The music group levert vakwerk op tijd en altijd met alle aandacht voor mij, als vaste klant. Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit! Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders al... Mehr ansehen
CD-Fabriek goud waard. Wij - Johan Tol en Michel Veerman - van Paso Records brengen al enige jaren albums (cd's) uit. De samenwerking met de CD-Fabriek is uitstekend. Op tijd leveren, kwaliteit en... Mehr ansehen
Mijn tweede solo single Summer Dream is net als de voorganger All About Sax door de mensen van Music Group super op cd gezet en t artwork van het hoesje komt schitterend tot zijn recht. Thanks. Stax H... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
cd dvd digitale media fabricage
Postbus 10.009, 6039 DX, Weert, Niederlande
- 0495-564145
- info@musicgroup.nl
- www.cdfabriek.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
The music group levert vakwerk op tijd…
Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit!
Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders als een positieve beschouwing verdiend!
Dank je,Johan,in het bijzonder!
Met warme groet vanaf Texel,
Lia de Bruin
Vakwerk
Alweer een hele fijne, vriendelijke samenwerking met Musicgroup. Steeds ruim op tijd geleverd vakwerk. Een grote aanrader, groeten van Stuik.
Mooi Mooi.
Mooi eindresultaat.
De templates zijn wat verwarrend, dat moet je dus bijtijds checken. Verder word je zeer vriendelijk geholpen en denken ze mee om alles goed en op tijd voor elkaar te krijgen! Levering heel keurig in doosjes, netjes verpakt. Top.
Ik ben er heel blij mee!
En je ontvang een track&trace dan kun je de zending volgen. Dank u Kees
Accuraat en voortvarend
Er was wat haast bij: tussen bestelling en levering zaten Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.
De 400 cd's incl. tekstboekje zijn keurig geseald aangeleverd. En de opdracht is voortvarend opgepakt en ruim op tijd geleverd.
Hulde.
Top!
Top!
Begin tot eind, topervaring. Goede prijs/kwaliteit, goed contact met Johan, goeie templates. Alles wat ik zoek in een cd-producent hebben ze hier, dikke aarnader!
De samenwerking is TOP!
De samenwerking met musicgroup is geweldig!
Johan is zeer gemotiveerd en dat maakt het ontwerpen aan projecten extra leuk!
Soepele manier van werken
De contacten zijn steeds gemakkelijk en snel met Johan en hij houdt je continue op de hoogte van de status
Musicgroup biedt een goed product
Musicgroup biedt een goed product, maar ook een goede communicatie en service!
Ben zeer snel en super geholpen
Ben zeer snel en super geholpen door Johan. Respons op mail is werkelijk buitengewoon! Helemaal TOP!
Transportschade werd snel recht gezet.
Bij de tweede productie kwam een gedeelte beschadigd aan, dat werd snel en goed afgehandeld. Bij de derde productie gratis sealing gekregen voor de tweede productie, tof! (Als je CDs in Digifile bestelt, raad ik aan om ze te laten sealen, dat maakt de kans op beschadiging kleiner bij transport). Al met al fijn contact, concurerende prijzen en Johan kiest duidelijk voor het binnenboord houden van klanten, erg fijn. Aanrader.
Snelle en goede service
Voor de tweede maal via de Music Group cd’s laten maken voor onze band. Samenwerking met Johan loopt altijd prima. Hij antwoord snel en niet onbelangrijk: het eindproduct is goed en de afspraken worden prima nagekomen.
Service in a unbelievable way
Due to some techical issues we asked for their assistance in the weekend and they did respond very quick and helped us through the process
Wederom (derde keer) uitstekend
Wederom (derde keer) uitstekend. Vlot, professioneel, prettig contact. Dank aan Johan!
Toppers!
Al meer dan een decennia lang onze steun en toeverlaat op het gebied van CD-producties.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
In één woord: Toppers!
Ik heb de samenwerking met Music Group…
Ik heb de samenwerking met Music Group als zeer prettig ervaren. Snelle communicatie, goede prijs en afspraak is afspraak.
Absoluut een aanrader!
Fijn samenwerking snelle service en…
Fijn samenwerking snelle service en betaalbaar
Musicgroup fijn bedrijf, mooie kwaliteit!
Fijn bedrijf, mooie kwaliteit en prettige samenwerking!
Top ervaring
Ik heb nu twee keer CDs laten persen bij Musicgroup en allebei de keren een top ervaring geweest. Goede prijs, snel en vooral ook snelle en duidelijke communicatie! Product is altijd zoals afgesproken. Vanaf nu mijn vaste plek!
Top tevredenheid. Musicgroup getuigt niet alleen van hoge…
Musicgroup getuigt niet alleen van hoge mate van service maar ook van betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantvriendelijk en vooral perfecte productkwaliteit. Aanbeveling ten top!!
Musicgroup---Supergroup!
Al vele jaren werken we met zeer grote tevredenheid samen met de Musicgroup als het gaat om cd-persingen. Altijd volgens afspraak, heldere communicatie en alle aandacht voor het leveren van een mooi product. Geen vraag is hen teveel en naast flexibiliteit en behulpzaamheid die bij hen hand in hand gaan ook nog eens bijzonder aardige en eerlijke mensen! Een echte aanrader wat ons betreft! Studio van Schuppen, Veenendaal
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.