Bon valable 3 ans, ne reprend plus tous les hotels de la brochure initiale la seconde année et propose des hôtels aves supplment de 60,00€ alors qu'il existe un coffret au même prix avec les mêmes exp... Mehr ansehen
on m'a offert un cadeau skydive. j'ai du l'échanger car les implacement proposé refusais les cadeaux box seul un a l'autre bout de la belgique travailliat vraiment avec eux. j'ai échangé contre... Mehr ansehen
Absolutely appalling product and price . The item that is advertised is not what you get , it took 2 months for delivery with express delivery option paid for . Its a sticker put on the glass , not ev... Mehr ansehen
Absolute scam site. I ordered 2 x 39th warhammer aniversary whiskey glasses that were embossed and metalic with a display box what i got was a shot glass with a sticker on it. Absolutley appalling!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Schandalig, niet aan te raden
kochten de Barcelona box voor als doen 3 dagen naar barcelona te gaan. Op de box stond er 1 tot 3 nachten. eerste keer dat we kijk GEEN 1 hotel bied 3 nachten aan (het staat wel op de box). Kijken we opnieuw staat er ineens geen hotel in, oh ja 1 hotel met plus, IN AMSTERDAM??? Inruilen gaat zo te zien ook maar beperkt. Zielig dit. Schandalig, geen aanrader. Geld weggesmeten, en niet een beetje.

Antwort von Cadeaubox
un site facile d'accès donc à utiliser
Kocht een bon aan voor abonnement op Kranten/magazines
Kocht een bon aan voor abonnement op krant/magazines. Aanvraag voor activatie werd verstuurd en na 5 dagen nog steeds geen reactie, laat staan een automatisch antwoord.
Geen aanrader, en teveel opvolging nodig!

colis livré très rapidement
Vlot en correct.
Specifieke ervaring bleek niet meer geldig
Ik kocht een bon voor een specifieke ervaring. Na activatie, neem ik contact op met het bedrijf om mijn ervaring te reserveren. Daar lieten ze me doodleuk weten dat de bon die ik net gekocht heb, achterhaald is en dat ik nog een ferm bedrag moet bijbetalen. Verwijzingen naar de site waar het aanbod nog steeds vermeld staat, werden compleet genegeerd.

Antwort von Cadeaubox
Een vlugge en correcte afwerking van…
Een vlugge en correcte afwerking van onze bestelling
vrijdag 09/09/2022 commentaar cadeaubox algemeen
vrijdag 09/09/2022 bon "gastronomisch tafelen" verzilverd - eerst al moeilijkheden om te reserveren - tenslotte om 18u gereserveerd die dag (20u was niet mogelijk) - tafel moest om 20u terug vrij zijn
aangeboden 3-gangenmenu was echt ons ding niet - voorgerecht kon gewisseld worden - andere gangen niet (kan gebeuren)
ober zei ook dat de mogelijkheid bestond om van de kaart te eten - waarde die zaak kreeg voor bon zou dan van rekening afgetrokken worden
voorgerecht en hoofdgerecht gekozen (was best ok) - na vragen rekening werd er echter maar 67€ afgetrokken - niettegenstaande kostprijs 89.90€ is
bij het verlaten van de zaak om 19u30 waren er nog zeker 50 plaatsen beschikbaar
we waren/zijn geen fan van bongo/cadeaubox/...
in het verleden ook al 3x problemen gehad met bongo
voor ons is dit de laatste keer (zullen dus ook geen bons meer kopen als cadeau voor vrienden/familie/collega's)
schande

Antwort von Cadeaubox
Ik heb mijn schoonouders kadobon…
Ik heb mijn schoonouders kadobon typisch Belgisch cadeau gegeven wij hebben geen wagen en zij ook niet aangezien er een resto in de buurt in staat is dat geen probleem ze kopen voor ons ook een zodat we met zen vieren kunnen gaan het resto pznd 11in Beerzel staat zowel online op app ben cadeaubox belevenis als in het boekje maar blijkbaar werken ze er niet meer me samen ik bel naar klantendienstczdeaubox daar krijg ik als antwoord je moet het altyd online checken of de zaak nog mee doet maar ze staat er online tussen hadden we dat geweten was er al zeker geen tweede box gekocht ik wil nu mijn geld terug ben beide boxrn want deze fout ligt niet bij mij maar bij jullie pand elf heeft contract opgezegd eind april zeggen ze ons en jullie zeggen dat dit niet klopt

Antwort von Cadeaubox
Zeer vlotte en correcte service
Niet tevreden
De cadeaubox die ik kocht voor de verjaardag van mijn zoon, werd een dag te vroeg geleverd, mét de factuur erbij ingesloten, maar zonder vermelding van mijn naam. Niet voor herhaling vatbaar zo een 'verrassing'.

Door langdurig zware coronaziekte
Door langdurig zware coronaziekte, vanaf oktober 1919 ben ik opgenomen voor 4 maanden op intentieve in UZ Leuven en wegens de lange revalidatie erna, kon ik een cadeaubon nr 261869555 met vlaamse klassiekers niet meer erzilveren, verliep op 8 dec 2021. Helaas heeft Cadeaubox totaal geen rekening gehouden voor mensen met corona. Zelfs is er geen enkele mogelijkheid, zelfs niet met ev. bijbetaling deze bon te verlengen. Niemand moet voor mij nog zo een bon nog aanbieden. weg gegooid geld.

Weggegooid geld!
Wij hebben de cadeaubox gekocht voor 1 nacht Hotel Mercure Blankenberge (welke mogelijkheid op de website geboden wordt) en na aanschaf blijkt dat geen enkele datum mogelijk is! Op deze manier hebben we 139,90 euro weggegooid en dat kan niet de bedoeling zijn!

Antwort von Cadeaubox
Door Corona wouden we onze bon…
Door Corona wouden we onze bon verlengen. Maar er is geen enkel contact mogelijk met deze firma.

Cadeaubon verlopen wegens corona
Cadeaubon verlopen wegens corona, jaren niet kunnen gebruiken, en nu dat alles terug normaal wordt, stel ik vast dat ik het dus niet meer kan gebruiken, tenzij ik 20 euro administratiekosten betaal. Echt niet tevreden, cadeau voor de vuilbak...
Er wordt niet duidelijk een onderscheid…
Er wordt niet duidelijk een onderscheid gemaakt tussen wie er bestelt en naar wie moet geleverd worden. (e-cadeaubox)
Bij het emailadres staat: "Om informatie over de levering te ontvangen"!!!
Zou beter zijn "Wie zal de cadeaubon per mail ontvangen"

Antwort von Cadeaubox
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.