Top top både i linser og briller 👌
Lige købt briller. Vanvittigt service . Meget mere fornuftigt pris ifht. Mange andre steder jeg har besøgt. Tusind tak for god service og behandling 🙏
Buris Brillers hjemmeside er en løbende opdateret hjemmeside med beskrivelser af mærkevarer indenfor brillestel, brilleglas og solbriller. Buris Briller har et stort udvalg i briller og byens største udvalg i solbriller. Smarte, klassiske eller raffinerede brillestel - uanset hvilken stil du foretrækker, står Brillebutikkens uddannede optikere og fagtrænede personale til rådighed for at tilpasse netop den brille, der passer den enkelte kundes individuelle behov.
Ferdinand Sallings Stræde 4, 8000, Århus C, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg har været kunde i mange år og oplever altid en god og venlig kundeservice.
Kan anbefale forretningen både til briller og kontaktlinser.
Jeg glemmer aldrig en gang jeg skulle have nye brillestyrker i mine briller hos Buris Briller ved kontaktlinseinstituttet. optikeren kom til at måle -0,25 for stærkt således at jeg måtte bede om at få ombyttet glassene til en korrekt styrke. Da de så skiftede glassene til de rigtige styrker, ridsede de det ene glas midt på i synsfeltet, og de kom til at ridse lakken af i stellet ved den ene øverste hjørne.
Det var brilledamen totalt kold overfor, men de ville prøve at skaffe et nyt stel fra en anden forhandler og nye glas. Da jeg så kom 3. gang for endelig at få mine briller, passede glas og briller ikke sammen! således var der et meget tydeligt lufthul i hjørnerne således at glassene ikke fyldte brillen ud.
Damen i butikken overfusede mig da jeg ikke ville godtage den løsning til fuld pris i øvrigt.
Jeg blev sendt ud af butikken med skæld ud og valget mellem at gå med enten en afskallet brille med en stor ridse midt i synsfeltet, eller en brille hvor glassene ikek fyldte brillen ud og havde lufthuller i hjørnerne. Til fuld pris.
Magen til frækhed.
Bortset fra det så har jeg altid været super glad for kontaktlinseinstituttet som de er en del af, især en af de ældre herrer som var meget dygtig og grundig ifbm øjen sundhed og linser.
Super god service af både Ida og Henrik. Kan varmt anbefale Buris Briller :-)
Alt mine brille glas var ikke lavet efter aftale. Jeg kunne ikke bruge dem,
Utrolig dårlig oplevelse da jeg reklamerede over dem. Vedkommende jeg talte med tale meget højt, det var helt tydeligt at hun mente jeg havde fået det der var bestilt. Jeg køber aldrig briller der kan desværre heller ikke anbefale andre at gøre det. De kunne lære meget om kunde service af kontakt Linse butikken den ligger i forlængelse af brille butikken.
Dygtige fagfolk og enestående god service
Jeg kan på det varmeste anbefale Jens Munch hos Buris Briller. Han var både tålmodig, lydhør overfor mit prisniveau, havde god sans for valg af stel og ydede generelt en virkelig god service. Han lavede tilmed begge par briller på dagen, så jeg kunne få dem med hjem samme dag som synstesten. Jeg var i helt trygge hænder hos Jens og Buris Briller og har ikke en finger at sætte på oplevelsen!
Min far på 82 år har døjet med dobbelt syn efter en grå står operation, og hans sædvanlige optikker kunne ikke hjælpe ham.
Ad omveje hørte vi at Buris Brille måske kunne hjælpe.
Efter et super godt besøg i butikken, hvor Henrik, skabte tryghed omkring min far, fik han undersøgt, og målt han øjne og syn. 10 dage senere var brillerne klar. Min far ser ikke længere dobbelt, og er en meget meget glad mand. Tusind tak for meget omsorgsfuld og professionel hjælp

Antwort von Buris Briller
Buris Briller kan jeg varmt anbefale til alle der skal bruge en synstest eller have nogle fede solbriller!
Jeg fik rigtig god service og rådgivning i forbindelse med min synstest og valg af solbriller.
Mine briller skulle strammes i skruerne, og da optikeren pudsede dem opdagede han at coatningen var i stykker, og at der var garanti på glasset. Optikeren bestilte nye glas og de blev skiftet uden beregning. Fin service
Jeg har fået SMS om at min mand havde en tid. Problemet er dog, at vi bor i København, det var mit mobil nr, og min mand har aldrig været kunde hos Kontaktlinse Instituttet/Buris Briller, og han er i øvrigt død.
Pas på dine data, for firmaetpasser åbenbart ikke på dem!

Antwort von Buris Briller
Min kæreste og jeg var inde hos Buris Briller og Kontaktlinse Instituttet for at få nye briller - på under 1 time nåede vi begge at få taget nye synsprøver og isat nye og passende glas til vores briller!
Som altid smilende og kompetent service helt i top, men endnu mere fantastisk at få brillerne med hjem på samme dag!
Kan på det varmeste anbefale Buris Briller og Kontaktlinse Instituttet for deres hurtige og gode service.
Brillerne er fine og gode og passer osv. Men sælger presser simpelthen for meget på - og er tæt på at være ubehøvlet.
Vi har nu valgt at købe briller andet sted.
Er netop hjemkommet fra Buris Briller / Kontaktlinse-Instuttet og er - som alle de andre gange tidligere - også denne gang særdeles tilfreds med behandlingen. Såvel optikere som assistenter er både venlige, service-mindede og yderst kompentente, hvilket gør det til en fornøjelse at være kunde.
Altid saglig høflig og kompetent service. Har aldrig modtaget en regning for når mine briller skulle rettes eller efter justeres.
Selv da mine sidste brillers styrke ikke helt var til min tilfredshed, blev de lavet om UB.
Jeg kan på det varmeste anbefale at få lavet jeres briller hos dem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.