Coop Norge SA Bewertungen 152

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trodde man var kommet lengre i 2026 Null service på Obs leangen , finner ikke folk i butikken for å spørre om hjelp på deres egne Kellen produkter. Så kastet bort 40 min fysisk i biti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Latterlig at kjøpeutbyttet er så mye lavere i Vestfold enn i Nord- Brukte over 40000.- på Coop i fjor og fikk under 600 i kjøpeutbytte. Og den såkalte bleie-dealen dere har på obs!! Hvordan skal man k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Making til frekkhet fra sjåfør for Coop ekstra i Sarpsborg sentrum kl 0830 skal man lete lenge etter!! Man er på jobb i hjemmesykepleien og parkerer bilen lovlig for å besøke pasienter og er på vei t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Netthandel, elektriske produkter

Anbefaler å ikke bestille på nett. De samarbeider med PostNord som ikke klarer å levere i henhold til avtale. Er kjent med at dette ikke er enkeltstående hendelse. Hendelse: Varer kjøpt og betalt, som var julegaver og julelys, ble hentet 20 desember hos Coop (Obs) handel. Levering har kontinuerlig blitt endret med fremskrevet dato for levering. Første dato var satt til 22. des 2022, og vi har nå 13 januar 2023. Har utallige ganger vært i kontakt med PostNord på ulike måter, og også bedt Coop følge opp saken. Første og siste gang jeg bestiller varer hos Coop Obs, om de ikke finner annen leveringsløsning.

12. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varer på tilbud utsolgt -- igjen

LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron

Avertert til kr 2394, førpris kr 3 990.

"Nettlager: Ikke på lager"

Min erfaring er at det skjer ofte at varer Coop averterer på tilbud er utsolgt. Kan virke som de legger ut svært få til salg for å lokke kunder til å kjøpe andre ting. Dette bidrar ikke til at kundene får noe bedre inntrykk av Coop.

18. Dezember 2022

Frosne berlinerboller

Dette gjelder om berlinerboller. Gikk på Coop mega idag for å kose meg med 3 berliner boller med vaniljesmak. Når jeg skulle ta et bit merket jeg at vaniljegreia var helt frossen. Fikk frysninger og smerte i tennene med tanke på at jeg har et problem med tynn tannembalje på tennene mine. Gikk å klagde, og ansatte tok berlinerbollene mine i mikroen. Berlinerbollene ble helt fuktige og ekkle. Ødela opplevelsen min for berlinerboller. Tin berlinerbollene deres før dere setter dem i hylla.

28. November 2022

Har lagd spilevegg hjemme

Har lagd spilevegg hjemme. Dro til Coop OBS Haugenstua fikk beskjed om at jeg fint kunne bruke et lim som skulle størkne etter 15 sekunder når det var tre mot tre. Holdt spilene på plass i 5 minutter før alt datt ut fra veggen igjen. Shit produkt, og overpriset som bare det. Dette limet er ikke vært 299kr. Ligg unna om du skal montere spilevegg hjemme!

17. November 2022

Coop Mega Volda

Butikkbestyrer sletter medlemenes rabattkuponger i kassen slik det må betales full pris.
Dette er en svindler og kan ikke stoles på !!

16. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OBS Bygg kjører kampanje på varmepumpe

OBS Bygg kjører kampanje på varmepumpe, selv med lagerstatus på 44 butikker, og bestillingenn gjennomført, betalt så forventer jeg at leveringen skal komme innenfor rimelighetens grenser, men hva skjer? - Her skylder de på leverandørmangel, tilbyr en dårligere, styggere, billigere og mindre miljøvennlig varmepumpe ettersom de ikke kan love levering før tidligst i midten av november (bestillingen skjedde 23 august). Nei takk, lite villige til å tilby samme modell med annen farge pga pris, da tar jeg heller pengene mine et annet sted.

Edit: Det står fortsatt på nettsidene at kampanjen kjøres og at de har på lager, dette stemmer ikke.

29. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stort sett fornøyd

Jevnt over veldig fornøyd med Coop! Det hender jeg kjøper varer som viser seg å være dårlige, men da løser de enten problemet, eller sender meg videre.

23. August 2022

Gjelder Extra butikk i Bystasjonen

Gjelder Extra butikk i Bystasjonen, Sandnes.
Må vel være den verste Ekstra butikk i Norge når det gjelder påfyll av varer i hyllene. Varer kan mangle i dagevis. De henviser til andre butikker når en klager på manglene.

22. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjøpte rustfrie lakkerte skruer…

Kjøpte rustfrie lakkerte skruer m/pakning til utvendig bruk på aluplater - vegg. Dette var i mai måned. De ruster som bare fy...
Dårlig kvalitet . Ligg unna!! Trodde Obs Bygg leverte kvalitet, men det er tydeligvis ikke alltid tilfelle. Dette var et dårlig produkt.... Ole A.

30. Juli 2022

Jeg var på Coop Xtra

Jeg var på Coop Xtra, og det sto der som 40% tilbud med kjøttdeig. Jeg kjøpte den fordi jeg trodde det var 40% tilbud pga dato. Når jeg betalte det. Det var bare 20% avslag. Jeg var skuffet fordi hvis det sto der at det er bare 20% tilbud, jeg kunne bestemme hvis jeg kjøpte den kjøttdeig eller den som vanlig pris som er ikke dato som er gått ut snart...

21. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar pengene. Leverer ingenting. Tar ikke ansvar.

Bor 45km fra et supermarked og var alene med baby, så jeg bestilte varer til hjemlevering dagen etter. Pengene blev trukket på Coop pay. Ventede på levering. Fikk ingen varer. Snakkede med kundeservice som sa det var en feil og at jeg måtte bestille igjen. Forklarte de at da ville jeg først få varene to dager etter fordi en skal bestille før kl. 12 og at jeg trenger de varene til mit barn. Spurte om ikke dem kunne arrangere noe med butikken ang levering men det avviste dem. De har fortsatt mine penger. Ingen varer.

19. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle bestille klikk pergo…

Skulle bestille pergo klikkvinyl på lokal COOP OBS Bygg. Fikk beskjed i butikken at dette var bestillingsvare og det kunne jeg selv gjøre på nettbutikken til COOP OBS Bygg. På nettsiden var det ingen mulighet til å bestille klikkvinylen som var utstillt i butikk. Ringte kundeservice, men ble møtt av en svært sur kundebehandler som informerte om at dersom de ikke hadde varen i butikken, så kunne de ikke gjøre noe. Det var heller ikke så stor interesse fra kundebehandler å sjekke muligheten for om varen faktisk var tilstede på lager. Jeg har ikke tid til det, var tilbakemeldingen. Mitt valg var enkel etter denne beskjeden. Jeg fant samme klikkvinyl hos en god konkurent til COOP OBS Bygg og de kunne levere klikkvinyl i løpet av 2-3 dager. Takk COOP OBS Bygg for at jeg slapp å bruke mine penger i deres butikk!

14. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Coop obs har greie tilbud av og til

Coop obs har greie tilbud av og til. Hvis du bor godt stykke unna coop obs og kjøper noe som har garanti, så må du være oppmerksom på at hvis varen går i stykker i garantiperioden, så må du levere varen til reparasjon i nærmeste butikk. Du får ikke dekket kjøring til butikken, selv om det er garantisak.. bor du langt unna coop obs, så tenk litt om kostnadene om å kjøre til butikken for å levere varen og å hente varen igjen etter reparasjonen.

30. Mai 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt flere ganger hos dere og…

Har bestilt flere ganger hos dere og alltid blir det rot med postnord. hver så snill og slutt med å bruke de. De er elendig på service, oppdatering, troverdighet og på lengden det tar for å levere en pakke. Porterbuddy er genial og pålitelig.
Jeg prøver så godt det lar seg gjøre og ikke handle fra nettbutikker som bruker postnord men noen ganger så er det ingen vei utenom, dessverre.

Skal lage en kampanje om at folk må boikotte nettbutikker som bruker postnord fram til at nettbutikkene gir folk flere valgmuligheter.
Håper dere kan gjøre det samme.

Mvh En frustrert kunde

Martin

16. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundebehandling og ikke til å stole på

Kjøpte en hammock som var på tilbud. Betalte ordren og fikk ordrebekreftelse. Hørte ikke noe mer på en stund og tok derfor kontakt med kundeservice. De hadde kansellert ordren uten å gi beskjed. Jeg så at de fortsatt solgte varen, men nå må jeg betale full pris. Dårlig behandling av kunder og ikke til å stole på. De kunne i det minste gjort opp for seg. Anbefales ikke.

11. April 2022

Elendig netthandel

Elendig netthandel. Automatiske svar. Saken avsluttes selv om varen ikke kommet, ikke en gang behandlet i løpet av to uker. ALDRI MER. ELENDIG.

21. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nettbutikken er noe jeg ikke…

Nettbutikken er noe jeg ikke anbefaler.Bestilt skisko den 1.01.2022,fremdeles står det at ordre er under behandling.Skrev mail til kundeservice og nå har det gått tre dager uten svar fra dem.Penger er trukket,selvfølgelig.

15. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr