Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Trodde man var kommet lengre i 2026 Null service på Obs leangen , finner ikke folk i butikken for å spørre om hjelp på deres egne Kellen produkter. Så kastet bort 40 min fysisk i biti... Mehr ansehen
Latterlig at kjøpeutbyttet er så mye lavere i Vestfold enn i Nord- Brukte over 40000.- på Coop i fjor og fikk under 600 i kjøpeutbytte. Og den såkalte bleie-dealen dere har på obs!! Hvordan skal man k... Mehr ansehen
Making til frekkhet fra sjåfør for Coop ekstra i Sarpsborg sentrum kl 0830 skal man lete lenge etter!! Man er på jobb i hjemmesykepleien og parkerer bilen lovlig for å besøke pasienter og er på vei t... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.coop.no
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Sending levert til feil…Samme hvilken adresse du bestiller varen til, dem leverer til hvor det passer dem selv best.
Sending levert til feil utleveringssted, post nord slår til igjen med å levere til feil adresse, tatt kontakt med kundeservice lite til ingen hjelp hos en heller lite forståelsesfull kundebehandler som anbefaler å hente pakken der den er dersom jeg ikke ønsker lenger ventetid. Jeg forsøker å gi tilbakemelding basert på mine tidligere erfaringer med post nord (2år) som har til vane for feilleveranser, "miste" under transport eller levere fra seg skadet pakker Jeg forsøker å belyse hvordan dette skaper ekstra kostnad for meg i en ellers hektisk hverdag men blir avvist med anbefaling om å opprette sak.
Blir ikke mer "netthandel" hos coop på meg i nærmeste fremtid.
Fantastisk butikk med et bredt utvalg…
Fantastisk butikk med et bredt utvalg av flotte produkter!
Forferdelig kjøps opplevelse å handle over nett
Tidligere kunne man kjøpe på nett og hente i lokal butikk. Nå er ikke dette lengre mulig. Varene blir sendt (med ekstreme fraktpriser) fra ymse Coop butikker rundt i landet. I tillegg skal du være veldig heldig om du faktisk får det du har betalt for. 2 av 3 av de siste handlene mine har det vært feil på - og man må ta det direkte med butikken selv for å rydde opp. De har dessuten null kontroll på varebeholdning. Du kan kjøpe varer som tilsynelatende er på lager - som igjen etter 1-2 dager blir kansellert pga at det ikke var på lager allikevel. Dette er ikke liv laga i 2023. Om ikke de skjerper seg kan de like greit legge ned hele nettshoppen.
Dårlig kundebehandling
Har bestilt et par Hunter støvler og henting i butikken. Jeg var på butikken for å prøve å hente dem. De sa at de kommer. Senere sjekket jeg på epost med dem og bestillingen var kansellert pga maglende vare. De ga ingen beskjed. Dårlig gjort.
Coop extra Klepp Stasjon
Coop extra Klepp Stasjon. Komme 5min før stengetid og sko bare ha ein ting. Kjempe sinte dama seie «me stenge nå!». Det kan jo ver at butikken nå stenge 21.55, for alt eg vet😂 Dårli kundeservice
Extra i Skien er den værste butikken…
Extra i Skien, (Plesner), er den værste butikken man kan komme over. Mugne grønnsaker, bær og frukt ligger i hyllene og blir ikke fjernet. Halvprisvarene er varer som allerede er langt over dato og ikke burde selges av helsemessige årsaker. Når de i tillegg trikser med pristak på varene blir det hele bare tragisk. Styr unna og kjøp heller varene på Kiwi, Rema eller Meny. Handler aldri der igjen!
Gikk på Coop EXTRA lervig i Stavanger
Gikk på Coop EXTRA støperigada i Stavanger. De hadde fryste grønnlands reker til 87 kr kiloen. Nå jeg kom til kassa reagerte jeg på at hun i kassa, en høy dame med kortklipt hår, slo rekene inn som ferske reker, jeg sa unskyld jeg tror du slo inn ferske reker, de rekene er fryste. Så tok hu de tilbake og sjekket. Jeg fikk beskje om at de er ferske, jeg sa da at de er fryste. Nei! Sa hun, alt som er kokt er ferskt! Det måtte jeg da vite. da sa jeg nei det er fryste reker, du kan ikke slå inn fryste reker som ferske. Jo! De er ferske de er kokt! Så tokk hun Posen og sa skal du ha rekene? Eller ikke ? de er ferske! Sa hun. Sykt at folk som jobber i butikk kaller 1 års gamle ned fryste reker for ferske. Og mener alt som er kokt er ferskt. uansett om det er fryst eller gud vet hva. Veldig dårlig service og opplevelse!
Ligg unna netthandelen coop
Netthandel coop
Vi bestilte oss en gressklipper til over 6000kr denne overholdt ikke leveringstiden
Jeg måtte derfor kjøpe en ekstra bursdagsgave denne var på 2000kr .i tillegg til klipperen
(Grunnet ikke overholdt leveringstid)
Jeg skrev klage og sendte den inn på mail og fikk svar tilbake at varen er levert .
Ja ,den ble levert 7 juni og bestilt 22 mai
Ut over dette svarte de ikke på det andre som stod i mailen..
Advarer folk å handle der
Kundebehandlingen er bare dritt
og være medlem i coop er det største pisset som finnes .
Vik unna ,hold derre langt unna coop ,
Jeg kommer er ikke til å handle der hverken på nett eller I Butikk.
Ingen hjelp å få, dårlig kundebehandling ,besvarer ikke mailen rett
Lurer på om de leste mer enn 1 setning i hele mailen? for de svarte kun på siste setningen ikke noe annet på 1 hel side med mail
Svindel hele coop .
Til coop ikke besvart denne eller kontakt meg da dere ikke var villig til å løse saken på en ordentlig måte så trenger dere ikke å prøve å løse noe nå
jeg er ikke interessert..
Et kundebehandlings kurs eller flere kunne vært på sin plass ,
NOE JEG VIRLELIG RÅDER DERE STERKT TIL ....
Coop Extra har dårling service. Nå klage jeg.
2 stjerner får dei paga sinsykt dårling service i Coop Extra en Coop Prix og Kiwi fordi Coop Prix og Kiwi er mye snillere service der en hos Coop Extra fordi hos Coop Extra komme dei bort til deg å prate med deg og sånn gjere ikke Prix og Kiwi sånt tull. Så Extra skjerp dere og lære ders feil og gjere lik Prix og Kiwi gjere ellers slutte jeg handle hos Extra for altild. Nå vil jeg ikke handle hos noen Coop Extra butikk. Jeg syns eller Coop Extra burte fått en stjerner paga dårling oppførsel i Coop Extra butikk.
Elendig kundebehandling.
Etter en klikk og hent ordre hos Obs bygg Rudshøgda fant jeg ut at det manglet 4 pakker med skruer, etter at jeg hadde kommet hjem. Tok kontakt vi e-post, fikk ikke svar. Kontaktet Coop Norge, fikk der et telefonnummer som jeg kunne kontakte. Kom aldri gjennom der. Sendte ny forespørsel hos Coop Norge, nå får jeg ikke svar der heller. Utrolig uprofesjonelt og arrogant kundebehandling som har resultat i at jeg ikke kommer til å handle mer oss Coop skjeden.
Jeg har i hele mitt voksne liv vært…
Jeg har i hele mitt voksne liv vært trofast coop kunde. Det som bekymrer meg, er at jeg stadig opplever at flere av mine sambygdinger påstår at coop prix, som vi har her i bygda, har alt for høye priser. Slik at flere velger å kjøre ca 5 km. ekstra for å handle, enten på Kivi eller REMA. Er ganske sikker på at, hvis Coop Prix setter ned sine priser til Coop Extra priser, så kommer kundene tilbake. Folk er prisbevisste.
Toalett papir var tynt og ubehagelig
Do papir var det verste jeg opplevde, det var tynt og ubehagelig, dårligst karakter på rivestyrke. De har blitt dyrere men dårlige og dårlige kvalitet, de sparer på alt.
Snus går icke att handla
Snus går icke att handla, gång på gång blir det kundens fel.Om du som salgsman icke kan eller vet nåt om dina produkter, så finns det andra. Sen att grønt te økat fra 25. kr till 95 ær rippoff.Bojkott.
Dårlig kvalitet på Coop Extra Synes det begynner og bli dårlig…
Synes det begynner og bli dårlig kvalitet på masse av daglivarer, mye som ikke er etanes/drikkanes….
NettbutikkER! 🤔
5 gangen det er tull med nettbutikken. Bestilte 40 varer som jeg klikket kjøp på nett på, men nei! Coop sender fra forskjellige butikker så det ble hele FEM forsendelser. Ingen fri frakt ved bestilling over en viss sum heller! 410kr i frakt for en bestilling på 3500kr 🤬 de driver kundebehandling å ikke kundeservice slik det het før i tiden. Har vært i kontakt med dem å de gjør ingenting. Har selv jobbet med service å det er MYE enn kan gjøre for å gjøre kunder fornøyde!
Ser også nå at de opererer med totalt forskjellige portoen også. Makan til butikk! De er vel så store at de bryr seg ikke lengre om kundene.
Umulig å melde seg ut
Umulig å melde seg ut. Ble logget ut av Coop sine sider hver gang jeg prøvde å melde meg ut, og når jeg kontaktet kundeservice ønsker de at jeg skulle sende brev med min legitimasjon og signatur. Skulle nesten tro at dette var nettsvindel. Hvem er dum nok til å sende alt personinformasjonen sin i et brev...
Fastelavnsboller med 1% krem
Fastelavnsboller med 1% krem.
Kjipeste fastelavnsbollene noen gang spist. Første og siste gang kjøpefastelavnsboller. Produsert av Coop sitt eget merke.
Coop Hjemlevering er avviklet
Etter Coop sitt site stunt i å…
Etter Coop sitt site stunt i å maksimere egen profitt så skal de bytte selskap som tar seg av deres eget kredittkort. I den forbindelse så klarer ikke de friske gnålene i ledelsen der å forstå at det er lurt å ha den nye avtalen påplass før bytte skjer for brukere, de driter i alle sine eiere. Så nå er resultatet at alle som har Coop Mastercard mister sitt kort fra 1. Februar og etter dette så fall de sende ut info om hvordan man får nytt kort hos deres "ukjente" nye partnere. Og ledelse vil ikke ta selvkritikk de har bare en standard copy paste unnskyldning om at de er så lei seg for alle problemer dette medfører. Unnskyldning er ikke vært noe, bare ansvarsfraskrivelse. Fortell tullingene hva du mener om slik oppførsel, kanskje krev at sjefene halverer lønna si
Umulig å få avsluttet medlemskap
Umulig å få avsluttet medlemskap, har forsøkt to ganger nå og får e-poster som forsøker å lokke meg inn igjen. Da jeg ringte kundeservice var damen jeg snakket med ekstremt frekk og la til og med på røret.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.