Comwell Club Bewertungen 132

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selve hotellet og omgivelser er der ikke meget at sige til, det er som det skal være.. lækkert spa område og rigtig god restaurant Men hele oplevelsen blev ødelagt af små børn ( under 10 år) som r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forstår slet ikke de dårlige anmeldelser som folk skriver. vi er lige kommet hjem fra borupgård efter et spaophold Nu er vi kommet på borupgård mange gange Og har aldrig haft noget at klage over... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har været glade kunder hos Comwell i mange år og har haft mange gode ophold på jeres hoteller rundt om i landet. Derfor er det også med en vis skuffelse, at jeg skriver denne henvendels... Mehr ansehen

1. Hotel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Spa- og konference hotel i Snekkersten

2,3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overordnet et "okay" ophold

Overordnet havde vi et "okay" ophold på Comwell Borupgaard, men der var desværre flere ting, som trak oplevelsen markant ned.

Det positive først: Vi blev taget godt imod af en meget venlig kvinde i receptionen ved ankomst, og senere var en ældre mand i receptionen også sød og imødekommende, da vi spurgte, om vi stadig kunne nå spaen tæt på lukketid. Han tilbød endda at holde åbent lidt længere for os, hvilket vi satte pris på.

Når det er sagt, manglede der generelt stemning og sans for oplevelsen. Værelserne var fine og rene, men meget standard og lidt kedelige. I spaområdet savnede vi mere atmosfære — fx musik, duft og mere behagelig belysning.

Det største problem var dog lys og stemning i både restaurant, bar og spa. Restauranten havde næsten kantineagtigt skarpt lys, hvilket gjorde aftensmaden alt andet end hyggelig. Vi bad om at få dæmpet lyset, og der blev kun justeret minimalt. Også i baren og ved den udendørs spa var lyset meget skarpt, hvilket ødelagde følelsen af ro og velvære. Når man sidder i en udendørs spa om aftenen, skal man helst kunne mærke mørket og se himlen — ikke føle sig belyst som i et venteområde.

Servicen i restauranten var desværre også ujævn. Den unge tjener virkede venlig, men usikker og ikke helt trænet til opgaven. Serveringen blev akavet, og vi oplevede flere gange at vente 4–5 minutter på den sidste tallerken ved bordet, selv om vi kun var fire personer. Præsentationen af maden virkede også uinspireret.

Den mest mærkelige oplevelse havde vi ved spaen sidst på opholdet. Den ene spa virkede ikke, og da vi søgte mod den anden, blev vi mødt af en person, som selv oplyste, at han var ansat på stedet og samtidig var der som gæst. Hans måde at tale til os på var meget afvisende, som om vi ikke skulle være der. Det efterlod desværre et indtryk af en lidt uheldig “os og dem”-kultur.

Alt i alt et sted med potentiale, men også et sted hvor især stemning, belysning, service og gæsteoplevelse har brug for et løft. Konkurrencen på spaophold er stor, og som det er nu, ville vi næste gang vælge andre alternativer.

5. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selve hotellet og omgivelser er der…

lækkert spa område og rigtig god restaurant
Men hele oplevelsen blev ødelagt af små børn ( under 10 år) som rendte rundt og skreg i spa område, vi havde valgt sent check ud, men endte med at køre tidligere grundet der var ikke meget afslapning i det, vi endte også om aftenen at gå op på værelset for at få ro

5. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forstår slet ikke de dårlige…

Nu er vi kommet på borupgård mange gange
Og har aldrig haft noget at klage over
Høfligt personale og god mad morgenbordet er altid med frisk brød og ingen grund til klage der vil helt klart anbefale det til andre .vi kommer helt sikkert igen for borupgård er vores favorit.

2. April 2026

Dårlig system siden Feb 26, kunne ikke booke værelse siden

Vi har været glade kunder hos Comwell i mange år og har haft mange gode ophold på jeres hoteller rundt om i landet. Derfor er det også med en vis skuffelse, at jeg skriver denne henvendelse.

Siden februar 2026, hvor I har ændret jeres adgangssystem, har jeg desværre ikke været i stand til at logge ind på min konto.

Problemet er følgende:

Jeg har fulgt jeres vejledning og forsøgt at få tilsendt en midlertidig adgangskode via funktionen “glemt adgangskode”, men jeg modtager ingen kode.
Jeg har været i kontakt med jeres support, som har forsøgt at hjælpe med både nulstilling af adgangskode og oprettelse af nye koder. Desværre oplever jeg fortsat de samme fejl. Vi har både talt sammen telefonisk og udvekslet mere end 20 e-mails uden resultat.
Jeg har sendt flere skærmbilleder for at illustrere problemet, men oplever, at kundeservice gentager de samme løsninger uden effekt.

Jeg må ærligt sige, at det føles meget frustrerende og tidskrævende, uden at vi kommer nærmere en løsning.

Jeg håber, I vil tage dette seriøst og hjælpe med at finde en varig løsning på problemet.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad på Comwell hotel i…

Lækker mad på Comwell hotel i Snækkersten!! Tusinde tak til kokkene <3

Ifm. et kontorseminar havde jeg fornøjelsen af at blive modtaget som jeg aldrig før er blevet modtaget på noget hotel! Grundet lowcarb diæt og at jeg er fortrindsvis vegetar, er det altid 'spændende' mht. hvilken mad man kan få, men ***al*** tvivl og uro blev bragt til skamme i forigårs og i går. Hvis jeg skal beskrive det kort; jeg blev overvældet <3

SÅ smagfuldt og med portioner hvor jeg blev mæt - og så mange smagsløg blev stimuleret; morgenmad, frokost, middag. Igen; tusinde tak til kokkene og en SUPER betjening af tjenere, receptionist og alle andre på hotellet. Jeg kommer tilbage, men i privat øjemed! Naturskønne omgivelser var der også...nej, det var bare et meget givende ophold!

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ghosted af lederskab over kritik

Min kæreste og jeg havde booket Aften spa.

Vi blev taget godt imod af en yngre mand og henvist til spaen/omklædningen.

Dame omklædning:

1.udfordring: At finde ud af at låse omklædningsbokse, med mange skift og muligvis flere i stykker, lykkedes det endelig efter 10 min. :(

2.udfordring: Med 3 brusere virkede den ene ikke, og der var KUN koldt vand. Den var helt klart gået i stykker.
Derudover, er dispenser holderen for stor til sæben, så man kan ikke få noget ud - var den bare til pynt...?

3.udfordring: Ingen udsugning og det var umuligt at tørre håret og lægge makeup, grundet fugt og varme.

4.udfordring: Bodylotion var ikke fyldt op, og pumpen var gået i stykker og kunne ikke benytte den ellers gode creme fra Eccoking.

5.udfordring: Vådt, støv og hår på gulvet hvor du skal tørre dig - selv offentlige steder er der opsyn hvor der er en som tørrer vand op!

6.udfordring: Da jeg ikke kunne komme hurtig nok ud fra det skrækkelige omklædning, var døren låst/i stykker og resulterende i at jeg blev desperat og var tæt på at ringe til reception for at få dem til at lukke mig ud, men kom i tanke om der var en anden udgang gennem spa området.

7. udfordring: Herreomklædning: havde døren til toilettet sat sig fast, så min kæreste ikke kunne bruge toilettet.

Spaen:
Var ok fin, men en pærer der blinker og tæt på døden, et brusehoved der er kalket fuldstændig til, fortæller mig noget om der mangler helt klart service på spa og omklædning.

Da vi efterfølgende nævnte det i receptionen - var der som INGEN reaktion og hun kikkede bare væk, uden at sige noget??
På det tidspunkt var jeg så irriteret og stresset så hele spa oplevelsen var fuldstændig ødelagt for mig.

Efterfølgende sendte jeg en mail til lederskabet om vores oplevelse og bliver ghosted!
Tænk at de kan tage deres virksomhed så casual og se den anden vej, hvad angår deres gæster, som betaler deres løn!

Efter den oplevelse, vil vi aldrig benytte jeres spa igen eller anbefale den til nogen!

Til gengæld god betjening og service i restauranten og udemærket mad.

Har nu fået en seriøs respons, samt undskyldning fra receptionen, hvor jeg bliver tilbudt en kompensation - mange tak :)

9. März 2026

Moderne hotel uden cromecast/apple TV

Vi bookede et twin double, da receptionisten lovede strips så sengene ville kunne fungere som dobbeltseng. Det viste sig at være helt håbløst, da de store madrasser på kontinental sengene bare gled fra hinanden… dem
Fjernede vi så, men så gled topmadrasserne fra hinanden. Og kuvertlagner… øv, det fungerer minus.
Værelset havde ikke aircon.
Luften i værelset var mega tør… trods åbemt vindue.
Se film på TV ikke muligt - da TV ikke har indbygget cromecast, mega øv og ikke forventeligt af et moderne indrettet hotel.
Lækker morgenmad og go’ udsigt fra 4.sal

7. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse i Roskilde. Men meget dårlig service og forståelse i Club Comwell. Det kan I gøre bedre. Vi er jo nogen der ikke kan bo på hotel alene.

Har rigtig mange point optjent på Comwell i Roskilde i anledning af min fødselsdag.( super godt)

Jeg ville forære min veninde et morgen spa ophold på Borupgård i anledning af hendes fødselsdag for mine point.
Det hele blev booket og så viser det sig at pointene kun kan bruges på ophold. Jeg kommer ikke til at bo på hotel da jeg er alene.

Jeg kunne prøve at ringe til club Comwell, så det gjorde jeg men ak nej
Meget kort og kontant NEJ,. Det kunne de ikke, meget afvisende og bare ærgerligt,
så er dine point spild, da jeg jo pointerede overfor hende min situation.

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er kommet meget på comwell i…

Jeg er kommet meget på comwell i Borupgaard. Men mit seneste ophold var virkelig skuffende. Det er så ringe en betjening og lever virkelig ikke op til den kvalitetet forholdene ellers byder på. Servicen er lav. Da jeg klager over en mail til dem, får jeg et svar, hvori min oplevelse ikke bliver taget alvorligt. I stedet er det en masse snak om politik og en gestus om gratis adgang til deres spa som en GESTUS ( det skriver de) Nej tak! Jeg skal ikke bede om at komme der, om så jeg fik penge for at gøre det!

Jeg synes det er oprigtigt ærgerligt, for jeg har holdt meget af Comwell. Har haft nogle virkelig gode stunder og oplevelser. Men det er slut!

30. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spa og ophold med 3 retters menu.

Spa og ophold med 3 retters menu, på Borupgård.

Vi har haft et skønt ophold, maden var super god, jeg har skaldyrs allergi der kom falafel til mig, maden var perfekt, og tjeneren fortjener også 5 stjerner.
Vi kommer igen

11. Februar 2026

Alt alt for dyrt

Alt alt for dyrt. Kvalitet og pris hænger ikke sammen. Udespa består af to jacuzzier. Indespa ikke særlig hyggelig: der er forsøgt at putte en masse faciliteter ind på et meget lille sted. Bruseområdet i omklædning er ikke vedligeholdt og desværre decideret uhygiejnisk og ulækker.
3-retters ej heller noget at råbe hurra for.
Morgenmaden var ikke frisk. Brødet var tørt og æg/bacon/pølser var kolde. Ej, det smagte virkelig ikke godt.
Personalet er fine, men den generelle oplevelse kalder desværre ikke på et besøg mere.
2500,- er absolut ikke pengene værd.

18. Januar 2026

Kan ikke anbefales !!

Vi er meget skuffet efter vores besøg hos Borupgård.
Værelset var beskidt, der lå slikpapir fra de tidligere gæster på gulvet, og generelt var rengøringen ikke eksisterende.
Der var edderkopper og edderkoppespind flere steder på værelset, pletter på stolene og skimmel på vinduer og i bruseniche.
Lamperne og stikkontakt sad løse, og ledningen på den ene lampe var i stykker.
Desuden var spaen meget slidt, og solsengene decideret ulækre.

Vi fik ikke udleveret håndklæder og badekåber, og efter henvendelse i receptionen var medarbejderen lidt forhastet, og sagde at det måtte være fordi vi ikke havde betalt for det, fremfor at tjekke det først, da vi havde betalt på forhånd.

Medarbejderen ved indtjekningen var engelsk talende, og vi forstod ikke halvdelen da hun talte hurtigt og med meget accent.

4. Dezember 2025

Dårlig oplevelse

Jeg er ked af vi først læste anmeldelser efter vores besøg, i weekenden.
Personalet var ikke særlig service minded, ikke noget med goddag el. Godmorgen! Der var alt for mange mennesker i deres Spa afdeling så vi nærmest faldt over hinanden.
I resturanen bestilte vi en meny hvor man kunne tilkøbe, hvilket min mand gjorde (heldigt for ham, for det var ganske fint) jeg tog det alm. som de havde på kortet, og det var ganske enkelt ikke særlig godt.
Mega skuffende oplevelse, så sidste gang vi kommer der.

12. Dezember 2025

Dårlig oplevelse

Havde ved en fejl booket to værelser, som jeg fik af vide ved check ind. Desværre var receptionisten ikke særlig imødekommende eller hjælpsom, men fandt det derimod morsomt. Jeg er klar over, at der er en aflysningspolitik, men når der står to unge studerende og spørger om lidt og forståelse undrer det mig at hotellet ikke forsøger at imødekomme dette. Fair nok hvis vi har optaget er værelse for natten og skal betale for det, men at vi skal betale for 4 personers aftensmad og morgenmad plus 4x spaophold er helt ubegribeligt. Især når aftensmaden er noget man skal sidde og vente længe på. Øv for en dårlig oplevelse.

9. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ledige værelser - til dem som rent faktisk betaler, og ikke bruger Smartbox.

Vi havde en Smartbox vi egentlig gerne ville bruge da muligheden pludselig bød sig. Jeg laver en bestilling via Smartbox hjemmeside til en overnatning dagen efter; intet problem der. Efter 1 time bliver bestilling afvist.

Jeg ringer Borupgård op, da det undrer mig at jeg sagtens kan lave selvsamme booking m. samme indhold via deres egen hjemmeside. Her bliver forklaret, at de forbeholder en håndfuld ledige værelser “til dem som rent faktisk betaler”. Det var ordret hvad der blev sagt. Hertil blev pointen, som også blev udtalt, at det handler om penge, og vi derfor ikke kunne gøre brug af gavekortet - på trods af muligheden for at bestille mange værelser og pakker via deres hjemmeside.

Så tak til personalet for lige at klargøre at det jo ikke er at betale, når man gør brug af et oplevelsesgavekort til netop dette sted - og derfor reelt set ikke er velkommen.

7. November 2025

Vi kommer ALDRIG igen!

Vi havde købt et romantisk ophold for to gennem smartbox. Her fik man stillet sig for, at der var fri adgang til spaen. Da vi ankommer til Borupgaard i Snekkersten, får vi at vide, at vi skal betale 375kr pr person for at få adgang til spaen. Det bliver vi jo så nødt til, da det er det, vi er kommet for. Derudover er der ekstrem lydt på værelset. Ingen ro eller afslapning. Der var fugt på vinduerne, værelset var stegende hedt og ingen luftcirkulation. Madrasserne lå ikke fast på sengen, og de faldt konstant fra hinanden. Ikke meget romantik over det. Badet var under al kritik med sorte mugpletter overalt og et brusehoved, der ikke ville sidde fast på stangen. Toilettet kunne heller ej skylle ordentligt. Spaen var proppet, så der var heller ikke meget ro og idyl for pengene der. Heller ej udendørsspaen havde plads til, at vi fik det prøvet. Alt var overproppet. Generelt var opholdet under al kritik og SLET IKKE pengene værd. Vi ønsker for alt i verden vores penge retur! For det var spild af penge. Vil bestemt ikke anbefale, og vi kommer aldrig igen.

25. Oktober 2025

Suiten er ik det værd

Mig og min mor havde glædet os til at komme på hotel, vi havde bestilt suiten og tænkte jo at der ville være pænt og rent.. men der var pletter over det hele krummer på gulvet støv og snavs ærligtalt ikke så rart at være på værelset. Vinduerne så ud til ikke at være renset i over 1-2 måneder helt beskidte så man ikke kunne se ud. Det ene toilet kunne man ikke skylde ud ved/det gjorde helt ondt og holde knappen inde, der var ikke nogen skralde spande udover 2 små til begge badeværelser. Da vi havde kigget og var rimelig skuffet prøvede sengene og de var sten hårde sofaen var også sten hård. Altanen var helt beskidt (hvilket er fint nok) men edderkopper over det hele og spindelvæv, man havde ikke så meget lyst til at sidde der ude. Udsigten var dårlig lige hen til et hus kunne kun se grus og et hus. Aftensmaden pænt dyr og ikke særlig lækker. Der var pænt mange mennesker ude foran som var fulde og sådan noget man kunne lugte de røg indenfor ikke særlig rart😐 Morgenmaden var fin nok men vaflerne var alt for søde brødet pænt tørt frugten så helt dårlig ud jord og orme huller i. Mig og min mor tog i spaen vi blev dog pænt skuffet da der var meget larm og mange mennesker, plastikkopper overalt der nede. Der var ingen der kom og ryddet op var helt rodet. Vi gik der ned senere der var kun cirka 5 mennesker vi gik i sauna den duftede vildt godt, vi gik så i en anden sauna hvor der var “party” lys fin, tog i poolen også helt fin og hyggeligt. Men der var bare så meget skrald det ødelagde det. Fluer overalt på værelset+ edderkopper ikke så lækkert at være der faktisk rimelig klamt gamle håndklæder hår på gulvet. Ikke lige os:( mange steder var malingen faldet af.. vi synes det var lidt underligt der var gardiner foran en væg så vi trækkede dem til side, der var en dør vi vælger at åbne den fordi vi tænker måske er det her også noget af suiten men hvad kommer vi ind til nogen andres værelse… pænt uhyggeligt vis du spørger mig at man bare kan åbne til hinanden. Nederen oplevelse kommer ikke igen

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min datter og jeg havde set meget frem…

Min datter og jeg havde set meget frem til et par afslappende dage på Comwell Borupgaard. Det har været et svært år for os, og vi besluttede at forkæle os selv med et spaophold som en måde at få en god oplevelse sammen på samt et pusterum.

Desværre blev vi skuffede. Vi bestilte en suite for at gøre opholdet særligt, men værelset var hverken rent eller indbydende. Der var støvet, hårnåle på gulvtæppet fra tidligere gæster, og en brugt vaskeklud lå stadig i brusenichen. Der duftede ikke rent, tværtimod. Sengene var meget hårde, og suiten fremstod generelt slidt og beskidt. Udsigten fra altanen var blot ind i en mur, hvilket også trak oplevelsen ned.

Vi havde især glædet os til spaområdet, da det var vigtigt, at min 12-årige datter kunne være med dér. Men også her blev vi skuffede: spaen virkede nusset, der stod plastikkrus alle vegne, og der var ikke personale til stede til at rydde op. Der var desuden meget larm, selvom området var markeret som stillezone – paradoksalt var min datter den, der viste mest hensyn.

Alt i alt levede opholdet på ingen måde op til forventningerne, og vi føler bestemt ikke, at to nætter til knapt 8.000 kr. (uden mad) var pengene værd. Vi havde håbet på en oplevelse med ro, velvære og kvalitet – men desværre rejste vi hjem skuffede og kommer ikke igen.

11. September 2025

Waaauw, bare waauw! ✨

Jeg har netop haft fornøjelsen af at besøge Comwell Borupgaard i weekenden – og waauw, sikke en oplevelse! ✨

Tidligere har jeg været på spa-ophold i weekenden, hvor det desværre har føltes alt for fyldt med gæster, hvilket tog en del af den gode oplevelse væk. Derfor var jeg en smule bekymret for, om det ville blive det samme her – men tværtimod!

Allerede ved ankomst blev vi mødt af den smukkeste lokation med en stor, velholdt og frodig park. Hotellets områder fremstod overalt rene, indbydende og smukt indrettede. Vi havde booket et dobbeltværelse (sidste øjeblik) det var flot og rent.
Personalet, vi mødte under hele opholdet, var smilende, imødekommende og udstrålede en varme og energi, der gjorde oplevelsen særlig.

Morgenmadsbuffeten var super – alt hvad man kunne ønske sig. Vi spiste også middag i hotellets restaurant, og igen var både mad og service en fornøjelse.

Men det absolutte højdepunkt var uden tvivl spaen. WOW – bare wow. 🤍
En rolig og gennemført smuk indretning, rene og lækre faciliteter, og en fantastisk atmosfære både indendørs og udendørs. Den store jacuzzi med udsigt til den grønne park, hvor man kunne ligge og nyde morgensolen med en kop kaffe, var ren magi. Og jeres udendørs sauna satte prikken over i’et.

Tusind tak for en vidunderlig og uforglemmelig romatisk getaway – den vil jeg aldrig glemme ✨

6. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr