvikling er afvikling" har vi sagt til os selv, siden vi for første gang startede vores gardinbusser. Udviklingen inden for elektroniske gardiner er nemlig eksplosiv, og vi er derfor opdateret på nyeste teknologier, så kan vi kan leverer app-styrede og motoriserede gardiner til vores mere og mere intelligente hjem. Gardiner kan både være dekorative og funktionelle på samme tid. Vi oplever tit at løse udfordringer som høj varme, generet privatliv, solbeskadiget møbler eller dårlig akustik. Vores dygtige gardindekoratører har flair for god indretning, og kommer altid med deres tanker, når I i fællesskab udvælger varer og produkter til den omdiskuteret gardinløsning. Vi er utroligt gode til at skabe resultater kunderne elsker - og vi kører aldrig før, at gardinerne hænger, som de skal. Vores stilrene gardinbusser kører overalt i Nord- og Midtjylland, der dagligt opsætter og monterer specialudviklet løsninger til vores kunder, så de får netop det udtryk, og den funktionalitet, der passer til déres bolig. Vi er altid klar til at aflægge jeres hjem et besøg, for at vise vores store udvalg i gardiner, solafskærmning eller markiser - kvit og frit! Book gardinbussen via dahlsgardiner.dk.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her får du god kvalitet og service

Vi har igennem årene købt gardiner og rullegardiner fra Dahls gardiner til 3 ejendomme. Kvalitet og service har været i top. En lille fejl blev rettet straks.

Dejligt at et godt Aalborg firma har fået nye yngre medejere ind til at sikre fremtiden.

Vi er fuldt ud tilfredse.

Venlig hilsner

Pia og Mikkel
Bygaden, Aalborg

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bestilt og fået ophængt 5 duvet…

Vi har bestilt og fået ophængt 5 duvet gardiner og 1 stofgardin. Det er blevet perfekt og til en rimelig pris. Vi oplevede en meget professionel og god service, både af sælger op ophænger. Jeg vil varmt anbefale Dahls gardiner til andre.

23. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og professionelt firma.

Jeg ønsker at give firmaet de aller bedste anbefalinger.
Har fået en fantastisk behandling gennem hele forløbet.
Ole og Alex er særdeles professionelle og kompetente, både hvad angår præsentation af produkter, forslag og ophængning.
Jeg har fået lamelgardiner af højeste kvalitet i hele min nye lejlighed.
Kan på det kraftigste anbefale Dahls Gardiner.

21. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Svært at give dem mere en 2 stjerner

God service og gardiner sat pænt op.
Men grunden til at de ikke får 5 stjerner er, at da jeg bestilte gardiner, så gav jeg udtrykkeligt besked på at gardinet i soveværelset skulle være mørklægningsgardin og det skulle lukke lyset helt ude.
De monterer et mørklægningsrullegardin og det gør slet ikke soveværelset mørkt.
Jeg kontakter dem og spørger om de ikke kan gøre noget ved det. Jeg får at vide at det kan de ikke, men jeg kan købe nogle u-lister til sidderne og sætte på.
Dette har jeg gjort men det hjælper ikke og lyset kommer også ind ovenover gardinet.

Jeg sagde til sælgeren at grunden til at det var vigtigt at soveværelset blev helt mørkt var at jeg arbejder om natten og sover om dagen.
Jeg synes ikke de har løst dette som de skulle. Jeg lyttede til hvad sælgeren anbefalede men han lyttede ikke til mine behov.
Så jeg har noget som ikke er til at leve med og står over for en udgift til et andet gardin plus til at dække de mange huller i væggen som blev boret.
Den angivne dato er ca dato

11. März 2024

Fem stjerner plus

Fem stjerner plus
Venligt højt imødekommende serviceniveau, mere end man kan forvente. Kommer til aftalt tid, mere end man kan forvente.
Ved montering af markise bruger dygtige markisefolk lang tid på at rette uacceptabel håndværkerfejl, mere end man kan forvente.
Sidst men ikke mindst, venlige priser.
Dahls Gardiner kan jeg i høj grad anbefale

9. Oktober 2023

Kanon oplevelse

Vi har idag haft besøg af Michael og Alex ifbm. montage af vores gardiner! De er super søde og virkelige behagelige at have til at arbejde i huset!
Vi gav grønt lys til ordren 31/9 og de blev monteret 19/10 - det er hurtigt!

De var Iøvrigt meget overbærende over for os da vi bad dem komme ud til os en ekstra gang (der er ca 150km imellem os) for at vi var helt sikre på at vi havde valgt det rigtige produkt!
Deres rådgivning og de produkter de forhandler gjorde at opgaven faldt deres vej!

Kun de varmeste anbefalinger herfra!

