Unternehmen hat geantwortet
Gek op By-Kie.nl! Goede acties, mooie kleding en een hele lieve meid Kyra die haar ziel en zaligheid in deze winkel stopt. Ik zou iedereen aanraden om hier je kleding te kopen! Super snel in huis en m... Mehr ansehen
Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Wauw wat is de Noortje suède top Brown mooi en super goede kwaliteit. Super blij mee❤️
Gek op By-Kie.nl! Goede acties, mooie kleding en een hele lieve meid Kyra die haar ziel en zaligheid in deze winkel stopt. Ik zou iedereen aanraden om hier je kleding te kopen! Super snel in huis en mooi verpakt.

Antwort von By Kie
Super fijne kleding, leuke live en de kleding is van goeie kwaliteit

Antwort von By Kie
Hele leuke kleren gekocht ik miste 1 trui maar kreeg die nog netjes nagestuurd bedankt!

Antwort von By Kie
Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling geplaatst - dat er wat fout ging en dat ik hem daadwerkelijk gekregen heb heel erg fijn geholpen door mee te denken, op de hoogte te houden en reageren gewoon telkens netjes binnen hun 1-4 werkdagen op mails zo ook bij mij.
Toppers, dankjewel voor altijd de fijne hulp en voor jullie geduld met mij.

Antwort von By Kie
Heb een broek teruggestuurd van 35 euro, via klarna waarbij ik 1,25 betaal logisch kan ik begrijpen, ik stuur me pakketje terug waar ik 4,95 voor betaal daarna zie ik dat ik ook nog eens 6,95 aan verzendkosten moet betalen doordat het bedrag nu onder de 100 euro is. Schandalig een broek wat 35 euro was kost me nu bijna 50 euro.

Antwort von By Kie
Super goede en persoonlijke service! Er wordt altijd met je meegedacht en dat is ontzettend fijn.
Setje camel rokje en camel jasje gekocht eerst twijfelde ik over de maat L omdat ik normaal XL draag maar het setje had stretch en zat perfect gister binnen gekregen en ook gelijk gedragen naar een feestje! Perfecte service en goeie pasvorm!❤️❤️
Slechte service, geld niet geretourneerd na een bestelling die ik heb heb geretourneerd die niet is aangekomen. Geen tegemoetkoming. Zou het niet aanraden een bestelling te plaatsen.
Kleding is van erg goede kwaliteit, had mijn pakket de dag erna al in huis. Ook al was het dan oudjaarsavond. Ik bestel zeker weer!!
Super fijne kleding, ik heb de jogger + trui in het zwart & bruin, echt top, fijne zachte stof aan de binnenkant! Snelle levering en zeer klantvriendelijk!!

Antwort von By Kie
Super leuke kleding en goede kwaliteit voor leuke prijzen! Ook helpen ze je altijd goed

Antwort von By Kie
Kyra, en haar team. Geweldige meiden met een hart van goud. Al onwijs vaak vele leuke dingen besteld bij ze, en altijd onwijs tevreden.
Ze helpen je met keuzes maken, en geven onwijs goed advies. Ik ben erg blij met deze webshop, en shop eigenlijk altijd alleen hier nog maar me kleding.
Ik ben onwijs tevreden met alle items, goede kwaliteit en erg fijne items om te dragen. Precies zoals beschreven. Ik raad deze webshop zeker aan!!!
Maten zijn niet goed. Staat op de site maat XL en deze broek valt als een M kleine L. Zelfde bij de blazer, is niet goed te dragen tot de maat wat ze aangeven. Vervolgens heb ik een mail gestuurd en word gezegd kan niet, kan productie fout ook zijn. Nu reageren ze nergens meer op. Enige vraag is kosteloos retour en volledige terugbetaling.

Goede service.
Vaker besteld en altijd goed en snel geleverd
Helaas nu 1 keer een bestelling waarbij een item ontbrak maar dit is snel en goed opgelost!!
Trui besteld via een vriendin gister opgehaald en er zat een gat in bij mijn arm en na 3 u dragen is dat gat heel groot geworden jammer de trui is heel mooi maar kwalitatief niet zo goed ben benieuwd hoe dit nu kan opgelost worden

Antwort von By Kie
Het is een fijn bedrijf. Mooie kleding en geeft erg goed advies over de maten/ kleding.
Klantenservice is ook goed ! Denken altijd met je mee !
Weer voor de zoveelste keer blij met m'n bestelling en de service! Door de black friday drukte miste ik een item in m'n bestelling, maar met een mail naar de klantenservice werd dit zo snel mogelijk opgepakt & verzonden! Super voor de snelle service & altijd blij met mijn items! Voor zover ik weet nog nooit iets retour gestuurd door de goede maatadviezen! Super service!
Geen goede ervaring… retour kosten betaalt van 8,25 euro dan krijg ik nog een rekening voor retour kosten van 8,20 euro.. hier achteraan gemaild ze zouden het retour van de eerste terug betalen nog niet ontvangen toen weer er gekregen va 1,25 schiet mij maar lek…. Betaal 10,00 euro voor niks hier win je geen klanten mee… ik bestel er niks meer in elk geval erg jammer
Ik heb een retour gestuurd die daar op 14-11 aangekomen is op 2-12 nog geen geld ontvangen. Gemaild maar helpen me niet goed verder, slechte klantenservice zou hier niets bestellen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.