Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overnattede 9/6 på et stort standardværelse med dobbeltseng, da de mindre værelser var udsolgte. Værelset udmærket, men sengen en katastrofe, den må nærmest betegnes som en hængekøje. Jeg sov el... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kaos ift. parkering foran hotellet. Det tog lang tid at komme rundt på deres parkerings område, da det er elendigt designet. Det viste sig at de havde et stort arrangement samtidigt. Det havde vær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en overnatning på Comwell i Kolding og det var en fantastisk god oplevelse! Modtagelsen i receptionen var informativ og leveret af den gladeste receptionist! God stemning i restauranten,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu to gange afholdt barnedåb på comwell Kolding. Begge gange har arrangementerne forløbet perfekt og med god mad. Selve opløbet til arrangementerne har været rigtigt godt med god kommunikation og... Mehr ansehen

3,5

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot service på alle niveauer

Vi fik en dejlig modtagelse og gode instruktioner til alle ting på hotellet
Receptionen var lynhurtige til de mindste ting vi bedte om
Alt var i orden og maden til både morgenmad og i restauranten var rigtig god.
Det er ikke sidste gang vi kommer på Comwell Kolding

19. Mai 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk mad og service, lidt slidte senge

Min kæreste og jeg har netop tilbragt nogle skønne dage på Comwell i Kolding. Vi blev mødt af noget venligt personale, der i øvrigt forinden havde fundet en super fornuftig pris, der kunne kombineres med et gavekort jeg havde modtaget.

Begge aftener spiste vi i hotellets restaurant, og jeg må sige, at det var helt igennem iorden mad og service. En rigtig dejlig oplevelse og nogle super tjenere. Den ene aften fik min kæreste en forkert vin, men det må jeg sige at personalet gjorde ALT for at undskylde. Og det betød ingenting - den vin han fik, var fuld ud lige så god.

Eneste minus jeg vil sige er, at sengene måske kunne trænge til at blive skiftet ud. De virkede lidt trætte i fjedrene, men måske er det bare en smagssag.

Tak, for en dejlig weekend!

24. Januar 2016

Dyrt og middelmådigt

Vores familie havde desværre ikke et godt ophold på hotellet.
Vi havde booket en suite til knap 1400,- pr. overnatning med morgenmad inkluderet.
Opredningssengene var stenhårde og temperaturen i rummene var meget høj. Der stod en ventilator på bordet, men den kunne vi ikke bruge pga støjen fra den.
Eneste anden mulighed for at regulere temperaturen var at åbne vinduet, hvilket betød, at vi blev vækket af lastbiler, der leverede til hotellet klokken 6 om morgenen.
Vores værelse lå ud tilparkeringspladsen på trods af løfte om god udsigt, da vi bookede.
Vi spiste middag på hotellet, og det var en trist og kedelig omgang til to voksne og to børn for 574,- (vi drak kun postevand til).
Min kones bøf var så sej, at vi var nødt til at bede om en ny.
Vi skulle være blevet der to overnatninger men valgte at finde et andet hotel til den næste aften.
Alt i alt knap 2000,- for en nat uden søvn til voksne og børn samt en virkelig dårlig middag.

17. Juli 2015

føler mig snydt

vi var inviteret på comwell kolding med vores firma fra lørdag til søndag og valgte således at betalt for en ekstra overnatning fra fredag, vi bestilte i god til 2 værelser, et til os selv og et til et vennepar som også gerne ville med, de meldte dog fra i god tid, regningen på reservationen lød på 1450.- da vi så værelset blev vi hurtigt enige om at det måtte være prisen for begge værelser der stod på reservationen, og at det ikke ville skabe problemer ved afrejse, meget små nussede og lugtende værelser,et badehåndklæde til hver og et til hænderne, ingen små hyggelige flasker med creme eller sæbe, eller andet ekstra, men pyt, vi var der jo for at være med til landsmøde og ikke for at opholde os på værelset udover at sove, ved afrejse gjorde jeg opmærksom på at det da ikke kunne være den rigtige pris, MEN det var det, nu sidder jeg tilbage med en meget dårlig smag i munden og 1450.- fattigere, vælger ALDRIG det hotel igen og vil på det kraftigste IKKE anbefale andre det, dog skal de have ros for deres udmærkede morgenmad som vi nød.

7. Oktober 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rare lokaler

Møde og konferencelokalerne var rare at være i. Der manglede ikke noget. Alt i alt en god oplevelse. Savnede dog en mere intimt stemning.

20. Januar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super skøn weekend hos comwellkolding

Vi har haft en super skøn weekend på hotellet Comwell i Kolding.
Der var god mad i buffeten men ikke så meget at vælge imellem, men det der var smagte smadder godt:
Værelserne var rene, lyse og helt morderne.
Personalet var flinke, smilledene og hjælpsomme.
Vores Weekend har været helt perfekt så hotellet får 5 stjerner

24. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr