Na lang zoeken hebben wij onze Spa aangekocht bij Carma world in Veghel.. levering/transport en plaatsen in onze tuin is zeer vakkundig gedaan. Ook het contact met de binnendienst voor vragen over d... Mehr ansehen
Ik heb vorig jaar een zwembad laten plaatsen door Carma En ik ben daar heel erg tevreden over , vriendelijke mensen alles is heel vlot verlopen super
Het apparaat werkte niet meer en beste meneer heeft het apparaat gratis gemaakt. Echte topservice en zeker de moeite waard om langs te komen. Kunnen meerdere bedrijven van leren. Raadt het iedereen aa... Mehr ansehen
Het is gelukt, na jaren zoeken heb ik de meest matige klantenservice op internet gevonden. Na de aankoop van een zwembadrobot van 1.500 Euro, toch een behoorlijk bedrag, stopte deze ermee na 10 x gebr... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Carmawebshop.nl uw specialist in zonneapparatuur, fitness, spabaden, zwembaden, saunas en infraroodcabine. Ook heeft carmawebshop.nl een professionele zonnestudio in Veghel. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij carmawebshop.nl aan het juiste adres.
Corridor 5, 5466 RB, Veghel, Niederlande
- www.carmawebshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Aardige medewerkers en fijne service…
Aardige medewerkers en fijne service 👍🏽
Ben zeer tevreden over het bedrijf…
Ben zeer tevreden over het bedrijf Carma, professionele benadering, klantvriendelijk en goede service, compliment!!!
Zeer tevreden
Ik ben goed geïnformeerd over de producten die ik wou kopen.
Zeer tevreden
Zeer klantvriendelijk en snel geholpen tijdens onze oriëntatie en uiteindelijke bestelling. De verkoper was technisch onderlegd en straalde vertrouwen uit. Uiteindelijke plaatsing ging vlot en zonder problemen. Ook hier was de uitleg van de monteur helder en professioneel. Nazorg en service hebben we nog geen ervaring mee.
Ze hebben goede professionele service…
Ze hebben goede professionele service en ze weten waar ze over praten.
Bestel hier nooit!
Goede prijzen, snel geleverd....en dan heb je een probleem. Zoals je hier kunt lezen moet je praten als brugman, mailen, bellen, langsgaan, mailen, bellen, nog een keer langsgaan. Bellen, bellen, bellen. Elke keer verzinnen ze iets nieuws. Het gaat van kwaad tot erger vandaar dat ik dit maar even anoniem doe. Doe je zelf een plezier. Bestel hier niet! Doe je het toch: leg maar vast een dossier aan. Leg alle afspraken vast. Misschien handig mocht het tot een rechtzaak komen ;-)
Temperatuursensor
Drie weken achter elkaar gevraagd welke temperatuursensor ik voor mijn jacuzzi nodig had. Alle info gestuurd, paar x achteraan gebeld. Niks meer gehoord. Wat een onfatsoenlijk bedrijf.
Mijn ouders hebben na 5,5 jaar en 2…
Mijn ouders hebben na 5,5 jaar en 2 inbouw zwembaden verder. Alleen maar elende met carma veghel.
En nog steeds niks opgelost.
Of je nou praat over de waterpeiling de tegels het zwembad zelf. Niks ging en gaat goed. En na de hoop elende geeft ie maar niet thuis voor een redelijke oplossing. Nu inmiddels een juridisch gevecht
Provati buitendouche showroommodel…
Provati buitendouche showroommodel gekocht. Helaas zo lek als een mandje. Beschrijving heb ik niet. Na een 2 keer te hebben gemaild, nog geef antwoord...ik wacht nog steeds.
Webshop "Carma" beloofd via mail…
Webshop "Carma" beloofd via mail levering gegarandeerd de volgende dag als de bestelling voor 15.00 binnen is. (En dit speciaal aangevraagd gedurende de Corona periode)
Vervolgens wachten we al meer dan 16 dagen op de finale levering. Mails blijven zo goed als onbeantwoord. terugbellen past ook niet in hun schema.
dan krijg je eindelijk feedback na verschillende mails dat de zending vertrekt op woensdag 6/5 en nu vrijdag 8/5 verneem je dan weer dat het vandaag pas vertrekt, uiteraard zonder de gevraagde track and trace
Mijn mening; niet te vertrouwen! naservice onbestaande.
Het is voor iedereen een moeilijk periode, maar eerlijkheid moet blijven, en niet profiteren van de situatie
Beloven veel in het begin
Beloven veel in het begin, maar uiteindelijk alleen maar drama gehad. Problemen worden niet opgelost. Personeel moet helaas het vuile werk doen van de eigenaar (die overigens zelf amper bereikbaar is). Niks voorradig en goedkope troep uit het buitenland. Nooit meer voor ons.
Polyester zwembad bij Carma Webshop te Veghel.
Graag deel ik mijn ervaringen over de aanschaf van mijn polyester zwembad bij Carma Webshop.
Het bad is 2 jaar geleden geleverd en vorig seizoen (dus na 1 jaar) begon het bad onder de waterlijn ernstige verkleuringen te vertonen.
Natuurlijk contact opgenomen met Carma, maar al snel bleek dat ze graag zwembaden verkopen maar niet echt snel kunnen reageren op probleemvragen . Pas na ca. 4 weken was het mogelijk om iemand langs te sturen. Ik was zelf inmiddels in het buitenland en men heeft toen (zonder overleg met mij) een watermonster genomen. In plaats van een oplossing kreeg ik een rekening van € 250,- voor wateronderzoekskosten. Dit terwijl ik hier geen opdracht voor heb gegeven. Er ontstond een enorm gedoe over het al dan niet betalen van de rekening. Dit terwijl het probleem van het zwembad verder onopgelost bleef. Ik heb betaald voor de voorrijdkosten etc. maar natuurlijk niet voor de belachelijk hoge kosten voor het onderzoek van het water. Wel kreeg ik natuurlijk de mededeling dat het water niet goed was verkeerde ph en alkaliteit. en dat dit de oorzaak was van de verkleuring. Deze zou over gaan als het wat weer in balans zou worden gebracht.
We zijn nu een nieuw seizoen gestart. Met een zwembad voorzien van nieuw water met een sterke controle op de juiste alkaliteit en de ph waarde, maar de verkleuring blijft en wordt steeds erger. De verkleuring heeft in mijn visie duidelijk met de kwaliteit van het bad te maken, maar Carma wenst geen contact meer met mij. Ik overweeg juridische stappen, maar het is heel moeilijk te bewijzen dat het met de kwaliteit van de coating van het bad te maken heeft. Wellicht dat meer mensen ervaringen hebben met de polyesterbaden van Carma en deze ervaringen hier op Trustpilot kunnen delen. Dan hebben we samen een sterkere zaak naar Carma toe. In de tussentijd denk ik dat deze informatie nuttig is voor wie overweegt om een polyesterzwembad bij Carma in Veghel aan te schaffen .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.