Kontakt med René via mail og fik sat parkerings sensor foran på min Audi Q3 2021 .Alt var lavet ifølge aftale samt Rene var venlig og check bilen med tester UB , Rene er professionel samt hel ned på j... Mehr ansehen
Fik fra VW forhandler henvisning til Cartrends om eftermontering af tåge/kurvelys på min VW Golf 7 ... Havde dog allerede læst om dem på nettet - og taget kontakt til René hos Cartrends i Rødovre.... Mehr ansehen
Jeg kontaktede Cartrends angående et skift af min radio. Den første mail var nogenlunde professionel, men da jeg skrev tilbage og spurgte om der kunne findes en billigere løsning (han forlangte 2... Mehr ansehen
Jeg har brugt René flere gange hen over de sidste mange år til at hjælpe med montering af udstyr på fler VW biler: Golf, Passat, ID3. Han ved ofte mere om bilerne end VW værkstederne i DK, og de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cartrends giver dig det største udvalg af custom alufælge, chiptuning, undervogne, udstødning - Vi hjælper dig med styling af din bil. Unikke løsninger efter dit behov.
literbuen 2-4, 2740, skovlunde, Dänemark
- +45 31 32 33 34
- info@cartrends.dk
- www.cartrends.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
René har styr på tingene
René har styr på tingene, kan klart anbefales.
Uprofessionel rådgivning og behandling …
Uprofessionel rådgivning og behandling af sine kunder.
Vil ikke anbefale ham, trods jeg fik hans nummer fra VW forhandler.
Rene's attitude og måde og drive virksomhed på hænger i sammen med virkeligheden.
Bestilt loftlys w8 til min Touran
Bestilt loftlys w8 til min Touran. Fik besked på de havde travlt og der ville gå 5-6 uger inden levering. Det var ok med mig. Skriver så til dem efter 6 uger om der er noget nyt i sagen.....ingen svar. Skriver endnu en gang.......ingen svar, skriver 3. Gang om jeg skal gå ud fra den manglende tilbagemelding, at jeg skal bestille det et andet sted ? Får så endelig besked : bare gør det!
Useriøs firma, som ikke engang gider at skrive tilbage, eller i det mindste besvare forespørgsel.
Det helt rigtige sted!
Utrolig god service, man kan altid kontakte dem og man får hurtigt svar.
Ville anbefale dem til ALLE som ønsker kvalitetsløsninger og god service!
Seriøs og god
Meget seriøs og god til at informere om arbejdet. Fornuftige priser, og hurtige svar på forespørgsler.
når 5 stjerner bare ikke er nok!
Jeg er vild med servicen og hjælpsomheden. top dollar!
Arbejdet jeg har fået lavet er udført langt over forventning - det er med originale dele og installeret som det ville have været fra fabrikken. endda til en meget skarp pris. Kan roligt sige at Cartrends kommer til at se mere til mig!
Faktisk så er Cartrends så godt at trustpilot bør udvide til 6 stjerner :)
Super service, super pris
Jeg fik opgraderet firmware og navigation i min bil hos Cartrends. Uhørt hurtige og hjælpsomme svar på alle henvendelser, og priser der ligner 1/6 af hvad "stamværkstederne" skulle have for samme opgave. Kan kun anbefales!
SUPER SERVICE!
René yder en ekstrem god service! Vejledning og priser er lige i skabet! Kan kun anbefale at handle hos cartrends 👍👍
Super tilfreds
Havde problemer med eftermontering, af et nyere rat, manglede lige det sidste til at få det til, at virke... Han havde lige løsningen, og delene.. Super tilfreds!
Top service
Rene yder den bedste service. Monteret parkeringssensor til min Audi, og ordnet lakkering. Godt udført arbeide, hurtig og ordentligt. Anbefales !
Udsædvanlig god service og høj kompetence
René på Cartrends giver en helt utrolig god kundeservice. Samtidigt er han kompetent og tilbyder sine kunder fornuftige priser.
Et godt sted at gå hen hvis man skal have lavet teknisk krævende arbejde - og vil være helt sikker på at det virker
Thomas
CarTrends, så behøver man ikke gå andre steder...
René yder den fedeste og hurtigste service overhovedet... Man kan altid få fat på ham....
Jeg har fået OBD chippet min bil og købt navi hos CarTrends... Alt er gået perfekt...
Mit næste køb bliver nye fælge til bilen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.