Venligst,
Pernille og Kasper

19. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige, professionelle og kundevenlige.

Dygtige og professionelle til at vejlede.
Dygtige, professionelle og hurtige til opsætning.
Meget kundevenlige. De tog hensyn til at sætte plissegardiner op samme dag, de modtog dem fra fabrikken, så de var klar inden stor fødselsdag dagen efter.

15. Mai 2023

Rigtig god oplevelse

Vi fik god, ærlig og kyndig vejledning til valg af gardiner i vores nye bolig. Ved første installation var der to bittesmå huller i et af gardinerne som følge af transportskade, men vi fik hurtigt et nyt sat op ca. 14 dage efter. Regningen kom først da vi var tilfredse. Super venlige og kyndige medarbejdere. Stor anbefaling herfra!

12. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service og kvalitet jeg har oplevet

Perfekt service alle henvendelser og begge besøg har der ikke været en finger at sætte på.
Der var en lille rettelse og en lille plet på gardinet der var der heller ingen tøven hvis ikke det kunne rettes blev det erstattet med et nyt ub. De går meget op i at hvis ikke vi er glade var deres opgave ikke færdig.
Mine helt klare og bedste anbefalinger af Dahls gardiner

11. April 2023

Komplet gardinoplevelse!

Vi havde Dahls ude i forbindelse med indretning og rådgivning i valg af gardiner til vores nye villa. Kompetent og nærværende. Den udsendte konsulent var både lydhør overfor vores tanker, men samtidig skarp på trends, muligheder og begrænsninger for rummet; og tog sig tid til at undersøge og belyse alternativer, hvor det var hensigtsmæssigt. Vi fik gode løsninger på både dekorative og funktionelle forespørgsler.

Håndværket ved opsættelsen var upåklageligt og efterfølgende oplevede vi god kantakt, med opfølgning og rådgivning. Det hele tog knap 2 uger, fra første besøg til færdigt resultat.
Kan klart anbefales!

14. März 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse!
Jeg flyttede ind i min nye lejlighed i den tro at jeg bare kunne købe gardiner på standardmål. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg talte med en nabo der havde fået gardiner laver ved Dahls Gardiner og jeg gav dem et kald. Allerede efter 2 dage kom ejeren ud og fortalte mig hvad der kunne lade sig gøre. De er meget presset grundet kæmpe stor efterspørgsel, og kunne derfor ikke love at jeg fik gardiner før efter 3-4 uger. Men fordi jeg stod uden gardiner fik de sendt dem med espresslevering uden ekstra omkostninger for mig, og jeg havde allerede mine gardiner oppe efter en uge. De sidder så flot og jeg er rigtig glad for dem! Kæmpe anbefaling herfra til Dahls gardiner som også kan tænke ud af boksen hvis en løsning ikke lige passer eller man står if har akut brug for gardiner. Tak.

7. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vundet sag hos Forbrugerklagenævnet, fået penge tilbage efter 2 år

Jeg vil anbefale ikke at handle med virksomheden.

Jeg har efter ca. 2 år fået pengene tilbage fra virksomheden efter de tabte en sag hos Forbrugerklagenævnet omkring det lugtende gardin.

Historien:
Jeg købte gardiner fra firmaet til mit hus.

De fleste virker efter hensigten.

Det er en mørklægningsgardin som lugter når den bliver varmet op - jeg har målt temperaturen af vinduet bagved gardinet til 60 C. Det er uholdbart, da det høje temperatur kan få mine vinduer til at springe på baggrund af temperaturforskellen mellem ude og inde.

Virksomheden har nægtet at tage imod en reklamation og ikke vil fortælle mig hvem leverandøren af gardinet er. De bliver ved med at mene, at gardinet ikke kan lugte.

Jeg har skrevet til de leverandører jeg kunne finde på deres hjemmeside og kunne konstatere, at ingen af dem har lavet mit rullegardin. Det indikerer, at de har solgt mig et Kina-produkt de ikke vil stå ved - det er konklusionen ud fra manglende svar fra virksomheden.

Jeg er igangsat en klage over virksomheden til forbrugerstyrelsen idet jeg ikke kan leve med rullegardin der lugter så meget, at jeg ikke kan være i samme rum.

Virksomheden har ignoreret alle mine henvendelser indtil de blev kontaktet af Center for Klageløsning da jeg oprettede en klage der.

Virksomheden foreslog et afslag i pris, men *uden* at anderkende, at deres produkt udleder en kemisk lugt. Det har jeg takket nej til og gået videre med en klage hos Forbrugerklagenævnet, da jeg ønsker at ophæve købet, da de ikke har solgt mig noget der virker og vil eller kan ikke reparere det som jeg har krav på,

Edit:

Hvis I skal forsøge at citere mig, så synes jeg, at du skal forsøge at gøre det rigtigt.

Jeg skrev følgende til jer per e-mail:

"Venligst skriv tilbage om I agter at gøre noget ved gardinet eller om
jeg skal have fat i en uvildig klageinstans.
Hører jeg ikke noget inden for 7 dage antager jeg, at I ikke ønsker at gøre noget ved vores klage og at jeg derfor skal have fat i en uvildig klageinstans.
Indtil videre har jeg vundet 100% af de klagesager jeg har ført mod
virksomheder igennem forbrugerstyrelsen/ankenævn."

Jeg gør det bare klart, at mangel på svar vil medføre en klage. Er det virkelig så svært at forstå? Det er ikke nogen trussel, men jeg har bemærket at visse virksomheder ikke tager klager alvorligt med mindre der bliver specificeret en deadline og en konsekvens.

Jeg har tømt rummet for alt (inklusive "elektronik") og gardinet fik rummet til at stinke når det blev rullet ned og solen skinnede på det. Jeg har efterfølgende tager billeder af et tomt rum for at vise, at det er blevet gjort og sendt det til virksomheden (e-mail fra d. 14 Apr, 2019). De har ikke reageret og derfor har jeg været nødsaget til at klage over virksomhenden til forbrugerstyrelsen fordi de ikke vil gøre noget ved min reklamation.

Jeg vil på det kraftigste anbefale virksomheden ikke at diskuterer i TP anmeldelser. Det fører sjældent noget godt med sig.

Reflekter venligst over, om jeres "service" er utilstrækkeligt i det her tilfælde i stedet for at antage, at "jeres" produkter ikke fejler noget og give kunden skylden. Nu skriver jeg "jeres", da jeg ikke kunne finde ud af hvem der har produceret gardinet. Det vil I jo ikke oplyse.

Jeg citerer:
".. men målt ud fra dine anmeldelser herinde, kan det godt tyde på, at det er en lidt svær opgave?"

Jeg er ærlig og de virksomheder som fortjener ros får det også.

God vind fremover og held og lykke med jeres nuværende strategi for at få flere tilfredse kunder.

Edit 2:

Jeg har fået en udtalelse fra en sagkyndig. Jeg opdaterer dette review når sagen bliver afsluttet. Any day now ..

Min gardin lugter stadigvæk...

Edit 3:

Nu er det officielt. Jeg skal have pengene tilbage for det lugtende gardin ifølge de oplysninger jeg har fået fra Forbrugerklagenævnet. En ekspert har konstateret, at gardinet lugter. Det er ikke bare mig der er ekstra sensitiv..

26. April 2019
Dahls Gardiner-Logo

Antwort von Dahls Gardiner

Hej Michael,

Allerførst tak for dit køb hos os - også selvom du tilsyneladende ikke er helt tilfreds med det ene af gardinerne. Jeg kan se, at du har skrevet en del dårlige anmeldelser herinde. Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at gøre vores kunder tilfredse, men målt ud fra dine anmeldelser herinde, kan det godt tyde på, at det er en lidt svær opgave?

Temperaturen bag mørklægningsgardiner kan godt blive rigtig højt - specielt når solen bager lige ind på det, dagen lang, ligesom det i dit tilfælde står i et rum fyldt med elektronik. Jeg kan fortælle, at det ikke er er Kina-produkt du har modtaget. Det kommer nemlig fra en tysk producent. Vi forhandler ikke produkter, vi ikke kan stå inde for.

Vi foreslog, rigtigt nok, et afslag i prisen, på trods af at vi er lodret uenige i dine betragtninger. Vi mener, at din kommentar, som lød følgende: “Jeg har vundet så mange sager, så I kan lige så godt bare give op” også angiver, at du stiller dig på bagbenene, når vi forsøger at føre en konstruktiv dialog. Vi mener ikke, at det tjener et godt formål. Ligeledes har du helt ret i, at vi ikke vil anerkende lugten i vores gardiner - for det er ganske enkelt ikke sandt.

Vi er oprigtig kede af, at sagen er nået så langt ud, men vi føler os dog overbeviste om, at vi har en god sag, da lignende anmeldelser, på vores produkter, aldrig er kommet os i hænde.

Med ønsket om en god dag
Ole Bendtsen, indehaver Dahl’s Gardiner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte…

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte mig af Dahls Gardiner. Det var en meget positiv oplevelse. :) Særdeles behagelig service, og alt virkede meget professionelt mht. råd og vejledning, opmåling, opsætning og efterfølgende gennemgang, og så går de desuden meget op i, at kunden er tilfreds, hvilket er et stort plus i min bog. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger. :)

24. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr