Everything is wrong all the time, for more than 50 years. Just higher tickets prices for the same old and dirty wagons. Air-conditioning not working, not updates about delays, no excuses for horrible... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Daca as putea as da -5 stele. NU MERGETI CU CFR-ul. Vara la 35 de grade nu poti respira. Foarte putine trenuri au aer vonditionat functional. Vrei sa mergi noaptea ca e mai racoare? O SA INGHETI DE FR... Mehr ansehen
The worst website produced in a country with some of the best software and web developers in the world. Obviously, user experience not a concept. Even when the site works, it's barely browsable. An... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători “C.F.R. Călători”-S.A., denumită în continuare C.F.R. Călători, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bulevardul Dinicu Golescu, nr.38, sectorul 1, înfiinţată prin Hotărârea Guvernului nr. 584/1998, ...
Kontaktinformationen
Rumänien
- www.cfrcalatori.ro
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Cel mai prost serviciu de transport!
Sunt studenta la facultate. Mi-am pierdut legitimatia de student si mi-am refacut alta. In sistem sunt bagata cu legitimatia veche chiar daca m am sesizat. Un controlor mi a verificat id-ul si i-am aratat buletin si tot ce am si mi-a luat bilet intreg pe motivul ca legitimatia nu coincide!!!! Si comportamentul pe care l a avut cu ceilalti studenti care mi au luat apararea lasa de dorit. Pentru conditiile de toata jena pe care o lasa si comportamentul acesta biletul nu face cat calatoria! Ultimele jeguri de oameni toti lucratorii cfr!
Gara Constanța
Gara Constanța
22 martie 2026 ora 11:50 am.
Prima casa de la întrare pe dreapta. O doamna supraponderala si fără chef de munca , cu o atitudine batjocoritoare a ținut sa se rasteasca la mine pentru ca nu am complet bine cuponul de pensie, fiind proaspat pensionat si nefamilirizat cu procedura de acordare a reducerii. Aceasta doamna ar trebuii concediata. Rusine !!!!
Unusable website
To book tickets you need to register. Every time I try and register, I get stuck with the endless wheel of doom spinning. I have tried various browsers, on my laptop, on my phone, in the app, all with the same result. I have booked a quite complex trip which relies on getting this one train connection and now I'm screwed because of the incompetence of whoever is responsible for this website.
Serviciile sunt extrem de slabe raportat la orice capitol in comparatie cu alte tari europene
Bilete foarte scumpe pentru ce oferiti, conexiuni foarte slabe cum adica ultimul tren spre constanta din bucuresti e la 8:30 seara? Daca am ajuns in aeroport pe la un 8 nu ma mai pot intoarce in orasul meu. Varza total
Niciuna daca se poate ca aparent…
Niciuna daca se poate ca aparent trenurile ori intarzie cu orele ori pleaca mai repede cum s a intamplat azi ca l am pierdut ca a plecat mai repede. Ew.
Cea mai mare bataie de joc din partea…
Cea mai mare bataie de joc din partea unei companii de stat care ar fi trebuit sa falimenteze de ani de zile.
Tărăboi nemaivăzut pe rute de trenuri Regio, cu sau fara loc, cot la cot printre oameni. Acolo unde exista cerere, se folosesc trenuri "sageata".
0 total pentru CFR
Ne-o blocat când trebuia să merg la…
Ne-o blocat când trebuia să merg la înmormântarea bunicului meu,oribil
Abysmal organization.
It’s a slap in the face to passengers. We pay a lot of money for tickets only to “benefit” from train delays, drunk people on board, heating that doesn’t work, broken power outlets, dirt, unusable toilets, and arrogant conductors.
Am stat 2 ore sa așteptăm trenul,in…
Am stat 2 ore sa așteptăm trenul,in sfârșit a venit dar am mai așteptat încă 2 ore ca să se mai atașeze 3 vagoane.Murdarie,aurolaci si mirosuri ingrozitoare.
Pentru ca nu se pot da zero steute
Pentru ca nu se pot da zero steute. Trenuri care trebuie sa plece si nu sunt anuntate nici cu cinci minute inainte de ora de plecare. La ora de plecare se anunta intarzierile. Dar trenurile pleca mult dupa intarzerea anuntata chiar daca trenul totusi vine. Specific trenul 3003 de la Bucuresti spre Brasov 17 februarie 2026, ora de plecare 15.06. Intarziere anuntata 15 minute. Ora reala de plecare 15.44.
Trenuri mizerabile (inclusiv locurile…
Trenuri mizerabile (inclusiv locurile de la clasa 1 sunt absolut murdare), nu exista caldura in trenuri iarna, personal nepoliticos si sunt mereu intarziate. Locurile rezervate de noi nu exista in tren, a trebuit sa cautam alte locuri, iar personalul ne-a spus ca se intampla des. Mai mult, oamenii fumeaza pe culoare si in usa trenului, iar personalul nu le spune nimic. Un bilet la aceasta companie nu merita nici 2 lei
Întârziere de 30de minute,tren IRN 472
Întârziere de 30de minute,tren IRN 472, angajați la ghișeu,la Ploiești Vest,lenți și certăreți,lipsa panourilor informative de pe peron, cu așezarea vagoanelor....o dezorganizare!...
Într-o piață normală și concurențială
Într-o piață normală și concurențială, la modul în care vă bateți joc de pasageri, ar fi trebuit să rămâneți de mult fără niciun călător. Singurul motiv pentru care lumea încă mai urcă în trenurile voastre este lipsa de alternativă, nu calitatea voastră.
Este revoltător să prioritizați „ajustarea tarifelor” în loc să prioritizați siguranța și respectarea Mersului Trenurilor. Nu mai cereți bani în plus pentru un serviciu pe care NU îl oferiți! Timpul nostru valorează mai mult decât scuzele voastre penibile despre „infrastructură” sau „vreme”.
Dacă tot aveți grijă să ne goliți buzunarele, aveți măcar bunul simț să faceți trenurile să circule la timp!
Josnicia CFR.
Ca sa primesti reducerea de student de 90% pentru al doilea an, esti obligat sa ai stampila.
Cazul meu a fost in felul urmator: am primit o bursa ERASMUS in Suedia. Astazi, 24 decembrie, 2025, cand am vrut sa achizitionez un bilet cu reducere, nu am putut deoarece mi-a lipsit stampila. Si cu toate acestea, SUNT STUDENT la UNIBUC.
Daca esti student la Stockholm University sau la orice alta universitatea din Alianta CIVIS (Atena, Madrid, Glasgow, etc.), esti student si la Universitatea din Bucuresti.
Mi se pare absurd sa nu primesc reducerea doar pentru ca (1) nu am stampila si (2) mi-am petrecut un semestru la Stockholm University.
Mai mult de atat, singura reducerea pentru care poti sa primesti reducerea de student este sa ai stampila de la secretariat. Care e problema daca va dovedesc ca sunt student prin scrisoarea de acceptare de la Stockholm University.
Nu ma intelegeti gresit, ma bucur foarte mult ca avem trenuri, dar situatia pe care am experimentat-o astazi o fost o josnicie din partea CFR.
Multumesc,
Alex.
Nu am decat de rau de zis
Nu am decat de rau de zis, daca aveți nevoie de tren folositi orice altceva dar nu CFR.
Intarzierei mereu dar mereu, si compania nu sinasuma cu nimic.Am pierdut o gramada de întâlniri de munca datorită lor, iar firma nu si asuma cu nimic, replica lor fiid doar ca se mai întâmplă si ca nu au ce sa faca.
RUSINE.
The scum of trains
The scum of trains! Workers have no education! The word ‘schedule’ means nothing! You should be ashamed!
Păcat ca nu se pot da stele negative
Păcat ca nu se pot da stele negative, nu merita nici o stea, atitudinea personalului de la ghiseu pana in tren DEPLORABILA
Just like Indian Railways
The worst trains I’ve ever encountered. It feels like they’re 200 years old, yet the ticket price is like in Spain, where trains feel futuristic. The whole journey is full of beggars and hawkers, there’s stench, filth—shameful.
Mersul cu acest tren este îngrozitor
Mersul cu acest tren este îngrozitor. Cel mai rău lucru sunt întârzierile ne anunțe, băile sunt jegoase , mirosul din tren este foarte rău . Dacă aveam cu alt mijloc de transport să plec acasă plecăm cu el nu cu CFR. Abație de joc
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.