Vi blev taget godt imod af smilende personale. Kort ventetid. Selvom det aldrig er sjovt når ens hund skal igennem er operation, har vi følt os trygge både ved konsultation, operationen, indlæggelsen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Andet - (skriv gerne hvad) Blev mødt med enorm venlighed og omsorg for min hund. Følte mig hørt og dyrlægen fortalte hele vejen om hvilke tanker hun gjorde sig. Gik derfra mere afklaret end jeg tidl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser, alt fra forebyggende pleje og behandling til avanceret diagnostik, kirurgi, intern medicin, ortopædi og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt. Så vi altid kan give dit dyr den bedste behandling.
Poppelstykket 11, 2450, København SV, Dänemark
- koebenhavn@anicura.dk
- www.anicura.dk/kobenhavns-dyrehospital
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Min hund fik det rigtige behandling og…
Min hund fik det rigtige behandling og jeg fik min lille Bella hjem i god stand, og hun kort tid efter vi kom hjem fik det hurtigt godt igen. Med den god medicin og pleje gik det meget godt med behandling af min hund i Anicura😊
En meget voldsom oplevelse
En meget voldsom oplevelse – og en efterfølgende håndtering, der har fjernet vores tillid til AniCura.
Vi afleverede vores ældre hund Filippa på AniCura den 14. august for at få taget supplerende blodprøver på grund af nogle let afvigende levertal. Hun var frisk, glad og fungerede normalt ved ankomsten, men var meget utryg ved at være på hospitalet.
Omkring to timer senere blev vi ringet op og fik at vide, at Filippa havde fået alvorlige vejrtrækningsproblemer og var blevet lagt i iltbur.
Da vi kom ind nogle timer senere, blev vi præsenteret for en ekstremt voldsom situation. Filippa havde svært ved at trække vejret, og vi fik at vide, at der muligvis var tale om et kollapset luftrør/luftvej. Vi blev samtidig bedt om at overveje, om det måske var tid til at sige farvel til hende.
Vi var kommet med en frisk hund til en planlagt blodprøve. Få timer senere stod vi med en hund, som vi fik at vide ikke kunne trække vejret selv, og en dyrlæge, der talte med os om aflivning.
Vi valgte at tage Filippa med hjem, selv om vi fik at vide, at det var en meget dårlig idé, og at hun havde behov for at være i ilt. Allerede uden for hospitalet forsøgte hun at komme væk derfra, og på vej hjem blev hendes vejrtrækning gradvist normal. Hjemme drak hun, spiste med stor appetit og faldt til ro. De følgende dage blev hun mere og mere sig selv igen; hun spiser, drikker, sover, leger og opsøger os som vanligt.
Vi har efterfølgende sendt en detaljeret klage, fordi vi ønskede en faglig forklaring på, hvad der egentlig skete. Vi har blandt andet bedt om en redegørelse for observationer, undersøgelser, håndteringen af hendes stress og utryghed samt det faglige grundlag for at bringe aflivning på banen.
Vi har også bedt om en fuldstændig redegørelse for den medicin, Filippa fik under indlæggelsen. Det fremgik af fakturaen, at hun blandt andet fik Torbudine Vet. Dette var ikke noget, der blev drøftet med os, da hun blev afleveret til en planlagt blodprøve. Vi ønsker ikke selv at konkludere, at medicinen havde betydning for hendes vejrtrækningsproblemer. Men vi mener, det er helt rimeligt at få oplyst, hvorfor hun fik medicinen, hvilken dosis hun fik, hvornår den blev givet, og hvad den faglige indikation var. Det har vi bedt AniCura om at redegøre for.
Vi har samtidig modtaget en regning på ca. 4.000 kr., selv om de blodprøver og den udredning, som var årsagen til indlæggelsen, ikke blev gennemført.
Men vores oplevelse stopper desværre ikke her.
Efter at have sendt klagen kontaktede vi selv AniCura, fordi vi ikke havde fået nogen bekræftelse på modtagelsen. Vi fik telefonisk oplyst, at klagen var modtaget, og at vi ville få svar inden for 5–10 hverdage. Da de 10 hverdage var gået, rykkede vi.
Den 9. september fik vi så en mail fra AniCura, hvor vi blev fortalt, at de ikke kunne finde vores klage, og at vi derfor skulle sende den igen.
Det er ganske enkelt ikke godt nok.
Vi har haft en ekstremt ubehagelig oplevelse med vores hund og har brugt tid på at formulere en grundig og saglig klage, fordi vi ønskede svar. Vi fik efterfølgende bekræftet, at klagen var modtaget, og alligevel viser det sig nu, at den tilsyneladende er væk? og dermed ikke er blevet behandlet.
Vi føler os ikke taget alvorligt.
Vi afleverede Filippa som en frisk hund til en planlagt undersøgelse. Vi hentede hende få timer senere efter at være blevet præsenteret for en situation, hvor aflivning blev bragt på banen. Vi har efterfølgende måttet bruge tid og kræfter på overhovedet at få vores klage registreret igen.
For os handler det derfor ikke længere kun om, hvad der skete med Filippa den 14. august. Det handler også om respekt, kommunikation, gennemsigtighed og ansvarlighed, når man som dyreejer overlader sit dyr til et hospital.
Jeg kan fra et godt hjerte ikke anbefale andre at bruge AniCura.
Efter vores oplevelse har vi ikke den nødvendige tillid til, at hverken dyr eller deres ejere bliver behandlet med den respekt og ordentlighed, man bør kunne forvente.
Altid de bedste i en akut situation
Altid de bedste i en akut situation

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Situationens alvor taget i betragtning
Situationens alvor taget i betragtning, var I meget hurtige til at tage action på min hund. Og da jeg hentede min hund 2 dage efter, var det en træt men glad hund.

De bedste
De bedste! Fagligheden er i top. Så søde.

En uges indlæggelse
Vi har netop haft vores elskede hund Vicki indlagt i en uge på AniCura Københavns Dyrehospital, og vi sidder tilbage med den dybeste taknemmelighed. Det er aldrig sjovt at skulle undvære sit kæledyr i så mange dage, men fra det øjeblik Vicki blev indlagt, var vi fuldstændig trygge. En helt særlig og hjertevarm tak til Tine, Catharina, Martin og Frederik. Deres faglige dygtighed er uovertruffen, men det er deres enorme omsorg og menneskelige varme, der for alvor gjorde en forskel for os. De mødte Vicki med uendelig tålmodighed og kærlighed, som om hun var deres egen. Samtidig var de fantastiske til løbende at holde os opdaterede, hvilket gav os en enorm ro i maven under hele forløbet.Vicki har fået den absolut bedste behandling og pleje, man overhovedet kan ønske sig. Tusind tak til hele teamet for at passe så godt på vores stjerne! De varmeste anbefalinger herfra.

Sødt og professionelt personale
Sødt personale, der meget omsorgsfuldt og forstående tog imod en. Grundig og professionel behandling, med en klar følelse af at min hund var i trygge hænder.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
God og kompetent behandling.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Søde og kompetente sygeplejerske og…
Oplevede både veterinærsygeplejerske og dyrlæge kompetente og med stor empati. Fik god information og vejledning.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Fantastisk behandling og løbende…
Fantastisk behandling og løbende information

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
En fantastisk imødekommenhed og…
En fantastisk imødekommenhed og kompetent hjælp, alt føles trygt, præcis hvad jeg har brug for i den situation.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Anicura👎 - husk jeres dyr er en forretning
Vores chihuahua vågnede med ekstrem atypisk adfærd og visuelle smerter, uden tøven kører vi til det nærmeste dyrehospital dsv. Anicura. Vi venter først og fremmest i 1 1/2 time selvom vi havde booket akut tid, personalet i receptionen var søde og informerede os om en operation der var trukket ud. Der befinder sig vist også kun én dyrelæge til alle akut/aften situationer, klart det ikke går så stærkt. Men vi ventede med den lille vuf, selvom hun tydeligvis var i smerter. Klokken er her 15.30 og det bliver vores tur, hun bliver undersøgt i 10 minutter og skal have taget blodprøver. Dem får vi svar på kl. 18.30 - 6300kr konsultation + blodprøve. Vi har også betalt for en test vi ikke har bedt om, men den var i det mindste negativ. Vi får at vide at hun er i livstruende tilstand og at vi skal handle nu. Og hvis vi ikke er villige til at betale 50.000kr for en operation, er alternativet aflivning. Vi var i tvivl om hvorvidt hun skulle opereres, da det er en omfattende proces for sådan et lille væsen, men én ting var vi sikre på - det skulle IKKE være hos Anicura. Hele oplevelsen var underlig, dyrelægen var passiv aggressiv og blev fornærmet da vi meddelte at vi gerne ville skifte hospital. Én ting er mit dyrs velvære, en anden ting er økonomisk rådighed- 50.000+ ville det angiveligt koste, selvom Google sagde 15-30 tusind. Jeg forstår der er forskelle på priser og attitude fra sted til sted, derfor valgte vi at køre til Valby Dyrehospital. Bedste beslutning vi har taget, der var en hel anden menneskelighed og omsorg til konsultationen og derfor følte vi os langt mere trygge. Derfor besluttede vi at vuf skulle akut opereres natten over, og vi hentede hende kl 12 dagen efter. Det blev desuden halvdelen af den pris Anicura diskede op med. Valby Dyrehospital kan ikke anbefales nok!❤️

God og grundig behandling
God og grundig behandling af vores forgiftede hund

Venligt og kompetent pesonale
Venligt og kompetent pesonale. Du føler virkeligt, at dit dyr er i trygge hænder

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Som altid fantastisk behandling af…
Som altid fantastisk behandling af vores labrador

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Hvis jeg kunne give den inkompetente…
Hvis jeg kunne give den inkompetente arbejdsplads 0 stjerne havde jeg gjordt det. Vi har en hund der muligvis har kræft og vi fik afvide at vi ville få svar på om han var købt eller solgt i dag imorges af en medarbejder der ikke engang gider at tage sig tid til at undersøge om det var muligt at få svar. Vi ringere senere på dagen kl 15:45 og får så afvide at ham der skulle give svar havde fri i dag da han havde nattevagt. Her sidder vi hele familien med en hund der tydeligvis ikke er okay og venter på et svar vi er blevet lovet og får ingenting. Hvordan man kan være så inkompetent samtide med at man arbejder med levende dyr er simpelthen utroligt og simpelthen for dårligt.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Meget fin og grundig behandling af…
Meget fin og grundig behandling af vores kat. Og god information til os undervejs

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Venlig og kompetent behandling da min…
Venlig og kompetent behandling da min hun havde slugt en iPods.
Han kunne ikke få den op da vi forsøgte med opkast metoden så måtte i narkose og få den fjernet med endoskopi. Det virkede og han er nu træt, men rask. Tak !

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Friendly, professional and high quality care.
Friendly, caring and professional team at reception. Strong protocols, efficient staff. Vet was gentle with our cat, explained everything clearly and with plenty of details and relevant information. Efficient, caring, quality care. Highly recommend AniCura Copenhagen Animal Hospital. Also conveniently walking distance to København Syd station so easy to get to.

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Fik hurtigt konsultation og god…
Fik hurtigt konsultation og god behandling

Antwort von AniCura Københavns Dyrehospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.