Musicgroup bv Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,9

The music group levert vakwerk op tijd en altijd met alle aandacht voor mij, als vaste klant. Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit! Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders al... Mehr ansehen

CD-Fabriek goud waard. Wij - Johan Tol en Michel Veerman - van Paso Records brengen al enige jaren albums (cd's) uit. De samenwerking met de CD-Fabriek is uitstekend. Op tijd leveren, kwaliteit en... Mehr ansehen

Al vele jaren werken we met zeer grote tevredenheid samen met de Musicgroup als het gaat om cd-persingen. Altijd volgens afspraak, heldere communicatie en alle aandacht voor het leveren van een mooi... Mehr ansehen

Mijn tweede solo single Summer Dream is net als de voorganger All About Sax door de mensen van Music Group super op cd gezet en t artwork van het hoesje komt schitterend tot zijn recht. Thanks. Stax H... Mehr ansehen

1. Medien & Verlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

cd dvd digitale media fabricage

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topper

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de gemaakte CD's van de Musicgroup.
Ook de proffessionele adviezen en het meedenken van hun salesmanager waren heel treffend en hebben geleid tot een prachtproduct. Toen alles gereed was om te persen had ik de CD's veel sneller dan verwacht. In een stevige doos en allemaal in kleinere dozen. Breekbaar sticker erop en puntgaaf aangekomen.

17. April 2024

DANK!

Superblij met de service en kwaliteit van Musicgroup bv. Dank aan Johan voor de vlotte en heldere communicatie. Dit was de tweede keer dat we met hen werkten en zou ook voor een derde keer naar deze partij gaan!

14. März 2024

Goed verzorgd

Netjes en goede behandeling en er werd goed aan de afspraken gehouden. Zelfs eigenblijk meer gekregen dan gevraagd !
De levering was ook netjes volgens afspraak.

13. März 2024

Super dank voor de goede service

Vandaag weer mijn cd’s ontvangen. Ging perfect en zoals afgesproken. Ik werk al jaren met de Musicgroup bv. Wij zijn dan ook al jaren tevreden over de service van hen. Een echte aanrader voor iedereen die Cd's nodig heeft. Wij zijn er weer over enkele weken voor de nieuwe bestelling. Super bedankt Musicgroup bv

11. März 2024

Eerlijk en professioneel

Eerlijk en professioneel! Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. We mochten alles ontvangen hoe we het gevraagd hebben en besproken. Er wordt ook zeer snel geantwoord als er vragen zijn.

31. August 2023

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, goede communicatie en cd's en wallets zien er keurig uit.

Goed verpakt en geleverd.

Eric Baghuis

21. Juli 2023

1 woord: GEWELDIG!

Echt geweldige service gekregen. Cd's perfect op tijd geleverd gekregen. Niks op aan te merken! Volgend jaar keer ik terug voor een grotere oplage 😁 Groetjes, Lunatik Nation 😎

12. Juni 2023

Wat een top ervaring met Musicgroup cq…

Wat een top ervaring met Musicgroup cq Johan!
Heldere communicatie, meedenken, respectvol, snelle levering, mooie CD aan huis bezorgd.
Ik had geen beter bedrijf kunnen vinden ;-)
Ik kan jullie van harte aanbevelen,
Sonja Huizinga - de Jong,
Bleiswijk

14. Juni 2023

Absoluut tevreden.

Levering zeer snel. De cd's zien er perfect uit. Alles goed geregeld. Dank je wel. En gratis ontvangen !! De muzikanten gids. Cadeautje volgens Johan.

7. Juni 2023