Coop Norge SA Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 2 kaker gjennom coop extra sin bursdag. Ble lovet halv pris, men når jeg skulle hente kakene måtte jeg betale full pris. JUKS OG FANTERI. Coop driver faktisk med svindel. Er helt ferdig med h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Coop Extra Jernbanegata i Kongsvinger er den verste Coop-representant i hele Norge. En butikksjef som kjefter på kundene sine, samt ei ungjente som er sur. Beste forsvar er å angripe i følge dem.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ser at Coop Norge får dårlige anmeldelser her på Trustpilot. Hva gjør ledelsen med det????? Ingenting. Veldig ikke imponerende. Min anmeldelse gjelder en leverandør som de har som selger 'water... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.

Kontaktinformationen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kupong systemet

Kupong systemet.

Får to stjerner da til tider sjeldent er gratis billiste ting i kupongsystemet. Men og kreve at jeg skal kjøpe 1 kg med sopp for og få 7 kr i avslag er vel litt meget? Det er flere løsvekt av frukt og grønt som har like dårlige avtaler og bare krever dyrt kjøp for lite utbytte/rabatt. Di som kom opp med dette såkalte kupongsysteme har sviktet dere totalt og om du som handler selv med kuponger får en dyrere pris uanset, selv med kupong er det billigere og handle på feks kiwi.

Kupongene kommer med flere ukers mellomrom, om di kommer i det heletatt og er absolutt ikke inviterende til og handle på coop når di først er på plass.

18. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var en tur på Coop Prix…

Jeg var en tur på Coop Prix Jernbanetorget (Byporten) og det var en begredelig opplevelse. Det var en udelikat butikk og brødskjæremaskina var udelikat og rundt den og på gulvet var det så mye brødrusk at jeg var tenkt å rydde opp selv.
Nei de som er ansatt der, burde ta en tur på Coop Prix Brinken, å lære noe, da det er alltid rent og pent og delikat i butikken!

15. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tar markedsandeler

Tar markedsandeler

Coop Obs og Coop Bygg er markedsledere på hvert sine områder. Når de har tilbud er det verd å ta en titt.

Coop Extra har økt markedsandel de siste årene. Og overtatt mye pga taperprosjektet Bestevenn/Æ til Rema.

Har egen rabattordning med kickback til Coop-medlemer. Enten ved medlemskort eller app.

24. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruk pengen dine et annet sted

Jeg vil gjerne gratulere Coop Norge med både en ubrukelig netthandel og en helt ubrukelig kundeservice. Når de i tillegg samarbeider med Postnord om intern levering så blir kaoset komplett.
Jeg bestilte en vare på Coop netthandel 11. august. Den 12. får jeg en melding om at varen er på vei til Pick up plassen på Alanabru. De gir meg sågar et sporingsnummer. Dette er det siste vi hører fra varen.
Jeg venter 10-12 dager før jeg ringer kundeservice. Det tok tre dager før jeg kom igjennom. Jeg kunne sikkert ventet mer enn i de 20 minuttene jeg hadde tid til, men det begrenser seg når de kun har oppe mellom 8-16 og jeg har en jobb å passe.
Når jeg endelig kommer igjennom får jeg beskjed om at de skal lage en sak på det. ..
De lager en sak, men allerede neste dag er jeg såpass lei at jeg ringer igjen og avtaler at de skal rebestille ordren min.
Nye 14 dager uten at jeg hører noe og jeg ringer igjen.
De beklager men de kan ikke finne ut hva som har skjedd. Postnord har visstnok rotet bort ordren min igjen og nå er de tomme på lageret.
De kan ikke skaffe varen jeg har kjøpt og betalt, de kan ikke skaffe alternativ og de tilbyr ikke noen form for kompensasjon for tiden jeg har brukt på denne møkkabutikken. Jeg får visstnok igjen pengene.
Coop er en medlemsbutikk, men de bryr seg svært lite om medlemmene sine...

19. September 2019

Likegyldig

Utrolig dårlig service, de nekter å tro på kunden og i mitt tilfelle så tar de heller ikke tillit til elektrikerfirmaet heller.
Kjøpte tre stk utvendige LED spotter, elektrikeren boret hull og monterte spottene men di holder seg ikke oppe i hullet, de henger på ett dårlig vis, men det er nok mest pga tilkoblingen..
Coop bygg olrud nekter iallefall på at det er noe galt med varen.. tåpelig for tre lusne spotter...
men de mister iallefall meg som kunde heretter.

16. Juli 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gammeldagse vilkår og service netthandel

Gammeldagse vilkår og service på netthandel, ved kjøp av klær er det bare angreretten som returmuligheten, så når du finner at den ikke passer er det altså kun angreretten og du må punge ut for returkostnadene selv og passe på å gjøre det innenfor 14 dager.
Dette var første og samtidig siste gang jeg handler der!

28. Mai 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God butikk, men dårlig oppførsel på ansatte. Jessheim

Gode varer, lett å finne frem i butikken, noen få av de ansatte på obs bygg Jessheim er flinke, andre definitivt ikke. Flere av de unge ansatte opptrer som regel alltid veldig uprofesjonelt når jeg er innom. Roper og banner til hverandre foran kunder, sitter på telefonen bak kassene, leker med utstyr (blant annet sende en person igjennom maskinen som binder juletre), tuller med jekketraller etc, sier aldri hei og er likegyldig i betjening i kassen. å som regel er det de samme personene som gjør dette. Jeg hadde aldri i verden hatt slike ansatte i en så stor og viktig butikk👎
Men fikk god hjelp av en voksen dame i male avdelingen og en slank mann med briller😊 har vært ofte innom det siste året (1 gang i uken omtrent) så dette er en gjenganger på Jessheim...

6. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den verste kundeservicen i norske nettbutikker...

Coop er elendig på kundeservice når man henvender seg til dem. Sure og avvisende når de kontaktes via nettsiden eller ved kjøp i deres nettbutikk.
Fikk en vare som helt klart måtte være feilmerket, da den var veldig mye større en en normal skostørrelse 37. 37 passer meg utmerket, men disse gummistøvlene detter av når jeg går ned trappen, og jeg får dem knapt med meg når jeg går.
De kaller dette "bruk av angreretten" og vil at jeg skal kjøpe en Norgespakke til 160kr for å sende dem i retur, (støvlene kostet under 300,-)
Når de har svart et surt nei, så "lukker de saken" og sender mail via en No-reply adresse, så kunden ikke får svart tilbake.
De er aldri imøtekommende når man her noe å klage på. Feilen er som regel hos kunden...

30. Oktober 2018

Coop Obs Bygg

Coop Obs Bygg

Meget dårlig service. Leverer inn to ødelagte deler til maskin for service innenfor garantitiden. Når de forlanger at maskinen skal leveres inn for videreforsendelse til leverandør for min regning, har en av delene som ble innlevert forsvunnet. Maskinen ble ikke levert inn. Reiser selv til leverandør og forhører meg der.

To timer senere:
Maskinen er nå allerede reparert gratis av leverandør. Var en garantisak.

Hvilken kompetanse er det de ansatte har hos Coop Obs Bygg og hvilken opplæring får de? Elendig service når det gjelder garanti/reklamasjonssaker. De har ingen verksted sier de selv, slik at de må sende inn maskinen til verksted for kundens regning. Skjønner de ikke at det er kundene de lever av? Hmm

6. Juni 2017

Dyrt

Har tidligere vært rimelig mn nå har de fleste varene høyere pris på enn andre steder.råtten frukt og grønnsaker stort sett bestandig.sur betjening og dårlig kundeservice

8. Juli 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har så at sige aldrig spillene til release

Som tidligere medarbejder i denne organisation, dog coop Danmark, forundrer det mig at varehuse af den kaliber og med et så avanceret distributionsnetværk ikke formår at have konsol-spil til salg på udgivelsesdatoen. Dette er desværre næsten generelt og jeg har ofte været nødsaget til at køre til nabobyernes specialbutikker for at gøre mine indkøb. Har henvendt mig til kundeservice, men er hver gang blevet spist af med dårlige svar. Coop Norge ønsker tydeligvis ikke at prioritere dette afsnit af deres forretning, da indsatsen efter adskillige henvendelser forbliver status quo.

4. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr