Bon valable 3 ans, ne reprend plus tous les hotels de la brochure initiale la seconde année et propose des hôtels aves supplment de 60,00€ alors qu'il existe un coffret au même prix avec les mêmes exp... Mehr ansehen
on m'a offert un cadeau skydive. j'ai du l'échanger car les implacement proposé refusais les cadeaux box seul un a l'autre bout de la belgique travailliat vraiment avec eux. j'ai échangé contre... Mehr ansehen
Absolutely appalling product and price . The item that is advertised is not what you get , it took 2 months for delivery with express delivery option paid for . Its a sticker put on the glass , not ev... Mehr ansehen
Absolute scam site. I ordered 2 x 39th warhammer aniversary whiskey glasses that were embossed and metalic with a display box what i got was a shot glass with a sticker on it. Absolutley appalling!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Klantendienst nt behulpzaam
Op het moment dat we de bon willen gebruiken, kunnen de codes nt opgehaald worden, klantendienst onbereikbaar op de feestdag. Een dag later zijn ze wel telefonisch bereikbaar, en krijgen we te horen dat ze technische problemen hebben en nt kunnen helpen. Ik vraag dan als tegemoetkoming een verlenging van de bon, omdat ik de bon nt tijdig ga kunnen op maken in die laatste 6 weken, maar ook hier kunnen ze nts aan doen. Ik werk ook bij customer service en dit is echt not done. Maar nu ik de reviews lees, zie ik dat ik nt de enige ben. Denk 2 keer na vooraleer je een cadeaubon geeft en zeker bij hun, sluit ik dan maar af 🤷♀️

Antwort von Cadeaubox
Impossible de réserver car problème du…
Impossible de réserver car problème du site lors de la réservation. Très déçu du petit nombre d’hôtels avec le service bien être.

Antwort von Cadeaubox
Geen mail adres te vinden voor vragen…
Geen mail adres te vinden voor vragen bij een probleem. Replay op mail die je van hen krijgt komt meteen terug als onbestelbaar.
6 dagen na bestelling van een online abonnement op een krant nog steeds geen bericht gekregen van cadeaubox of krantenuitgever.

Vlotte bestelling
Vlotte bestelling, al vond ik niet meteen terug hoe ik de digitale box ook rechtstreeks naar de ontvanger kon sturen (zoals vermeld als mogelijkheid op de site)
De cadeaubox kwam op mijn adres toe in…
De cadeaubox kwam op mijn adres toe in plaats van het adres van de persoon aan wie ik het moest geven. Zo heb ik extra verzendkosten gehad en vertraging.

Antwort von Cadeaubox
Met bon gaan eten en blijkt dat hij al…
Met bon gaan eten en blijkt dat hij al gebruikt was terwijl hij nog in ons bezit is! Ze zijn niet direct te bereiken noch tel noch e-mail!

New to this website
New to this website, but very impressed with the service!
Ordered from Canada, delivery on Vlieland.
Right on time!!
Highly recommend it!

Antwort von Cadeaubox
Hotel 2 weken van tevoren geboekt via…
Hotel 2 weken van tevoren geboekt via website cadeaubox, reservatiebevestiging gekregen van cadeaubox. Komen we aan in het hotel, en in plaats van een welkom krijgen we een uitbrander van de uitbater. We hadden zogezegd, na boeken, zelf nog contact moeten opnemen met het hotel voor nog een extra bevestiging. Duidelijk had het hotel zelf de reservatie gemist, en wij kregen vervolgens de schuld... Gevolg was dat alle goede kamers weg waren en wij een laatste, klein, onaangenaam kamertje kregen. Als dit zogezegd een leuk "weekendje weg" is, dan nooit meer... waarom gaat cadeaubox in zee met hotels die dit soort gedrag normaal vinden?

Antwort von Cadeaubox
Geen reactie op onze vraag.
Door overmacht hebben we onze reservatie moeten annuleren . Hebben een mail gestuurd naar cadeaubox om het weekend te verplaatsen maar hebben geen reactie gekregen en zijn onze centen kwijt.
Boeking cadeaubox.
Boeking cadeaubox.
We hebben een cadeaubox ( overnachting met ontbijt) gekregen, maar we zijn al heel de dag bezig om een hotel te boeken. Blijkbaar moeten we een deel betalen en dan loopt alles fout. Naar bank gebeld, kaart is in orde, naar hotel gebeld krijgen geen boeking binnen. Al 2 x telefonisch contact op genomen met de cadeaubox. Het wil niet lukken. Is zeker geen aanrader om te krijgen of te geven als cadeau.
Afschuwelijk
Afschuwelijk
de bon is niet registreerbaar
Telefonisch contact lukt ook niet
Schandalig dat je ook nog moet betalen voor een 'gesprek' van 10 minuten dat er NIET is geweest...steeds weer die belachelijke keuzemenu's en tot slot een totaal versleten bandje met geruis...
Een vergiftigd geschenk is het!!!
plots werkt de bon niet bij het afrekenen
Had een “ film en diner” box gekregen. Tickets voor cinema geboek en restaurant geboekt zoals beschreven in de online uitleg. Er staat ook bij dat je diner en film kon opsplitsen dus hebben we ook gedaan. Dinsdag de film en zaterdag het diner. Cinema alles goed verlopen. Bij diner wou ik afrekenen en wordt de bon niet meer aanvaard om ? Reden ... dus zelf de volle pot kunnen betalen. De afhandeling van het restaurant was ook alles behalve klantvriendelijk dat moment. Vlakaf “ ja wij willen nu ons geld de bon los je maar zelf op met cadeaubox”. Tot daar de leuke avond . Ondertussen mail gestuurd naar cadeaubox maar nog geen reactie. Hopelijk volgt dit en kan dit correct opgelost worden anders gaan er nog sterren af binnen een week.
Update: is door cadeaubox rechtgezet binnen de week. Bedankt !
Slechte ervaring!
2 weken geleden heb ik online een cadeaubox besteld. Deze is tot op heden nog steeds niet geleverd.. Berichten die ik naar de klantendienst gestuurd heb.. zijn ook nog steeds niet beantwoord. Helemaal niet tevreden met de service dus! Dit zal dan ook de laatste keer zijn dat ik via cadeaubox.be een box bestel.
de website is totaal nutteloos want…
de website is totaal nutteloos want deze werkt helemaal NIET door zogezegd werken. Zorg in het vervolg dat deze website werk zodat we de bons kunnen activeren!!!!! Door jullie moeten wij onze uitstap uitstellen! :-/
Compleet waardeloze rommel
Compleet waardeloze rommel. Ik had voor mijn verjaardag van mijn vrouw de grand prix cadeaubox gekregen. Blijkt dat er veel activiteiten niet meer op de website staan of gewoon niet meer te boeken zijn. Uiteindelijk had ik een activiteit gevonden en de organisator gecontacteerd. Deze antwoord gewoonweg niet. De 100€ niet waard.
waardeloos
Bon voor landelijk tafelen weggelegd en na lang zoeken niet gevonden.Nu bij leeghalen kast wel.Vind het jammer dat na 6maanden er geen ruilen meer mogeljik is.Er is tenslotte voor betaald door ieman.Vind dat de ruiltijd zeker 2jaar moet bedragen.
yolanda
Verloren geld
2 Cadeauboxes voor wellness en etentje gekregen tijdens de feestdagen van familie in 2014.
Maar met jonge kinderen is het niet evident om hier direct tijd voor te vinden, dus waren de bons in de kast beland. Nu hebben we de bons teruggevonden, maar blijken ze niet meer geldig én niet meer verlengbaar. Simpelweg verloren geld dus en daarom raad ik dit principe af. Je kan beter direct een activiteit inplannen en iets meer betalen, maar er zeker van genoten hebben.
Afhandeling oké
Alles is goed verlopen, ik kreeg de Cadeaubox op tijd geleverd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.