Het is altijd snel geleverd, goede kwaliteit, tijdens de live video helpt ze je altijd als je wat wil weten over bepaalde kleding.
Bij deze website een keer een rokje besteld. Rokje was wel verstuurd volgens hun, maar nooit binnen gekregen. Achteraan gemaild toen zeiden ze dat ze een nieuwe zouden opsturen en toen opeens kreeg ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super leuke enthousiaste meid! Wekelijks een top nieuwe collectie en gaat vaak live op tiktok om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Mij zie je wekelijks op de webshop! Onwijs vaak bij haar be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Dootje Fashion staat voor betaalbare kleding voor vrouwen die aandacht hebben voor mode. Iedere week een nieuwe collectie waar veel aandacht aan wordt besteedt. We proberen iedere klant de juiste klantbeleving te bieden door iedere keer weer te verbeteren en te vernieuwen. Dit doen we samen met onze trouwe en nieuwe klanten!
Niederlande
- info@dootjefashion.nl
- dootjefashion.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het is altijd snel geleverd
Fijne broek met mooie lange lengte en…
Fijne broek met mooie lange lengte en snel verzonden
Ik heb nog helemaal niks ontvangen..
Snel en netjes geleverd .
Snelle levering sws.
Snelle levering sws.
De kortingscode zat niet bij het afrekenen, maar na een mail werd dat meteen aangepast.
Een goeie klantenservice
Ik had een broek besteld
Ik had een broek besteld, deze stond bezorgd aangegeven maar heb niks binnen gehad. Goed en snel contact gekregen, waar ik goed door ben geholpen en een nieuwe opgestuurd heb gekregen. Helaas was de broek wel te groot waardoor ik hem gister terug heb moeten sturen en nu al een mail heb ontvangen dat de terugbetaling onderweg is.
Do heeft me super goed geholpen in haar lives op tik tok met een keuze, ook een super lieve meid, en de klantenservice was aardig, behulpzaam en meedenkend.
Bestel hier zeker vaker, top bedrijf!
Klantenservice super slecht
Klantenservice super slecht. Antwoord krijgen duurt lang. Broek naar paar uur dragen al kapot en komen niet met een gepaste oplossing.
Een ander Item retour gestuurd naar 4.5 week nog geen geld terug gehad.
Als je dit aangeeft in de live word je genegeerd. Als je het nog een keer stuurt zegt Dominique: kan je dat account dempen want ze zit te ZEIKEN.
Zodra er iets is en je geeft dit aan word je of genegeerd of je word gedempt.
Waardeloos; ik zou er niks bestellen.
Enthousiaste meiden
Super leuke meiden! Super leuke kleding en de lives zijn ook heel leuk om naar te kijken en heel enthousiast, dus zeker een aanrader om bij hun kleding te kopen!

Helemaal top
Perfect! Snelle verzending, en alles word altijd netjes opgelost als er een retour is. Ik ben mega fan en bestel vaak bij Dominique! X

Antwort von Dootjefashion
Broek besteld via de site en na 4 dgn…
Broek besteld via de site en na 4 dgn te horen krijgen, dat hij uitverkocht is, beetje jammer!
Super mooie blazer en snelle levering
Super mooie blazer en snelle levering

Antwort von Dootjefashion
Mooie kwaliteit, snelle levering.
De kleur en de kwaliteit kwam overeen met wat er aangegeven werd. Super snelle levering de volgende dag had ik het al in huis.
Perfecte pasvorm. Super blij mee.

topp
Bestel hier vaker kleding en altijd tevreden 😊

Antwort von Dootjefashion
Ik heb de dootje label getailleerde…
Ik heb de dootje label getailleerde blazer besteld enorm tevreden goed de maat vermeld in de live waardoor ik direct te juiste maat besteld heb echt een hele mooie blazer !

Antwort von Dootjefashion
Voor het eerst hier een bestelling…
Voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Volgende dag kreeg ik mijn bestelling binnen, maar helaas de verkeerde broek zat erin. Meteen contact opgenomen via mail & dm. Geen enkele reactie erop gekregen. Bestel hier niet meer.
Super leuke kleding! Slechte communicatie via mail
Super leuke kleding! Wat erg jammer is dat er slecht Word gereageerd oo mail. Paar dagen terug mail gestuurd dat ze het verkeerde item hebben op gestuurd. Tot op hede nog niks
Gehoord! Verder is het top!
Fijne webshop
Snelle verzending, niks op aan te merken
Heel mooi stuk
Heel mooi stuk. Zit heel goed en is perfect. Echt een topper en zeker voor die prijs
geen reactie/ dubbele retour kosten betalen
jammer dat wanneer je contact zoekt er geen reactie binnen komt wanneer je iets hebt besteld en vervolgens retour stuurt hier betaal je al 6,95 voor en omdat ik het via klarna gedaan heb moest Dootje fashion het goedkeuren moest ik daar ook nog eens 6,95 betalen wanneer je dootje fashion bericht krijg je geen reactie niet netjes afgehandeld dit ik zou hier niet zo snel weer wat bestellen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.