Byggdagboken Bewertungen 7

2,3

2,3

Mangelhaft

Blufföretag

Blufföretag som lurar med det finstilta. Läs avtalet noga!!! Omöjligt att säga upp abbonemanget innan pengarna börjar rulla. Jag tycker genuint synd om dom anställda, då ”företaget” verkar på en liten ort där det säkerligen inte dräller av anställningsmöjligheter..

För att inte tala om själva tjänsten som är helt värdelös minst sagt. Håll er långt borta från det här skämtet

1. März 2026

Anser att byggdagboken lovar mycket men…

Anser att byggdagboken lovar mycket men håller inte måttet. Mycket som krånglar, svårt, en budgetvariant på ett projektsystem men som kostar lika mycket som alla andra mer värda system. Har gett upp, kommer inte ens försöka kontakta supporten. Upplever att det blev bättre våren 2025, men efter det har det varit katastrof och ingen vill "erkänna" problem.

15. Dezember 2025

SKOJARFÖRETAG MED ETT OMODERNT OCH KRÅNGLIGT PROGRAM.

Att sammanfatta erfarenheten av detta företag och deras ”skojarmetoder” skulle ta en evighet. Säljare som ljuger och lovar tungt men håller tunnt, en ekonomiavdelning som har noll koll på vad dom gör med en ekonomichef som antagligen är så pengagirig att hon gråter när hon går på toaletten. För att inte prata om programmet som du inte ens får prova innan, vilket idag är förståeligt då dom antagligen inte fått en enda kund pga programmet är så dåligt. App kraschar, programmet gammalt, segt och krångligt. Nej AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG och detta stenåldersprogram.

10. November 2025

Välj ett annat alternativ!

Min erfarenhet av detta företag är mycket negativ.
Säljarna pressade på i ett högt tempo och ville att jag skulle skriva på innan jag ens hunnit testa programmet ordentligt. Redan innan fakturan förfallit började ekonomiavdelningen skicka sms med krav på betalning – något jag upplevde som både aggressivt och oprofessionellt.

När vi väl började använda systemet blev det snabbt tydligt att det inte alls motsvarade vad som utlovats. Programmet är enligt min upplevelse rörigt, krångligt och långt ifrån användarvänligt. Både appen och datorversionen kändes instabila och svåra att navigera i. Att få en tydlig överblick över planering, projekt och ekonomi var i princip omöjligt.

När vi försökte få hjälp eller diskutera ånger slutade företaget att svara.
Situationen blev så frustrerande att vår personal att de tom sa att de inte ville arbeta kvar om vi fortsatte med Byggdagboken.

4. Dezember 2025

Väldigt undermåligt program

Väldigt undermåligt program, billigt men man får också vad man betalar för.
Hade även slutat använda tjänsten och trott att den var uppsagd, 9 månaders oanvänt program och dem vill ändå att jag betalar för ytterliggare ett till helt år för att det inte är uppsagt 3 månader innan ny period.
Hade en bra upplevelse med säljaren, synd att tjänsten va nästintill värdelös jämfört med konkurrenterna samt företaget driver ohederlig politik. Välj annat.

11. April 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen