SEERUP Optics Bewertungen 15

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk Service i Herning Afdelingen

Har lige købt nye briller fra afdelingen i Herning. Man føler sig virkelig velkommen når man træder ind i butikken. Alle ansatte er smilende, og man føler virkelig de har interesse i en, og tager sig god tid. Fik taget en synsprøve af Simon, og må sige har ALDRIG før fået så prof en undersøgelse af en optiker fra start til slut. Det var ikke bare en brille der skulle sælges kunne man mærke, han var virkelig grundig. Deres udvalg af designer briller er enormt, og ikke noget man finder hos en anden optikker. Har altid haft svært ved at finde et stel jeg kunne lide, men her var der pludselig 10 der blev valgt, og Simon hjælp med at vejlede og sortere fra, så vi fandt den rigtige, som jeg er virkelig glad for. Har valgt deres abonnent, så jeg kan gå ind og købe et par briller når jeg har lyst med rigtige gode rabatter. Seerup er helt klart et besøg værd, selvom man har en fast optikker, vil jeg klart anbefale man tager et smut forbi i Herning, for at se deres udvalg, og ikke mindst prøver den betjening og service man for hos dem.

24. Oktober 2025

Personlig service i topklasse

Jeg har været kunde hos Serup Optics i Herning i mange år og er virkelig glad for dem.

Mit problem er ikke kompliceret syn - det er bare at jeg som idiot bliver ved med at smide mine briller væk. Men hver gang har de hjulpet mig så hurtigt som muligt og gjort alt for at få mig på benene igen. Det sætter jeg pris på.

Særlig tak til Line som har reddet mig flere gange - hun ved hvad der skal til og tager ansvar for at få det løst hurtigt og effektivt.

De behandler en ordentligt og fair. Jeg vil til enhver tid vælge dem frem for de store kæder - der er bare en helt anden service og omsorg for kunden.

Rigtig god service og kan varmt anbefales!

3. September 2025

Seerup er super!

Jeg kan på det varmeste anbefale brillekøbere at handle hos Seerup Optics. Jeg har logistisk helt ubesværet, som pendler fra København, benyttet mig af Kolding-afdelingen.
Tak for altid god service, når brillen en sjælden gang driller. I handler hurtigt og betænksomt. Og tak for god rådgivning angående glas, stel, stil, og hvad der ellers optager en brillekøber. Der er altid en god atmosfære og stemning i butikken, og min faste optiker Kristina er sammen med resten af holdet bag Seerup med til at sikre høj kvalitet, når det kommer til brillekøb. Jeg har haft flexordning gennem de sidste par år og er mere end tilfreds med udkommet!

17. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været ovenud tilfreds med den…

Jeg har været ovenud tilfreds med den utrolig gode service jeg har fået fra første gang jeg gik ind i Seerup Kolding og til nu. Man bliver altid mødt med et stort smil. Jeg skulle have briller for første gang, og der var så meget tålmodighed. Da jeg fik brillerne følte jeg at de var for skarpe, så jeg fik nogle andre glas, som passede helt perfekt. Ingen ekstrabetaling. I dag den 9 april var jeg så i butikken, da jeg havde kommet til at sidde på dem, så de var blevet lidt skæve. Havde forventet at skulle betale for udretning af brillerne, men hun smilte bare og sagde at skulle jeg selvfølgelig ikke. Det er altså super service. Jeg er så glad for at have valgt Seerup.

9. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give den største ros til…

Jeg vil gerne give den største ros til Simon fra Seerup optics Herning, for hans fantastiske service og professionalisme, da han instruerede mig i på- og aftagning af kontaktlinser. Fra start til slut var han utrolig tålmodig, imødekommende og særdeles dygtig til at guide mig gennem processen.

Det kan være en udfordring at vænne sig til kontaktlinser, men Simon gjorde hele oplevelsen tryg og behagelig. Han forklarede alt grundigt, gav brugbare tips og sørgede for, at jeg følte mig sikker, før jeg skulle klare det selv. Hans ro og venlige væsen gjorde en stor forskel, og det var tydeligt, at han virkelig brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Simon til alle, der har brug for vejledning – han er en sand professionel, der sætter kundens behov i fokus!

19. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bliver det ikke bedre.

Har nu købt en 4-5 briller i butikken i Herning. For det første en utrolig flot butik med et lige så flot udvalg. Personalet og servicen findes ikke bedre. Smilende og de ved hvad de snakker om. De bedste anbefalinger herfra.

17. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BE AWARE! They will try to not accept return in any way!

BE AWARE: They will try not to accept return and will try to come up with all kind of excuses!!!
I was returning new glasses that has not been used to Line Krogh (shop assistant), and she instantly declared that she can't accept as it was ordered specifically for me
(I have ordered frame with polarized glass that they initially didn't have when I come first time) - I didn't agreed with this argument as this is just a an ordinary order from the shop, absolutely lame excuse. After a minute she start using argument that glasses was used! Well, yes, I had to put glasses on my self in the shop to check how does it fit and that was only occasion when I used them - that is absolutely ridiculous argument - I have disagreed with that as they have not been wearied even a minute! (btw, even if product is used they have to accept it!)
Then in a second she come up even with more ridiculous argument: "For the price I payed (1500dkk for RB4171 Erika) I have to accept the product, and that is not fare from my side to buy a product for this price and return afterwards" - I have never heard such things in my life!!! She is trying to cheat me and at the same time saying it’s not fare from my side!
At the end I stated that I want to use my customer rights of return that valid for all products with in 30 days! And after she heard that, magically in 30 second money was returned!
I do conclusion that she is trying to come up with all kind of arguments for not accepting product - that is absolutely not acceptable behaviour for the shop of this level!
I will never come back there and will advice to align return with this shop before you buy something there!
p.s. Finishing of the RayBan plastic frame was awful! If you want to buy polirised lenses take a look into other brends, all lenses are done with the same technology and has no difference. For a RayBen you pay to much for brand itself!

10. Juni 2024

Kære Seerup

Kære Seerup

Tusinde tak for en kanon handel - er helt igennem tilfreds med den gode service samt produktet jeg hentede i fredags - det er en suveræn solbrille jeg har brugt hele dagen på en 115 km cykeltur, den sidder perfekt, skærmer perfekt samt for solen og en skøn farve i glasset!!

Tak for super service - ikke blot af chefen som hjalp mig men også for den generelle venlighed min kone og jeg oplever fra alles sider i Kolding.

Mvh Søren Dahl

8. April 2024

Vil klart anbefale seerup

Vil klart anbefale seerup.
Jeg er forholdsvis ny brille brugere og har ledt efter den rigtige optiker.
Jeg valgte seerup og det er jeg super glad for! Seerup har ekstrem gid kundeservice. Altid klar til at hjælpe med stort og småt, de er kundebevidste og er meget grundige med synsprøverne. De har bestemt ikke for travlt. De er også meget hurtige og gode til at finde lige præcis de briller der passer perfekt til dig 😁 de tilbyder også Attraktiv afbetaling og er flittige med rabatter 🤩 har kun godt at sige om seerup.

20. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Salg kommer før kundens synsbehov

Jeg var inde hos Seerup Kolding sidste år omkring den her tid for at få taget en synstest og i den forbindelse endte jeg med at købe mine første briller (og synsløsning) nogensinde, og selv om det er hævet over enhver tvivl at jeg havde og har brug for briller, er de glas jeg endte med ikke de rigtige. I efteråret var jeg inde at snakke med en om de problemstillinger der opstod lige så snart mine øjne havde vænnet sig til brillerne, men det blev fejet hen med mindre altså jeg ville købe et par nye briller.

Situationen er den, at jeg hele tiden med mine briller har set dobbelt, når jeg ser lys på afstand. Samtidig begynder alt at sejle når jeg er ude at vandre i skovene og har brug for at se hvor jeg sætter fødderne, så jeg må tage brillerne af og gå med dem i hånden. Endvidere blev jeg ikke rådgivet om, at varmepåvirkning ødelægger glassene og har således uvidende haft dem på i sauna - hvilket jeg fortalte da jeg var inde i efteråret, og igen ikke blev gjort opmærksom på, at varmepåvirkning ødelægger glassene. Det er så noget jeg har fundet ud af, fordi en af mine veninder tilfældigvis er optometrist. Der ud over benyttede jeg et to for en tilbud og endte med et par solbriller, hvor glassene er forskellige fra dem jeg har i de normale briller - selv om de skulle være ens bare med farve - så jeg får ondt i hovedet når jeg tager solbrillerne på. Og så er jeg faktisk også rigtig ked af det stel som solbrillerne har. På bagkant følte jeg mig presset til at vælge det stel i stedet for det samme som jeg fik almindelige glas i, som jeg forestrak og spurgte efter, men fordi Seerup desværre ikke havde to af de stel hjemme, blev den mulighed desværre ikke afsøgt. Alt i alt, har jeg en ret gennemgående oplevelse af, at det for Seerup Kolding gælder om at sælge flest muligt briller i stedet for med udgangspunkt i kunden at rådgive og vejlede til at kunden får den bedst mulig synsløsning for dem. Jeg er så træt af og ked af, at jeg under et år senere har brug for at købe nye briller fordi dem jeg har funktionelt aldrig har passet til mit syn og mit liv.

Seerup Kolding har forudgående for denne anmeldelse modtaget en email med nogenlunde samme ordlyd men med samme resultat som da jeg var inde i butikken. Der er ingen interesse i at forholde sig til mine problematikker, men hvis jeg ikke er glad for stellet kan jeg jo købe nye briller?

13. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr