Cphbyjohnny Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4,1

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kan anbefales

Har gået med min franske bulldog hos Johnny igennem noget tid nu og kan se at min hund kun får det bedre efter hver justering.
Har også fået laser med god effekt.
Kommer der efter behov og som forbyggende behandling.
Kan kun anbefale ham

8. April 2026

Kan anbefales!

Vi har gået hos Johnny med vores Franske bulldog-tæve i en årrække, og det vil vi ikke undvære. Vi kommer til forebyggende behandlinger, da netop denne race har visse udfordringer med bevæge-apparatet, og det vil vi ikke undvære.

28. März 2026

Den bedste hunde Osteopat

Jeg vil til hver en tid anbefale Johnny!

Johnny er den bedste mod dyr og har hjulpet min elskede Alva, gang på gang! Når hun skulle rettes op, efter hendes ulykke som hvalp! Jeg har brugt ham fast i 3,5 år og fortsætter kun!

Havde det ikke været for Johnny den gang, havde Alva aldrig været her i dag!

7. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reddet vores hunde barn!!!

Reddet vores hunde barn!!!
Jeg har gået fast hos Johnny gennem mange år med vores 3 hunde, han var med til at redde vores ene hund fra aflivning og står altid parat når de skal rettes. Hvis de har hoppet forkert ned, eller da en stor OEB i leg ramte hoften på vores ene pige.
Altid top behandling i rolige omgivelser.
Jeg kan trygt anbefale Johnny til alle jeg kender og han gør en kæmpe forskel for vores 4 benet venner 🙏🏻🙏🏻 af hjertet tak !!

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En smertefuld oplevelse.

En smertefuld oplevelse.

Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg kender flere hunde, der har lidt under behandling hos Johnny. Min egen inklusiv.

Jeg LOVER at der findes behandling, som hunden elsker. Denne behandlingsmetode er skabt til at være blid og rar, men effektiv. Som den er flere andre steder, hvor udøveren er uddannet samme sted som Johnny.

20. Januar 2025

Magi på første række

Har været hos Johnny et par gange nu, og jeg ville give ham 1 mil stjerner, men det er desværre ikke muligt.

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, det er magi og du står lige ved siden af og ser på det, var på dyrehospitalet i midt september, hvor deres første konklusion var at min hund skulle aflives, senere ringede de dog og sagde at han havde fået slidgigt, han kunne nærmest ikke rejse sig og jeg måtte give ham hans sele på for at hjælpe ham op, dette var en lørdag, bestilte en tid hos Johnny til om mandagen, lad mig sige det sådan her, jeg fik en helt ny hund tilbage, Johnny er for vild, min hund er 15år, en labrador, han tror at han er hvalp igen efter en behandling hos Johnny.

Det skal lige siges at jeg siden marts/april måned i 2025 har gået på det her dyrehospital da min hund også led af inkontinens, han har af flere omgange været på probaline, men det har ikke rigtigt haft nogen effekt, da jeg var hos Johnny gik han og dryppede på gulvet, da han kom op på bordet til behandling dryppede han også på bordet, jeg spurgte Johnny om det var noget han kunne fikse, det var intet problem, nu lider han ikke af inkontinens mere, jeg har brugt ca 25000kr på ultralydsscanninger, behandlinger og flere behandlinger, men 45min hos Johnny kurerede det.

Om onsdagen havde jeg endnu en tid på dyrehospitalet hvor han igen skulle tjekkes for den inkontinens, de gloede lidt da jeg sagde at hans ostopat havde fikset det, de kunne ved selvsyn konstaterer at han ikke gik og smådryppede mere.

Kender flere som har været derude med deres hunde og de har haft samme oplevelse som jeg har.

Hvis du vil gøre noget godt for din hund, så brug Johnny, jeg kommer der fast nu hver 3 måned.

Tak for alt din hjælp Johnny, har en meget gladere hund og en mindre bekymret ejer🙏🙏

15. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds - vores hund er blevet født på ny!

Vi er virkelig glade for den behandling Johnny gav vores chihuahua på 2 år. Hendes bækken var blevet skævt og den en forpote var også øm.
Stille og roligt fik Johnny løsnet op på hendes muskler og sat tingene på plads. Nu vrikker hun som en rigtig lille lady hund skal — og hun er fyldt med glad energi og udøser af sin kærlighed.

Vi kommer helt sikkert igen!

19. September 2025

Johnny er bare fantastisk

Johnny er bare fantastisk. Han har igen fået styr på Chanels problemer med en diskoprolaps og låsning i bækkenet. Denne gang var hun meget smerteplaget da vi ankom men efter en behandling og en laserbehanling ved Johnny så er hun god igen. Vi er kommet hos Johnny igennem små tre år nu, ca. hver 3. måned da det normalt kan holde hendes problemer nede og det er helt klart meget bedre end det alternativ som vores dyrlæge foreslog med operation og lang genoptræning.

11. Juli 2025

God modtagelse

God modtagelse, trods en sur chæferhund på 1,5 år, håndterer Johnny han, og fik løst ham op, så han næsten slappede af til sidst,vi kommer igen
En gammel hundefører der var skeptisk før jeg kom 🐕‍🦺

8. Dezember 2024

Fantastisk behandling

Min labrador elsker Johnny, hun løber selv ind i klinikken og hopper glad op på bordet. Han er til kæmpe hjælp, da min hund tit låser i nakken. Altid venligt, og behagelig behandling

21. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr