Cultours Aps Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Turen til Normandiet var en oplevelse ud over det sædvanlige. Storslåede landskaber, baggrund og forløb af vigtige slag og krigsbegivenheder, formidlet så man bliver fanget ind af såvel detaljer som d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er nu lidt over en uge siden, at vi landede herhjemme i Sønderjylland efter en helt fantastisk rejse til Normandiet. Vores suveræne guide Martin var bare en helt fantastisk historiefortæller... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en helt sublim tur til Normandiet med Cultours, meget kompetent guide god bus og rigtig god chauffør som kørte behageligt og sørgede godt for passengerene, helt igennem en god oplevelse, 😊... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min sidste tur med Cultours var Belgien og Nordfrankrigs slagmarker, som var fandt sted 05-12 juli 2026 Hver eneste tur jeg har været på, har været en fantastisk oplevelse. Det er ferier,... Mehr ansehen

1. Anbieter von Kulturreisen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cultours er et lille rejsebureau, der udelukkende arrangerer temarejser. Vi arrangerer ca. 50 rejser om året. Vi forsøger at yde den bedst mulige service overfor vore rejsedeltagere, og vi bestræber os på at informere så nøjagtigt og objektivt som muligt om rejserne og deres indhold.

Hervorragend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

normandiet

Er lige kommer hjem fra Invationskysten/Normandiet fra en super tur med mange oplevelser super fint med mange oplevelser og indtryk af hvordan det var i 1944 selv vejret var der styr på

2. Mai 2025

Fantastiske påskeøen

Vi har været på en fantastisk tur til Bolivia, Peru, Chile og Påskeøen med skønne og vidende guider, og vi har fået oplevelser og viden med hjem, som vi ikke drømte om. Stor anbefaling herfra og tak for en rejse for livet. Jarl og Christa 👏👏👏🤗

26. November 2024

Super tur til Normandiet

Vi havde en veltilrettelagt tur til Normandiet med kompetent rejseleder og godt selskab. Meget lærerigt - alt klappede. Kan varmt anbefales!

19. September 2024

Spændende tur til Normandiet

Er lige hjemkommet fra en fantastisk spændende 8 dages tur til Normandiet.

Mit kendskab til D-dag og landgangen i Normandiet er blevet gevaldigt øget - ikke mindst pga. vores yderst kompetente og meget vidende rejseleder Niels.

Det var ligeledes en fornøjelse at have vores dygtige chauffør Tom ved rettet.

Hotellerne var også fine.

Jeg kan varmt anbefale denne tur med Cultours til alle som er historisk interesseret i en af de vigtigste begivenheder i 2 Verdenskrig, nemlig landgangen i Normandiet.

Mvh
Martin

15. September 2024

Fantastisk tur til Normandiet

Vi har netop været med Cultours 8 dage i Normandiet, og det har været en helt fantastisk tur.

Vores Chauffør Tom har ført os sikkert afsted langs både tyske motorveje og små kringlede gader i de franske byer, vi er kørt i gennem.

Rejseleder Niels har bidraget med en helt utrolig viden, som han har delt med os alle på en yderst profesionel og entusiastisk måde.

Alle hoteller har været fine til prisen, og vi har sovet godt alle dage.

Vores varmeste anbefalinger til alle, der er interesseret i D-dag og landgangen i Normandiet.

Vh

Betina og Martin

15. September 2024

Polen 39-45

Polen 39-45

Har haft den store glæde at deltage i Cultours rejse til Polen 1/9 til 7/9-24. Alt klappede med tider og hoteller. Bussen og chaufføren Tom fra Brøchner Biler var i top.
Måske der skal tages lidt hensyn til gangbesværede og melde ud om dette før en ekskursion. Skriv i jeres næste oplæg,at man skal medbringe lommelygte til tunnelen i Miedzyrzecz.
Sidste hotel i Polen var en spændende oplevelse, som jeg ikke ville have undværet.
Tak for turen

6. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk rundtur i Normandiet !

Fantastisk rundtur i Normandiet vedr. 2. verdenskrig. Har aldrig set så mange seværdigheder på så kort tur. Stor ros til vores guide Martin for god information og kæmpe ros til vores Chauffør Tom, hvor man følte sig tryg og sikker i den store bus.

14. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God info om den historiske baggrund

God info om den historiske baggrund, et stort antal oplevelser som vi intet vidste om på forhånd, god tilrettelæggelse af turen med veksling mellem museer, fortællinger og oplevelser på de historiske steder. Eneste forbedringsforslag: Lad os selv oftere finde aftensmaden, ofte trænger man lige til en lille pause for sig selv, når man er mange sammen hele dagen hver dag.

7. Juli 2024

Super tur til Normandiet

Vi var med til Normandiet på en rejse med fantastisk indhold, der var godt organiseret, og hvor formidlingen var helt i top. De varmeste anbefalinger til Cultours herfra!

28. April 2024

Højskole i Provence

Autentisk og veltilrettelagt ophold på Auberge des Seguins, hvor vi af meget kompetente og veloplagte guider blev ført igennem det annoncerede program på bedste vis. Indføringen i kultur, mad - herunder trøfler, historie og naturen levede fuldt ud op til vores forventninger. Tak. De bedste hilsner Bente Holck & Kim Svenningsen.

1. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Højskole i Provence på Auberge des Seguins…

Højskole i Provence på Auberge des Seguins midt i det autentiske Provence.

Hvis du drømmer om et unikt sted udenfor enhver stjernekategori beliggende afsides opad en stejl bjergvæg flere kilometer fra nærmeste landsby og med gode vandreture i omegnen, så er Auberge des Seguins værd at besøge. Stedet er helt som lovet i Cultours omtale og personalet er venligt, imødekommende og møder gæsterne med humor og hjælpsomhed.
Opholdet og turene var tilrettelagt af Torsten Granov og Jesper Tang med tydelig kærlighed til Provence i almindelighed og selve stedet i særdeleshed.
Al mad her er velsmagende og selv treretters måltiderne lå behageligt i maven.
Fysisk udfordrende ture i det omkringliggende landskab gav stor nydelse til de fleste, også til mig, fordi der altid var en hjælpende hånd, hvis jeg havde brug for det.
For nogen af os var det spændende at finde en skorpion eller to på væggen, for andre var det skrækindjagende. Nogle af naturens mangeartede tilbud kunne altså for nogle byde på ubehag , for andre nærmest euforisk fryd, og hører man til de sidste, kan det være svært at forstå de første, som jo fik en ubehagelig oplevelse.
Herligt med morgensang, da næsten alle kunne synge godt med, og fint med Torstens og Jespers foredrag om kultur, mad og historie i Provence.
Her får man ro i sjæl og sind i en tidslomme, hvor før og efter ikke giver mening.
Her gjaldt kun nuet, og sjælen nød at være fuldt til stede uden andet ansvar end det, der gjaldt i samvær med gruppen.
Den sidste dag i den smukke by Aix en Provence var lidt af et antiklimaks, simpelthen fordi den adskilte sig næsten brutalt fra det stille og livgivende ophold i Lubaronbjergene.
Stine Preston

24. September 2023

Cultours- Normandiet-D dag

Jeg har fonylig været med på turen: Cultours - Normandiet-D dag. Det var en af de bedste ture, jeg har været med på. det skyldes især, at vore guide Niels Klingenberg Vistisen. Han var en guldgrube af informationer, og var god til at fortælle på en måde, så man kunne følge med. Og han var meget behagelig at være sammen med. Vi så invasionskysterne og adskillige meget informative museer.
Det gjorde et stort indtryk at besøge soldaterkirkegårdene og mindes og ære alle de unge mænd, som faldt, for at vi kunne bevare vores frihed.
Hotellerne var gode, og vi havde en meget behagelig og dygtig chauffør.
Jeg rejser gerne med Cultours igen

17. September 2023

Tur til Ardennerne september 23

En helt igennem fantastisk far/søn tur😃👍dygtig rejseleder( Michael), lokal guide(Roland) og ikke mindst chauffør(Tom) der alle med stor viden og engagement (tilsat en god portion humor😁) gjorde det til en super spændende oplevelse. Det hele var timet og tilrettelagt med mange interessante besøgsmål og al den information man kunne ønske sig.

Det bliver bestemt ikke sidste rejse vi skal på med cultours 😁👍

Mvh.
Niels og Christian

27. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk tur med CULTOURS til…

Fantastisk tur med CULTOURS til Normandiet med emnet D-dag.
Bussen var behagelig, chauffør Tom sørgede for at holde den ren, samt at der hele tiden var mulighed for at købe kolde og varme drikke.
Guiden Niels Klingenberg Vistisen var fantastisk til at formidle sin enorme viden om D-dag og 2. verdenskrig.
Den største oplevelse for mig var at møde Mme Arlette Gondrée på hendes café ved Pegasus Broen. Jeg var star struck. Det var en meget speciel oplevelse, som jeg sent vil glemme.
Samtidig blev vi beriget med super godt selskab af de andre, som var med på turen.
En helt igennem super god tur, hvor vi fik en enorm viden med hjem og mange dejlige minder. Tak til CULTOURS.

17. September 2023

Cultours Højskole i Provence

Cultours
Højskole i Provence 24. sept. til 1. okt. 2023
Rejse til Provence med ophold på landstedet Auberge des Seguins. Stedet består af velbevarede rustikke bygninger og ligger midt ude i naturen for enden af en dal omgivet af de flotteste klippevægge og skovpartier.
Det var en vidunderlig rejse med gode guider.
Vi var på vandreture langs gamle romerske veje og op og ned ad gamle æsel-stier. Vi kom gennem flotte landskaber og velbevarede byer fra middelalderen.
Der var gode foredrag og fortællinger om mennesker, samfundsforhold og historie, om litteratur og billedkunst og ikke mindst om madkulturen i Provence.
Frokoster og middage på Auberge des Seguins levede fuldt op til traditionerne i det provencalske køkken.
Turen kan varmt anbefales.

1. Oktober 2023

Anbefaling af Højskole i Provence

Trætte, men glade, er vi netop vendt hjem efter en dejlig uge på skønne og autentiske Auberge des Seguins i Provence.
En uge med gode - og til tider udfordrende - vandreture i Luberonbjergene. Med besøg i småbyer og på loppemarkeder. Med foredrag af vores vidende guider, Torsten og Jesper og - ikke mindst - forkælet med de dejligste provençalske retter.
Snakken gik lystigt og stemningen var generelt god.
Dog påvirkede en enkelt (voldsomt kritisk) anmeldelse på 2. dagen vist de fleste. Personligt forstår vi ikke kritikken og abonnerer på ingen måde på de fremførte påstande.
Derfor: Kridt roligt vandrestøvlerne og bestil en rejse til Højskole i Provence. Vi kommer i hvert fald gerne igen..!
Peter og Kirsten

30. September 2023

Cultours Ardennerrejse sidst i september 2023

Lige hjemkommet fra Cultours 5 dages bustur til Ardennerne. Ud over et meget veltilrettelagt indhold, med klar og tydelig information undervejs, vil jeg her fremhæve Michael som rejseleder og Tom som chauffør. Super professionelle. Vi fik set stort og småt. Måske manglede lige kong Ramses galdesten.
Hermed tak for en oplevelsesrig tur til nævnte herrer.
mvh
Henning Rasmussen

27. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr