Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪
Voorkeur voor tijdvak aangegeven (tussen 07:00-10:00) en om 11:00 was er nog geen container. Nu begrijp ik dat het geen garantie is om de container op dat tijdstip te bezorgen, maar na een belletje ka... Mehr ansehen
Leveren geen probleem, maar als je hem op wil laten halen dan geven ze aan binnen twee werkdagen tussen 7.00 en 18.00. Gebeld en uiteindelijk een mevr aan de lijn die dat nogmaals bevestigd en overal... Mehr ansehen
Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.
Postbus 59152, 1040 KD, Amsterdam, Niederlande
- 072-7514090
- info@dnacc.nl
- www.bouwbakkie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Netjes optijd gebracht en van te voren…
Netjes optijd gebracht en van te voren gebeld
Bak staat nu al 2 weken vol voor de…
Bak staat nu al 2 weken vol voor de deur, in een nauw straatje waar parkeren al een probleem is. Afmelden is raar systeem. Diverse keren gebeld, beloven dat hij 'vandaag opgehaald wordt' maar dat gebeurt (nog) steeds niet. Staat dus weer een weekend in de weg. Hier geen bak bestellen dus.
Container snel gebracht
Container snel gebracht. Chauffeur vooraf tel contact. Ophaal verzoek blijft onhandig. Moet via ophaal formulier terwijl website doet geloven dat het via website kan.
Supergoed!!
Makkelijk te bestellen, snel te leveren.
Er was geen 6 kuub meer, dus kreeg voor zelfde prijs een 10 kuub. Makkelijk afspreken voor ophalen...
Al met al zeeeer tevreden
Snelle levering en afhandeling
Gewoon prima voor elkaar.
Oprit beschadigd …
Tijdens het ophalen heeft de Puinbak ons oprit aardig vernield. En de chauffeur zei daar kan ik niks aan doen wat raar is want we hebben al aardig wat puinbakken op onze oprit gehad en dit was de eerste die hem over de oprit sleepte.
snelle plaatsing en ophhaal.
Superfijne en vlugge levering
Makelijk online te bestellen.
Vlugge levering.
Super vriendelijk personeel. De chauffeur was vriendelijk en vroeg waar ik hem wilde hebben staan,niets was teveel.
Dus een fijne en prettige ervaring.
Jammer, voldoet niet aan verwachting.
Container werd niet binnen het afgesproken tijdvak geleverd. De klantenservice was onverschillig en niet bepaald vriendelijk. Ik zou afraden deze service te gebruiken. Standaard reacties op ervaringen, inhoudelijk bekijken en verbeteren is er niet bij. Kijk goed in je nabije omgeving, ik kwam na deze ervaring erachter dat ik regionaal een 10 m3 voor hetzelfde huur dan een 6 m3 bij bouwbakkie.

Antwort von Bouwbakkie
Prettig bestellen en correcte levering.

Antwort von Bouwbakkie
Container in weekend besteld voor…
Container in weekend besteld voor maandag en ze waren er op tijd . Was super geregeld.. chauffeur belde me zodat ik hem de goede weg kon sturen . Erg vriendelijk en goed geregeld.

Antwort von Bouwbakkie
Harde afspraken zijn niet te maken
Ze reageren snel; het bestellen gaat gemakkelijk en als je geen exacte tijd aanhoudt, is het gewoon goed. Echter dekken ze zichzelf goed in mbt het moment waarop de container wordt geleverd; ze hebben daar geen invloed op en garanderen ook precies niks; daarmee weet je wel waar je aan toe bent,maar het is lastig als je iets goed wilt plannen.

Antwort von Bouwbakkie
Snelle levering en omwisseling ging…
Snelle levering en omwisseling ging goed. Zeker een aanrader.

Groenafval container
Overzichtelijke website
Vriendelijke chauffeurs

Zonder pardon kosten doorberekenen
Een bigbag bij dit bedrijf besteld. Bij het ophalen konden ze deze plots niet ophalen. Expres gezorgd dat er iemand thuis was maar de auto is gestopt en voordat we de trap af waren gelopen was hij alweer weg. Zonder pardon werd er 75 euro extra in rekening gebracht voor een ‘loze’ rit omdat wij niet aan de voorwaarden zouden voldoen (een straat van 4 meter en binnen 2 meter van de straat). Echter voldeden wij wel aan de voorwaarden maar hebben hun een verkeerde vrachtwagen gestuurd. Na mailcontact plots geen reactie meer gekregen en later wel een betalingsherinnering sturen.z Echt schandalig hoe eenvoudig zulke kosten zonder reden worden door berekend. Voor ons echt nooit meer en ik zou het zeker niet aanraden..!

Tevreden!
Container zou tussen 12.00u en 18.00u komen. Ik werd om 16.30u gebeld en nog geen 20 minuten later stond de container precies waar ik wilde. Ook het ophalen verliep zonder problemen. Toppie!

Goed geregeld
Goed geregeld, snel en makkelijk te regelen via internet
Levering ging slecht ophalen ook komen…
Levering ging slecht ophalen ook komen niet
Dit bedrijf ging van goed naar slecht
Genaaid met de broek aan
Het is mij duidelijk geworden hoe deze firma zijn lage prijzen compenseert.
Op de ochtend dat de container opgehaald werd heb ik de chauffeur gegroet en gevraagd of alles goed was. Hierop werd door hem instemmend geknikt en ben ik naar mijn werk gegaan. Toen ik thuis kwam bleek de container niet meegenomen te zijn omdat er een aantal zakken gips op lagen die er niet in hadden gemogen.
Als de chauffeur dit ‘s ochtends niet had aangegeven dat alles goed was, maar had gezegd dat die zakken gips eraf moesten, dan had ik ze er ter plekken even afgetild.
Dit heeft mij namelijk 2 minuten gekost.
Nu een aanvullende factuur ontvangen voor een loze rit.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.