kemplox™ – gardiner efter mål Bewertungen 47

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et rigtig godt firma og det er lavet hurtigt, præcist og godt! Det hele er professionelt og alt er rigtig god kvalitet og til en skarp pris! Jeg anbefaler firmaet 100%!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev anbefalet Jakob af en kammerat der havde købt gardiner igennem ham og hele vejen igennem har der været super service. Jakob kom ud og målte op, hjalp med rådgivning af gardin valg og farv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en fantastisk oplevelse med kemplox. Jakob kom ud og så opgaven, målte op og hjalp os med at finde den rette løsning. Vi så kollektionerne igennem, og blev professionelt vejledt i material... Mehr ansehen

1. Gardinengeschäft
  2. Jalousiengeschäft

Über kemplox™ – gardiner efter mål

Vom Unternehmen geschrieben

Skræddersyet gardiner

Få langvarig glæde af en elegant og optimal gardinløsning, produceret i høj kvalitet og præcis efter dine vinduers mål.

Gratis og uforpligtende besøg

Undgå skuffelser og dyre fejlkøb gennem nettet – vi mener det er vigtigt, at man kan få fremvist prøver af vores forskellige gardinløsninger, da det kan være meget svært at fornemme hvad man køber ved at gøre det bag en skærm.

kemplox™ er den nye dreng i klassen

Hårdtarbejdende og passioneret arbejder vi dag efter dag for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Hos kemplox™ går vi nemlig den ekstra mil for vores kunder – og vi gør det altid med et smil 🙋🏻‍♂️

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Professionel service

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Kemplox Gardiner! Servicen var helt i top. De tilbyder gratis rådgivning og opmåling. Jakob var utroligt tålmodig , grundig og præcis både i opmålingen og opsætningen. Resultatet blev perfekt og vi er meget tilfredse. Kan varmt anbefale til alle der ønsker kvalitet og professionel service.

12. März 2025

God service. Lækre gardiner. Fair pris

Jeg kan kun stærkt anbefale dette sted.
Virkelig god service og en mand der går op i det han laver, at det skal være 100% iorden.
Meget imødekommende, let at snakke med og alt i alt en rigtig flink fyr.
Fik aftalt en dag hvor han kom og målte op og dagen efter var der gardiner i hele min lejlighed. Så fantastisk!!!

22. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thank you for your service

Thank you for your service. I’m really happy with the good Quality of the roller blind and with the great work. I needed a roller blind and that I got it next day which is not heard of before as this usually takes a couple of weeks in this industry . Thanks for so much 🙏

29. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt forløb. Tålmodig, dygtig, præcis!

Jakob er en virkelig fagmand. Han kender sine produkter og materialer i stor detaljegrad. Rådgivningen var tålmodig og omhyggeli. Han var hysterisk præcis til både opmåling og opsætning. Alt forløb perfekt og resultatet er præcist som vi ønskede. Vi købte plissé-gardiner til stue og køkken. Kemplox kan stærkt anbefales hvis du skal have gardiner og vil handle med en grundig, venlig og dygtig gardinmand.

6. November 2022

Service minded gardinbutik

Det var en en smertefri process fra start til slut. Jeg fik en god vedjledning til valg af gardiner. Den efterfølgende levering og montering gik super hurtigt. En varm anbefaling fra min side.

6. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Jakob.Vi vil sige Tak for en rigtig…

Hej Jakob.Vi vil sige Tak for en rigtig god behandling.At du brugte søndag til at komme og måle op,synes vi var fantastisk.Du var rigtig grundig med at måle op,og give os råd.Du har rigtig mange stoffer med.Du brugte din aften til at hænge vores rulle gardiner op så vi var fri for at bruge tæpper som gardiner.Vi vil klart anbefale dig til andre.Held og Lykke med fremtiden.Mvh Ivan og Dorte .

9. August 2022

Gardiner fra kemplox

Vi har fået nye lamel,rulle,og plissegardiner i vores nye hybel hus.
Jakob har været med fra start og har leveret et perfektionistisk arbejde.
Han er meget grundig i sin opmåling og montering og alt er sat perfekt op.
Vil til en hver tid anbefale Jakob til alle vi kender og ved der skal have nye gardiner😀👍

3. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jakob er simpelthen en af de flinkeste…

Jakob er simpelthen en af de flinkeste mennesker jeg har mødt og det siger ikke så lidt. Kundeminded, hjælpsom, empatisk og så er han punktlig.
Jag har købt nogle Lammelgardiner hos Jakob og et plassegardin. Super service. Kan bare klart anbefales :-)

8. April 2022

Super god oplevelse

Ved et tilfælde mødte jeg Jacob kort efter indflytning. Han kom og tog sig god tid til at gennemgå opgaven og finde ud af mit behov og ønsker til de plisségardiner der passede til min lejlighed - både m.h.t placering indvendigt i ramme samt hvilken farve der var bedst, og en god kvalitet mørklægningsgardin i soveværelset. Og fik en rigtig fin pris i forhold til andre.
Jacob kom og monterede over 2 gange, hvor han tog sig god tid til at gøre det grundigt.
Man føler sig bare tryg ved Jacob.

6. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg kontaktede Jakob i…

Min mand og jeg kontaktede Jakob i forbindelse med plissegardiner til vores lejlighed. Jakob var utrolig venlig og imødekommende. Han var meget fleksibel ift. møder, mål og opsætning af gardiner. De gange vi mødtes med ham var han meget professionel, og det var tydeligt at han gjorde sit bedste for at opfylde vores ønsker. Jakob gav os en service og behandling over alle vores forventninger. Under opsætningen var han omhyggelig og perfektionistisk i sit arbejde, at vi med det samme vidste, at vi have valgt den rigtige mand. Derudover oplevede vi Jakob som en meget høflig og behagelig person. Vi har allerede anbefalet Jakob til naboer og venner, og vil anbefale ham til alle. Vi er rigtig glade for gardinerne - de er af rigtig god kvalitet og sat smukt op i vores lejlighed. Sidst, men ikke mindst var Jakobs pris på gardinerne den billigste vi kunne finde ud af tre andre firmaer vi kontaktede.

4. November 2021

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse
Har købt rullegardiner hos kemplex til en hel lejlighed. Fik besøg af en ung mand ved navn Jacob. Helt igennem proff service.
Han gik ikke før tingene var gjort færdigt, hvilket kostede ham et par over timer som jeg ikke skulle betale for.
Som ekstra service pudsede han alle vinduerne i hele lejligheden.fair priser.
Her får man kvalitet gode priser og top top klasse service hele vejen igennem.
Kan kun anbefale kemplex på det kraftigste
Value for money hele vejen fra start til slut l

Peter Brusgaard

20. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, super kundeservice og skarp pris.

Har lige købt et stort mørklægningsgardin (180cm) til soveværelset. Vi havde egentligt tænkt at købe via webshop, men havde fået et visitkort herfra, så vi forsøgte at få et uforpligtende tilbud. At finde tid til dette var nemt og fleksibelt, og vi fik besøg af Jakob. Han var rigtig venlig og god til at guide os igennem forskellige løsningsmuligheder, så vi kunne finde ud af hvad vi havde brug for. Desværre var der lidt forsinkelse fra leverandørens side, men der blev hele tiden kommunikeret klart omkring dette, så vi ikke var i tvivl om hvor vi stod. Alt i alt en rigtig god oplevelse, vi køber her igen når vi skal bruge gardiner næste gang.

9. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virksomhed i verdensklasse!

Kontaktede Kemplox da jeg skulle have lameller til min lejlighed. De havde lagt et visitkort i min postkasse og tænkte jeg ville give det et forsøg, i hvertfald bruge deres uforpligtende tilbud om at komme og fortælle mig om mine muligheder. Dette fortrød jeg bestemt ikke!! Jeg fik besøg af Jakob som fortalte mig om alle de muligheder jeg havde og hvad de kunne tilbyde og han var helt igennem venlig og med øjne på hvad JEG skulle bruge. Jeg har meget specielle vinduer i min lejlighed og på trods af det fik jeg et sæt lameller som passede perfekt og til en virkelig god pris. Denne kvalitet og pris og samtidig dens service der bliver leveret oveni har jeg bestemt ikke oplevet andre steder. Kan VARMT anbefale Kemplox og kommer helt sikkert også til at bruge dem igen!!
Endnu et plus er at de rent faktisk kan besøge dig når DU har tid!!
De største stjerner herfra!!

1. September 2021

Super flot resultat.

Vi har købt gardiner til 2 lejligheder og med et super flot resultat. Gardiner hænger perfekt og med valg af snor træk, så det er mest praktisk ift. stuen og møbler.
Kan varmt anbefaling af Kemplox gardiner, en gardinmand med høj perfektion.

11. August 2021

Gardiner til Vinterhave

Vi skulle ha' gardiner i vores nye sydvendte vinterhave. Det skulle vise sig at blive en svær opgave. Vi kontaktede flere etablerede firmaer til dette, som slet ikke havde en løsning. En havde en løsning, men var urimeligt dyr. Så fandt vi heldigvis Jacob. Han kunne give en perfekt pg prisvenlig løsning. Dertil kommer, at Jacob er særdeles omhyggelig og fleksibel - at han så også yder en fantastisk service gør det bare bedre. Vi har nu haft vores plisse gardiner i snart 2 mdr og de fungerer perfekt.

Kan kun anbefale Jacob. I bør som det mindste kontakte ham og se hans løsninger og pris inden inden I laver aftale med andre.

22. Juli 2021

Utroligt god service

Vi stod i den situation, at vi skulle have mørklægningsgardiner i en række værelser - Og vi faldt ved et tilfælde over Kemplox. Jakob fra Kemplox var utroligt venlig og professionel. Han svarede hurtigt og dækkende på vores spørgsmål og var imødekommende i forhold til pris, tidspunkt og produktvalg. Da vi så resultatet, følte vi næsten, at vi havde snydt firmaet på prisen. Høj kvalitet, perfekt monteret og absolut velfungerende. Vi kan på det stærkeste anbefale andre at købe gardiner, rullegardiner eller lameller gennem Kemplox. Bedre service og mere behagelig og dygtig fagmand findes næppe på markedet. Vi har netop besluttet os for at lade Jakob montere lameller i resten af vores bolig.

7. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet sådan en god…

Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og så giver sig godt tid til at sætte den vare op som man har købt, jeg købte persienner som han satte op og han var meget omhyggelig med at måle ud hvor beslagene skulle sidde.
Kan kun anbefale dette firma kommer som han har lovet til tiden

26. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service…

Helt igennem fantastisk service og flot veludført arbejde. Jeg er meget imponeret over hele forløbet.
Jacob er meget dygtig og professionel fra start til slut i processen med god og kyndig rådgivning samt fantastisk montering og flotte materialer af god og ordentligt kvalitet. Og endda til en meget rimelig pris. Man får langt mere end man kan forvente. De største anbefalinger her fra😊

24. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr