Har købt en Citroen ec3 og den kommer med en app styring der bare ikke virker og trods utallige henvendelser er der ingen svar tilbage Sålænge man betaler for bilen så er de glade alt andet kundeple... Mehr ansehen
Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Mehr ansehen
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Mehr ansehen
Vores fabriksnye C3 blev leveret (senere end aftalt) i nov 2011 med forkert størrelse hjul!? Få måneder efter levering, var der knas med bagerste støddæmpere, som begge måtte skiftes. 11 mdr. (20.000k... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg forstår ikke at en virksomhed som…
Jeg forstår ikke at en virksomhed som Citroen (DS) kan leve med eller er ligeglad med så dårlige anmeldelser, det må være fuldstændig inkompetent ledelse, der ikke reagerer eller gør noget for at forbedre deres score i trustpilot.
Jeg købete for 2,5 år siden en DS7 og har et par gange påpeget at der er en lak skade på en af dørene, men hvergang kan de godt se den men gør ikke noget, jeg burde selvfølgelig nok være lidt mere insisterende, men det burde vel ikke være nødvendigt hvis der er nogen interesse i at gøre kunderne tilfredse. Sidste gang for ca 1 månede siden, fik jeg næsten hånligt det svar at der er jo kun 2 års garanti, så smut du bare ( det var ikke det han sagde, men sådan følte jeg det.)totalt ligeglad. Hos nogle langt billigere konkurerende modeller er der 5 års garanti på lignende fejl. Jeg har kørt citroen siden 2001 det er slut nu.
Citroën vil ikke tage ansvar for produktionsfejl
Har en 4 år gammel C3 Aircross som har kørt 43.000 kilometer (vi købte den brugt hvor den havde kørt 23.000 kilometer) og hvor tandremmen er ved at smuldre. Jeg har haft kontakt til Citroën Danmark, der ikke mener at det er deres ansvar at de har designet en tandrem ind i oliekaret som ikke kan tåle olie. Citroën bruger argumentationen at bilen mangler servicestempel, hvortil jeg har svaret at der så må være yderligere fejl på bilen da bilen aldrig har kørt med servicelampen tændt. Vi har kørt 20.000 kilometer i bilen og det er jo omtrent 20.000-25.000 kilometer der er almindeligt serviceinterval, så der har ikke været anledning til at undre sig.
Jeg har givet Citroën dokumentation for at det er en kendt fejl (som de jo også godt ved i forvejen). I kan selv google: "fdm smuldrede tandremme"
Hvis i går ind på citroënforum kan i finde en sag hvor en mand med en næsten ny bil skulle have skiftet motor for 80.000,- som er en regning han selv kom til at stå med.
For jer der kan huske det så har Ford og Toyota jo haft nogle kæmpebommerter hvor de henholdsvis tilbagekaldte 7 og 8 mio. biler for at rette nogle fejl på dem - det er sådan ansvarlige virksomheder gør.
Så kunne man måske tænke sig at Citroën vil forsøge at forhandle om en mellemvej hvor alle kunne være mere eller mindre tilfredse, men nej - jeg har fået et tilbud på tandremsskiftet + skift af oliefilter, olie, vandpumpe og hvad der nu hører sig til på 12.000,- ,jeg har også spurgt en lokal mekaniker der ligger i området og han skulle have 6.000,- for det samme (han kender også godt til problematikken med de smuldrede tandremme og ved hvad der skal gøres).
Citroëns forskrift for C3 Aircross siger at tandremmen skal skiftes ved 60.000 kilometer, det kan man tage at holde op imod at jeg fik skiftet tandrem på min Skoda ved 210.000 kilometers servicet (det er forskrift) - det kan man jo så tænke over.
Det skal lige understreges at jeg ikke er en person der går ind for cancel-kultur, men jeg går ind for at når virksomheder ikke påtager sig ansvar for de produkter og services de leverer så skal det deles vidt og bredt med andre mennesker så de kan træffe et oplyst valg inden de køber et produkt og service fra den pågældende virksomhed. Det her er virkeligheden: "Citroën tager ikke ansvar for når de har lavet en produktionsfejl på din bil"
Sagen er nu overgået til FDM der kører den videre.
Vi har købt en C1 med defekt motor
Vi har købt en C1 med defekt motor. Da den rundede 90-100.000 km, begyndte den at larme, brænde olie af og kun udskiftning af motor vil hjælpe. Bilen blev købt som ny i 2018, og Citroën Danmark vidste allerede på daværende tidspunkt at motoren var defekt i denne model. Iflg forhandleren er dette blevet dæmpet ned, og det er holdt skjult for kunderne at der sidder en tilsvarende motor i både C1 og C3. Min anbefaling er helt at lade være med at handle Citroen, for de nægter efterfølgende at stå ved deres ansvar.
Har haft en virkelig dårlig oplevelse…
Har haft en virkelig dårlig oplevelse af Citroen Danmark support.
En opdatering af Info panelet i min DS5 fejlede efter mange forsøg. Mit Citroen værksted kontaktede Citroens support - efter en meget lang dialog, hvor forhandleren havde min bil i flere omgange, endte det med at Citroen til sidst erkendte at der kunne opstå fejl ved opdatering i netop min biltype, men at de ikke havde tænkt sig at gøre mere ved det.
Både værkstedet og jeg har spildt mange timer på noget som kunne være undgået, hvis Citroen support fra starten havde erkendt at en opdatering i min bil ikke kunne gennemføres.
Virkelig dårlig service, som får mig til at skifte bilmærke efter 37 år med Citroen biler.
Vi troede, det ville være så godt.....
Kan det virkelig være rigtigt at "de skal holdes ved ilden" eller "bide sig fast i knæhaserne"? Det bliver der skrevet i mange kommentarer, om Citroens værksteder, på en Facebook-side for C5 Aircross Phev.
Det ér desværre rigtigt.
Eksempler:
Sidespejle knaser, når de lukkes ved låsning af bil. Værkstedet: "Dem skal I bare blæse igennem med luft". Vi kommer med et problem, og får at vide, at det skal vi selv løse. Det viser sig, at der er noget, der er knækket i begge sidespejle. Deraf knas, når de lukkes.
Polstret afskærmning af A-stolpen, i passagersiden, er løs. Værkfører: "Det er en fabrikationsfejl". Efter en skrivelse til Citroens sælger, bliver der "kigget" på sagen. Resultat: Stadig løs afskærmning, og nu også med aftryk af beskidte fingre.
Efter have haft bilen i et halvt år. Bilen starter brændstofmotoren, da batteriet er ved at være tomt, kan der høres en mislyd i kabinen. Et familiemedlem, på 76 år, er også vidne til denne mislyd.
Denne mislyd gør vi værkstedet opmærksom på. De kan ikke høre noget.
Januar, 2022. Instrumentbrættet lyser op som et juletræ. Fejlmelding på det elektriske drivsystem, ESP, elektronisk håndbremse, dæktrykmåler osv. Bilen skulle hentes på et fejeblad. Derefter var bilen på værksted i næsten 4 uger, hvor vi selv måtte holde os opdateret - indtil værkføreren selv fandt ud af det. Ganske vist lånte vi en C3'er, så vi havde dog et tranportmiddel - omend en nedgradering.
Det viste sig at være en ledning, der var problemet. Den har jeg svært ved at tro på. Knap 4 uger om at finde en defekt ledning???
Nu kan jeg høre endnu en mislyd fra brændstofmotoren. Denne gang udefra. Det lyder som en rem, der ikke har det godt. Vi bliver allerede trætte af tanken om at skulle henvende os til værkstedet, for enten, at få at vide: "Vi kan ikke høre noget" eller "det er ganske normalt", når det er ting, der pludselig er opstået.
Denne "holden ved ilden" eller "bide sig fast i knæhaserne" er os meget fjerne. Vi regner netop med at, når vi har brugt 350.000 kr. på en bil, skal vi IKKE råbe højt, for at få løst bilens problemer.
BONDEFANGERI
Jeg købte en C3 i næstbilligste udgave.
Det kan godt rende op i et dyrt bekendtskab, for serviceintervallerne er noget ringere i Danmark end i Sverige, Tyskland og England. I Danmark er det 15.000 mellem service og 20.000, hvis man ikke kører mange korte ture, og husker at gøre opmærksom på det ved købet... hvilket vores sælger ikke gjorde. (Det er vi kompenseret for senere).
I England er serviceintervallet for samme bil og samme motor 25.700 km
I Tyskland intervallet også 25.000.
Når man kører mange lange ture, og mange km pr år løber det op i ret mange penge for service, når Citroen Danmark lige kapper 40% af intervallet væk
Det virker en kende uærligt, og den billige købspris er pludselig ikke så billig endda... man kunne fristes til at kalde det bondefangeri
Jeg vælger at anmeldelse importøren, og ikke forhandleren, da alle forhandlere er underlagt samme krav fra importøren.
Som ventet er der sparet mange steder på bilen, men alligevel blev jeg også overrasket over støjniveauet. Der er INGEN støjdæmning i bilen, og det er forfærdeligt at sidde i den i længere tid.
Det er umuligt at tilkøbe eksempelvis bakkamera, når man finder ud af at der faktisk er temmelig nødvendigt.
Set i bagklogskabens lys, var det ikke blevet en "billig" Citroen, men i stedet en billig, nyere brugt af et andet mærke.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe Citroens billigste biler. Det er langt fra dagens kvalitetskrav.
Citroën Næstved var en katastrofe
Til Busk Automobiler i Næstved (Citroën)
Jeg skriver, fordi jeg er dybt overrasket og uforstående over måden hvorpå reparationen af min Citroën C3 er forløbet.
Indledningsvis havde jeg modtaget tilbud på udskiftning af bremser, både for og bag, til en samlet pris på ca. kr. 10.000. Efter at have konkurrence udsat udskiftningen af bremserne, kan udskiftningen nu foretages til ca. kr. 5.500. Det havde været god forretningsskik at give kunden et reelt valg, uanfægtet materialevalg. Dette er dog ikke grunden til min henvendelse.
Dagen før udskiftning af bremser begynder motorlampen at lyse, med besked om at kontakte værksted. Da bilen bliver indleveret, bliver førnævnte motorbesked undersøgt, og der er telefonisk dialog omkring årsag. Vurdering fra værkstedet er, at det formentlig er Indsugnings ventilerne der skal renses, til en pris af ca. kr. 5.000. Der kan ikke gives garanti for at dette vil afhjælpe problemet, men ud fra et erfaringsmæssigt perspektiv er det værkstedets bedste bud.
Jeg accepterer at ventilerne renses, men desværre uden den ønskede effekt.
Efter ventilerne blev renset, kommer igen en motorfejls indikation. Nu er vurderingen at tandrem og oliepumpe skal udskiftes, til en pris på ca. kr. 15.000. Stadig uden garanti for at det vil afhjælpe problemet.
Jeg får derfor bragt bilen til andet værksted på fejeblad, som efterfølgende sender mig billeddokumentation på problemet. En fuldstændig tilstoppet oliepumpe, hvor der ingen olie kan komme igennem. De er rystet over at det ikke er undersøgt og udbedret af Citroën ved sidste service.
Jeg tror det er alment kendt, at netop den motor der sidder i C3 modellen med 110 hk har været særdeles udfordret med netop dette problem.
Jeg kontakter derfor mit Citroën værksted igen for at høre, om der ikke er nogen form for garanti, da de jo netop er bekendt med problemet, og ikke har opdaget det til trods for at bilen har overholdt sine service. MEN, sørme om ikke jeg tilbage i januar 2020 kommer 3 måneder for sent til service, uanfægtet at bilen manglede at køre 11.000 km.
Derfor kan Citroën IKKE tage ansvaret for et problem i 2022?
Er det virkelig sådan Citroën ønsker at dække over en åbenlys værkstedsfejl?
Jeg håber at alle der har oplevet noget lignende vil sætte sig til tasterne, så vi sammen kan hjælpe alle Citroën ejere mod tilfælde som ovenstående.
Faxe -> kommer ikke tilbage.
I sidste uge tog jeg til ét værksted i Faxe, som er go'e til Citroën-biler for, at få mindre skader udbedret på min bil.
Idag skulle jeg så hente bilen, og skaderne var udbedret 100%.
Efter at ha' fået min nøgle til bilen satte jeg mig ud i bilen -> men ups, der var vist noget, som ikke var helt i orden. Min P-skive sad ikke på forruden, men lå på passager sædet.
Ind og spørge om den ikke skulle sættes på igen, men, NEJ, sagde XYZ - det var IKKE dem, som havde
lagt P-skiven på forsædet.
Fik jeg hvad jeg bad om..?
Kommer jeg igen..? Nej.
Smuldret tandrem
Har fået den mest arrogante og nedladende behandling på Citroen v/Arne Busk i Næstved. Ordmagt og løgn var deres vej frem, da jeg søger kulance i forbindelse med min 4 år gammel C4 Picasso, der har kørt 72,000 km og nu har en smuldret tandrem, med et større værkstedsbesøg til følge. Tankevækkende at Citroen for præcis 1 år siden, ændrede deres vedligeholdelsesplan af tandrem skift fra 175.000 km/10 år til 100.000 km/6 år. Citroen opdagede ikke fejlen ved 1. besøg, men først en uge efter ved 2. besøg, så altså ikke en fejl vi, som helt almindelige bilejere, har en chance for at opdage. Vi kan KUN overholde service og henholde os til vedligeholdelsesplanen, som altså heller ikke er retningsgivende :-( . vær opmærksomme derude, jer der kører med disse motorer 1,2 THP 130
Vi købte en Citroën c3 22 nov 2016
Vi købte en Citroën c3 22 nov 2016, hos Citroën Hvidovre incl en 5 års serviceaftale, fantastisk sød og rar sælger, men værkstedet er under al kritik, vores bremser startede med at hyle helt a helved til kort tid efter vi købte den, værkstedschef ten kunne ikke se noget problem i det, først da vi havde været der flere gange skiftede de klodser og noget andet på den. Der har været nogle små bumps på vejen, august 2021 sender vi vores bil til service og alt er krydset af og alt er påfyldt osv, vores bil fylder 5 d 22 nov og der udløber servicekontrakten jo, d 25 begynder vores urea og lyse at den mangler det, meget mystisk når den er fyldt op i august, vi kører ind til Citroën for at få set på den, og ganske rigtigt den mangler urea 😠😠, kontordamen kunne fortælle at det blev billigt, men det ændrede hun hurtigt, da jeg spurgte om, om de ikke skulle have fyldt den op til service og jeg faktisk i min servicebog har på skrift at de har fyldt den op, i hendes papir står der at de ikke har fyldt noget på, og så tænker jeg hvad mere har de krydset af som de ikke har gjort?? Vi har betalt til en serviceaftale i 5 år, og de har snydt føj siger jeg bare, hvad der er endnu værre var at der stod en kunde der med nøjagtig samme problem. Pt kender jeg udover det 1 mere som får dårlig service der ovre eller dvs slet ingen service for de har haft hans bil der i 5 uger, og de lover og lover.
Vi skulle have købt en ny aircross c5 hybrid, dette kommer aldrig til at ske, og det er ene og alene pga værkstedet
Hold jer væk
Skiftede til C4 grand Picasso slut 2016, for at have 7 sæder. Det viser sig at Citroën kender til betydelige problemer med motor og tandrem, og ikke informerer om det - skamløst. Efter måske 3 værkstedsbesøg med motorfejl og lang tid på værksted... Hvor man nok kan låne en c1. Tændrør mm. Kom bilen tilbage og kunne dagen efter slet ikke køre. Citroën accepterede at betale for udskiftning af tandremmen. Senere bliver jeg dog indkaldt til tjek af tandremmen, via e boks. Mystisk at tjekke for et udbedret problem, igen. Jeg måtte selvbetale for senere rumble fejl, granulat igennem ventilerne. Senere har altallet af fejl nok skulle dækkes af citroen. Senere flere fejl... Og sidst olieforbrug. Igen velkendt problem som de ikke var interesset i at undersøge yderligere... Lev med det. Nok en Ny motor engang. Bare lidt plus 90000 km... Aldrig igen en bil fra den gruppe. FDM kender problemerne og siger de desværre ikke har kunne lave aftale med Citroën. Kunder forsvinder med den service. Se de andre lignende anmeldelser her på siden. Går tilbage til Kia - 7 års garanti: helt anderledes seriøsitet
Hej jeg vil bare sige at jeg har købt…
Hej jeg vil bare sige at jeg har købt en ny Citroën C3 2021 model. Hvor er jeg glad for den har ikke fortrudt at jeg har købt Citroën kan kun give ros til Citroën.
UNDER ALT KRITIK!
UNDER ALT KRITIK!
Jeg vil gøre en meget lang historie kort.
Min Citroën C4 Grand Picasso fra januar 2018 som har kørt 84.000 KM, hvor alle service besøg er overholdt, har en smuldret tandrem, hvilket har smadret min motor som nu skal skiftes. En reparation estimeret fra Citroën værkstedet til ca. 50-60.000!
Det er en kendt fejl hos Citroën, at deres tandrem har fejl og desværre oplever flere at deres motor står af, men da bilen "kun" har 2 års garanti er der intet at gøre. Den bil jeg købte for snart 4 år siden til 278.000 skal jeg med andre ord nu ud og bruge yderligere ca. 50.000 på!
Det er tilmed en problematik FDM har skrevet om i deres blad og mange er bekendt med.
Da jeg købte bilen var forskrifterne at tandremmen skulle skiftes efter 240.00KM eller 10 år. Det blev så senere ændret til 120.000 eller 5 år. Jeg er ikke i nærheden af enten eller men uagtet, er min motor itu med baggrund i deres kendte problematik omkring deres tandremme.
Mange andre ville tilbyde kulance altså et tilskud til reparation men bare ikke hos Citroën.
Jeg kan bestemt ikke anbefale andre at købe en Citroën eller andre biler med samme motor. De kender ikke til god skik og kundeservice og det drypper stille og roligt ned igennem organisationen. Hvor jeg hos flere Citroën forhandlere også har oplevet en meget ringe service.
SKAM JER!
Frustrerende oplevelse.
Dette er ikke en anmeldelse af min forhandler, men Citroen højere oppe. På min 14 måneder gamle C3 Aircross gik kørecomputeren/infoskærmen i sort. Bilen har nu stået hos Citroen i 7 arbejdsdage. Forhandleren bruger Citroens helpdisk, der er kommet med forskellige løsningsforslag, der alle indtil nu ikke har virket. Det er jo bare en computer, så det kan vel ikke være så svært. Jeg har nu henvendt mig til FDM i håb om at få et resultat.
Efter 8 arbejdsdage fremskaffede Citroen en ny computer, som forhandleren installerede med det samme.
Ringet til Citroën Danmark kundeservise…
Ringet til Citroën Danmark kundeservise med et meget enkel og generelt spørgsmål...
De afviste at hjælpe mig :)
Det er sku da grineren, hvorfor kalder de det for kundeservise, hvis de ikke ønsker at give den :)
Køb ikke en Citroën cactus
Køb ikke en Citroën cactus . Den er ikke engang 4 år og kun 100.000 km så skal vi allerede have skiftet adblue tanken det koster omkring 10.000kr så køb ikke den bil. Det værste er at Citroën godt ved det. Vores mekaniker ringer til dem og de sagde med det samme det er tanken. Så køb ikke Citroën .
Citroen indkalder til olietryk kontrol
Citroen indkalder til olietryk kontrol, 2 dage senere har jeg fået skiftet tandrem på deres regning. Mens jeg har kørt rundt i en god lånebil. Jeg er meget positivt overrasket!
På andre anmeldelser lyder det til at det også afhænger af service værkstedet, så hermed en stor anbefaling af Poul Rasmussen Bilcenter i Skejby, Aarhus.
Citroen tager ikke ansvar.
Vi har en Citroen c4 THP 130, årg. 2014 Som alle andre Citroen ejere med den årgang blev vi indkaldt til fabriks softwareopgradering. sommeren 2021.
En søgning hos den franske organisation Lagurs.fr viste, at indkaldelsen skyldes, at der i årgangene 2013-2017 var installeret dårlige tandremme fra fabrikken, der voldte problemer. Derfor anbefaler fabrikken nu udskiftning af remmen efter 6 år mod tidligere 9 år. Det er en oplysning, der er bekræftet at FDM. Bilen gik imidlertid i stå inden opdateringen og meddelte olieproblemer. En manuel kontrol viste, at den ikke mangler olie.
Opgraderingen blev foretaget af Citroen Andersen biler, Herlev. På forespørgsel meddelte de, at tandrem var kontrolleret og var ok. De skiftede derimod 4 tændrør pris 1200 kr. Efter 100 km kørsel meddelte bilen igen olieproblem, søg værksted. Tog kontakt til Citroen Danmark, hvor de meddelte: ”Der er ikke nogen problemer i forbindelse med opdageringen”. Henvendelse til et andet Citroen værkstedet Virum Auto viste imidlertid: ”at tandremmen smuldrer. Smulderet fra tandremmen går i motorolien, og tilstopper forskellige komponenter - f.eks. vakuumpumpe og elektroventilen for oliepumpen. Det er nødvendigt at rense oliekredsløbet igennem, og udskifte påvirkede komponenter.
Arbejdsoperationen består i at udskifte vakuumpumpen, elektroventilen for oliepumpen samt tandremmen.”
Pris 13.000 kr.
Da problemets årsag er en dårlig rem fra fabrikkens side (kun kørt 55.000 km.), -derfor ikke slitage, - burde fabrikken også tage ansvaret for fejlen. Hertil kommer, at Andersen Biler meddeler, der ikke er nogen problemer med tandremmen, - hvilket var forkert.
Konklusion: Citroen tager ikke ansvar.
Nej tak
Køb den ikke, med mindre du skal kører mindre end 100.000 km. For så skal motoren skiftets. Vi har overholdt alle service, dog kørt over det "tilladte" mellem hver service, fordi værkstedet sjovt nok ikke havde tid til os, men i følge Citroën bedtød det ikke noget. Men nu er det pludselig et problem og vi skal have motor, men de er så flinke at tilbyde os en ombytter motor, dvs. en brugt motor, så lige om lidt har vi samme problem igen. De kender udmærket problemet, men er p.... frække, platugler og ikke til at hugge og stikke i. Det kan godt være 100.000 km. På 3 år er meget, men er nye biler ikke lavet for at køre i? Og alle service og reparationer er lavet hos dem og ikke hos en garage mekanikker. Håber de sover godt om natten, for det gør jeg ikke!
Dårlig kvalitet på kamera/“radar” og ingen service/respons fra Citroën Danmark
Har en C3 fra juni 2019.
Her knap 2 mnd efter bilen er blevet 2år, og garantien udløbet, går pludselig kamera/“afstandsradar” i stykker og skal udskiftes. Jeg har fået en pris på 9500kr for nyt kamera”radar” med montering og kalibrering.
Det er en del der ikke er bliver udsat for slid og det er en del jeg overhovedet ikke kan påvirke/beskadige på nogen måde. Efter min mening er det mega dårlig kvalitet når den kun holder i drøje 2 år!
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med Citroën Danmark, men på hjemmesiden kan jeg ikke finde en direkte kontaktmulighed på mail. Jeg har derfor udfyldt kontaktformular på hjemmesiden for en uge siden, uden at få svar. Det kalder jeg ingen/elendig service!
Så KÆMPE :-( herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.