Unternehmen hat geantwortet
Ik werk al een tijd met de gelpolish van Seductionails en ik ben echt super tevreden! De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en de lak dekt vaak al in één laag. Wat ik vooral fijn vind, is dat de gelp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele fijne producten om mee te werken, kleuren zijn ook echt geweldig en blijft echt zo lang zitten. Snelle verzending en bij vragen wordt er heel snel gereageerd! Echte toppertjes!
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Seductionail®, dé bestemming voor professionele nagelstylisten in Nederland en België. Als trotse oprichters van het exclusieve merk Seduce® bieden wij hoogwaardige nagelproducten die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze collectie omvat HEMA-vrije BIAB, acrylgel, gelpolish, en een scala aan tools en accessoires die essentieel zijn voor elke moderne nagelstudio.
Onze passie voor nagelverzorging gaat verder dan alleen producten. We streven ernaar om een community te creëren waarin creativiteit, kwaliteit en persoonlijke groei centraal staan. Door nauw samen te werken met onze klanten, blijven we innoveren en inspelen op de behoeften van de nagelindustrie.
Bij Seductionail® geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Onze online community is een plek waar nagelstylisten ervaringen uitwisselen, tips delen en elkaar inspireren. Sluit je aan bij onze Facebook-groep of bezoek ons communityplatform voor exclusieve content en ondersteuning.
Vom Unternehmen geschrieben

Gratis verzending vanaf €100

Lorentzstraat 15BU1, 2693BB, 's-Gravenzande, Niederlande

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goed verpakt en snelle levering naar België in slechts 3 dagen.
Producten zijn ook van goede kwaliteit

Antwort von Seductionail
Ik had ongezien afhalen aangeklikt ipv verzenden, dit is zeer snel en makkelijk opgelost en heb snel mijn pakketje thuis geleverd gekregen, met n geurhanger en snoepje in de doos, cute xx

Antwort von Seductionail
Ik werk al een hele tijd met de producten van jullie en ik vind het heel fijn werken! Zowel de prep, gellakjes, topcoat en acrylgel etc♡
Ik beveel jullie ook vaak aan, aan anderen😃

Antwort von Seductionail
Geweldige producten en snelle levering. De biab's van Seductionail zijn absoluut favoriet hier!

Antwort von Seductionail
Fijne website, fijne producten. Omdat de producten niet heel goedkoop zijn, is het soms jammer dat ze niet heel vaak hoge kortingen geven.
Fijne groothandel. Vooraf nog contact gehad over een product via hen socials snelle reactie en goed advies. Ze hebben enorm veel in het assortiment. Producten waren snel binnen. Ik zal seduce zeker aanrade en hier zeker weer bestellen.

Antwort von Seductionail
Ik ben echt súper tevreden over deze nagellak en BIAB! 😍 De kleuren zijn prachtig en mega goed gepigmenteerd — één laag geeft al zoveel dekking. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd, van neutrale tinten tot opvallende kleuren, en ze blijven allemaal even mooi.
ik heb intussen ook de armsteun en afzuiger gekocht haha!
Dus zeker een aanrader voor iedereen die van mooie, kwalitatieve nagels houdt!

Antwort von Seductionail
Sinds ik mij salon heb geopend vorig jaar april ben ik gestopt met mijn oude product en gestart met Seduction nails. Sinds ik met die merk werk worden nagels niet meer warm in de lamp en blijven de setjes super mooi zitten. Fijn merk en snelle verzending!
Enorm blij dat ik nu werk met hun producten!

Antwort von Seductionail
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.