Bouwbakkie Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voorkeur voor tijdvak aangegeven (tussen 07:00-10:00) en om 11:00 was er nog geen container. Nu begrijp ik dat het geen garantie is om de container op dat tijdstip te bezorgen, maar na een belletje ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren geen probleem, maar als je hem op wil laten halen dan geven ze aan binnen twee werkdagen tussen 7.00 en 18.00. Gebeld en uiteindelijk een mevr aan de lijn die dat nogmaals bevestigd en overal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Mehr ansehen

1. Entsorgungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn ervaring met bouwbakkie daar kan…

mijn ervaring met bouwbakkie daar kan ik alleen maar positief over zijn . van het begin af met de plaatsing van de 6kuub bak op zaterdag en op de plaats die ik graag wilde hebben . De vriendelijke chauffeur die me keurig telefonisch berichtte dat hij er aan kwam en het ophalen van de puinbak op maandagochtend 2 dagen later. Perfect !! grote klasse en bedankt .

26. Februar 2024

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld, houden zich aan afspraak. Vriendelijke chauffeurs en denken mee.

28. Januar 2024

Beste Walter,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Ons werk en uw klusresultaat zien terugkomen in een mooie waardering is waar we het voor doen.

Chauffeur rijdt schade

De chauffeur heeft schade gereden aan een ladder van de dakdekker die schuin opgesteld stond op de oprit. Chauffeur ontkent in alle toonaarden, na een jaar aan het lijntje gehouden te zijn eindelijk een reactie van de verzekeraar (TVM) van bouwbakkie.nl.

De chauffeur heeft niets gemerkt en ik kan niks bewijzen d.m.v. video of iets dergelijks.

15. Januar 2024

Beste Bas,

Bedankt voor de feedback.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

Top geregeld

Top geregeld! Snelle levering en ondanks eindejaarsdrukte meegedacht over ophaalplanning in verband met plaatsing voor seniorencomplex.

29. Dezember 2023

Beste Diane,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Ons werk en uw tevredenheid zien terugkomen in een mooie waardering is waar we het voor doen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betere communicatie dat je bak niet mag…

Betere communicatie dat je bak niet mag blijven staan tijdens oud en nieuw. Nu noodgedwongen de bak te laten ophalen… Geen compensatie of korting voor nieuwe bak…

27. Dezember 2023

Beste Abel,

Bedankt voor de feedback.

Wat vervelend dat u onze service als negatief hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze klanten zowel tijdens als na de bestelling goed te informeren. En tevens deze informatie op onze website te plaatsen.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

erg snel kunnen regelen

erg snel kunnen regelen, gemaakte afspraak via mail goed opgevolgd

20. Dezember 2023

Beste Harrie,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou iedereen dit bedrijf ten zeerste…

Ik zou iedereen dit bedrijf ten zeerste afraden. Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan.

Laatst is er bij mij een 6m3 puin container geplaatst. Deze is na de vraag of hij of opgehaald kon worden zeker 3(!) weken laten staan. Als je hier vervolgens een punt van maakt ligt het aan jou(de klant) en niet aan hun. Het is zelfs gebeurd dat de telefoniste twijfelde of ik wel helder in mijn verstand was of blind. Ze beweerde dat de container toch al wel opgehaald was, omdat dat in haar systeem stond. ONGELOOFLIJK! De volgende smoes was dat de plek waar de container stond onbereikbaar was terwijl de situatie onveranderd was na het neerzetten.

Na 3 weken is de container pas opgehaald en een excuses kon er niet van af. Vreselijke ervaring..

10. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch bedrijf en aardige bezorger…

Fantastisch bedrijf en aardige bezorger die graag meedenkt over hoe de bak te plaatsen.

10. November 2023

Beste Diego,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is snel geregeld en netjes voor…

Alles is snel geregeld en netjes voor de deur gezet

5. Dezember 2023

Beste Cor,

Prima ervaring

Ik vond de website overzichtelijk, container voor puin snel en makkelijk besteld en werd de volgende dag direct bezorgd.
Het enige wat ik gemist heb, is dat de chauffeur niet gebeld heeft voordat hij kwam. Dit had ik wel aangegeven of dit mogelijk was. Maar het is goed gekomen.
Ook is het makkelijk regelen om de container weer op te laten halen.
Zeker tevreden en zal, indien nodig, wel weer gebruik maken van hun service.

20. September 2023

Beste Maree Wiering

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een container besteld en betaald…

Heb een container besteld en betaald een open container duidelijk in de mail gezet nu zeggen ze ik heb een dichte besteld en dat kunnen ze niet even naar telefonisch contact aanpassen plus mijn geld duurt 14 dagen voor dat ze het terug storten op me rekening niet meedenkend bedrijf spijtig

11. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt een waardeloos bedrijf.

Echt een waardeloos bedrijf.
Container kan op eigen terrein neergezet worden. En chauffeur zet deze gewoon op de weg neer. Ook niet even bellen. Achteraf kon het nog geregeld worden maar of ik dan even 75 euro wou betalen. Ophalen zelfde verhaal. Gaat ie met zijn rolmaat meten of je wel onder de 20cm zit. Heel kinderachtig. Beter paar tientjes meer betalen bij een ander bedrijf waar het allemaal goed geregeld is. Sowieso slechte communicatie. Bij dit bedrijf willen ze allemaal niet werken en meedenken. En al helemaal niet de dames die daar op kantoor zitten.

6. Oktober 2023

Top service

De bestelde big bag was binnen 2 werkdagen in huis. De big bag kon ook weer op korte termijn op een vooraf gesproken dag opgehaald worden. Top service, in enkele dagen van ons afval af

29. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr