Kontakt med René via mail og fik sat parkerings sensor foran på min Audi Q3 2021 .Alt var lavet ifølge aftale samt Rene var venlig og check bilen med tester UB , Rene er professionel samt hel ned på j... Mehr ansehen
Fik fra VW forhandler henvisning til Cartrends om eftermontering af tåge/kurvelys på min VW Golf 7 ... Havde dog allerede læst om dem på nettet - og taget kontakt til René hos Cartrends i Rødovre.... Mehr ansehen
Jeg kontaktede Cartrends angående et skift af min radio. Den første mail var nogenlunde professionel, men da jeg skrev tilbage og spurgte om der kunne findes en billigere løsning (han forlangte 2... Mehr ansehen
Jeg har brugt René flere gange hen over de sidste mange år til at hjælpe med montering af udstyr på fler VW biler: Golf, Passat, ID3. Han ved ofte mere om bilerne end VW værkstederne i DK, og de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cartrends giver dig det største udvalg af custom alufælge, chiptuning, undervogne, udstødning - Vi hjælper dig med styling af din bil. Unikke løsninger efter dit behov.
literbuen 2-4, 2740, skovlunde, Dänemark
- +45 31 32 33 34
- info@cartrends.dk
- www.cartrends.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En stor tak for hjælpen fra Rene.
En stor tak for hjælpen fra Rene.
Fik på min Golf GTE monteret lys/logo i alle 4 døre samt lys under forsæderne.
Mega meget tilfreds, god dialog og venlig betjening.
Stor ros til Cartrends
Formåede aldrig at gennemføre ordren og nedladende tone
Kan på ingen måde anbefale Cartrends. Rene skulle installere Apple Car Play og bakkamera. Desværre havde han bestilt det forkerte hjem og sagde, at han ville bestille det korrekte.
Det er nu et halvt år siden.
Da jeg første gang "tillod" mig at rykke for en status, fik jeg et nedladende svar retur.
Da jeg så et halvt år efter rykker igen, annullerer Rene ordren.
Jeg forsøgte at få fat i Rene telefonisk, så han kunne blive bekendt med denne anmeldelse, men der er han heller ikke til at træffe.
Useriøst og uprofessionelt foretagende.
God og professionel.
God og professionel.
Min Superb havde ikke navigation fra fabrikken og jeg er ikke tilfreds med Apple Carplay.
Tim tryllede lidt og jeg er glad igen :-)
Tim Cartrends Hjallerup Top kvalitet og service!
Kan kun bekræfte alle de gode ting og varme anbefalinger jeg havde fået angående Cartrends og især Tim. Syntes kvaliteten af det arbejde og den service der blev leverert er helt i top! Og til en rigtig go pris samtidig. Første men ikke sidste gang jeg kommer der, kæmpe tumps up fra en meget tilfreds kunde😁
Renes arbejde er super flot
Renes arbejde er super flot. Han er virkelig til god til VW. Hvis jeg skal have lavet noget igen på min Tiguan tager jeg ud til Rene igen.
Lars
Fik monteret et bakkamera på min seat…
Fik monteret et bakkamera på min seat leon 5f. Virkelig stærkt arbejde af René, og super service! Alt spiller bare 100% - Vi ses helt sikkert igen.
Fik installeret et backkamera på min Passat. Det gik to timer så var bilen klar som aftalt. originalt arbejde med original reservedel.
Det var René der tog imod min bil. Han var flink og var servicemindet.
Rødovre kan varmt anbefaledes
Super oplevelse med cartrends god…
Super oplevelse med cartrends god service og god tid til at forklare da jeg spurgte ind til flere ting, kan klart anbefales.
Super professionelt arbejde
Virkelig behagelig oplevelse og super professionelt udført arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen
God service, Jeg skulle have forlænget min "coming home" og "leaving home" tid på min UP!, hvilket René klarede på under 1 min. Jeg kan klart anbefale Cartrends i Rødovre.
Var ude i dag og fik monteret et…
Var ude i dag og fik monteret et bakkamera, det var en god oplevelse, man kunne godt mærke at det var en erfaren mand man havde med at gøre.
Ros til ham for godt arbejde.
Vh Jeff
Veludført arbejde
Tim i Hjallerup-afdelingen hjalp med at få styr på bilens koder, samt installation af fartpilot. Det gik imponerende stærkt og det fungerer upåklageligt. Varme anbefalinger herfra.
Rene en useriøs person med stor hang…
Rene en useriøs person med stor hang Til mistolke alt, og ikke forstå en lyd af hvad man skriver til ham, da han er for beskifteget til at afhjælpe hans egen fejl ved et telefon opkald.
Særdeles ubehagelig person, som kun vil have penge , men ikke udbeder sin fejl.
Firmaet evner at levere den bedste…
Firmaet evner at levere den bedste kvalitet, når det kommer til originale opgraderinger.
Super professionelt arbejde.
Super professionelt arbejde.
Jeg fik eftermonteret Adaptiv fartpilot samt sideassist på min A6 C7.
Kan varmt anbefales.
Har aldrig oplevet noget lignende!
Har aldrig oplevet noget lignende!
Jeg ønskede ting til min bil som ikke kunne lade sig gøre, men med en Google sØgning fandt jeg frem til Cartrends.
Han kunne opfylde alle mine ønsker.
Helt fantastisk!
Verdensmester indenfor deres felt
Verdensmester indenfor deres felt, ekspertise og know how der langt overgår nogen anden i landet.
Fantastisk hjælp og kundeservice - kan kun på varmeste anbefales 🙏👌
Ringe kundeservice
Da jeg havde tænkt at bruge Cartrends, og modtaget tilbud fra dem, var jeg i den forbindelse også begyndt at følge dem på Instagram. René hænger folk ud på Instagram/facebook når de synes kunden har gjort noget forkert. Jeg kommenterede på en story instagram hvor kunden ikke havde taget barnesæder ud. Jeg skrev til dem da jeg syntes det var dårlig stil at hænge kunden ud. De var helt ligeglade med min mening for de har kunder nok skrev de.
Magen til flabet og arrogant kundeservice skal man lede længe efter!
Jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis jeg havde fået lavet min bil der, når de opfører sig sådan.
Fik monteret bakkamera i min nye Audi…
Fik monteret bakkamera i min nye Audi A3.
Oplevede god service fra start til slut. Kan helt klart anbefale Cartrends.
Tak for godt arbejde Rene Hansen.
Installering af Helix
Installering af Helix
Venlig betjening , hurtigt service, og et godt produkt . Er meget tilfreds med hele pakken hos cartrends.dk
Kan varmt anbefaler at smutte forbi Cartrends i Hjallerup!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.