Bouwbakkie Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren geen probleem, maar als je hem op wil laten halen dan geven ze aan binnen twee werkdagen tussen 7.00 en 18.00. Gebeld en uiteindelijk een mevr aan de lijn die dat nogmaals bevestigd en overal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

levering is prima maar ophalen is een drama. Ik ben afhankelijk van een vergunning omdat ik op een bedrijventerrein woon. Blijkbaar heb ik niet goed gelezen en hanteert het bedrijf een marge van 2 tot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Mehr ansehen

1. Entsorgungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met de container!

Super tevreden met de container!

1. Januar 2025

Antwort von Bouwbakkie

Bedankt voor uw reactie, fijn dat uw keuze op onze containers en dienstverlening is gevallen.

prima service

prima service, vriendelijke chauffeur

6. Januar 2025

Antwort von Bouwbakkie

De beste wensen en bedankt voor uw positieve feedback. We gaan het doorgeven aan de chauffeur.

Brengen mij verkeerde container

3. Januar 2025

Antwort von Bouwbakkie

Goedendag. Heel vervelend dat u de verkeerde container heeft gekregen. Het kan zijn dat de door u bestelde container niet voorradig was en u daarom een andere container heeft gekregen. Normaal gesproken krijgt u hier een mail over en vindt er een verrekening plaats. Mocht u nog geen mail gehad hebben dan wil ik u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen wij u verder helpen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Best wel tevreden.

Ik ben eigenlijk best wel tevreden over Bouwbakkie.
De bak werd de dag, nadat ik deze besteld had, al geleverd.
De bak kan alleen aan de achterkant van de vrachtwagen afgeladen worden, dus als de achterkant van de vrachtwagen ergens niet bij kan, dan kan de bak daar niet neergezet worden. Eerdere bouwbak bedrijven konden de vrachtwagen wel achteruit mijn oprit op rijden maar deze chauffeur lukte het niet om de draai te maken. De chauffeur heeft dit wel een paar keer geprobeerd (waarschijnlijk is deze vrachtwagen net iets groter en stuurt deze vrachtwagen gewoon anders. Er was in mijn optiek ieder geval geen sprake van onwil). De chauffeur was heel vriendelijk en beleefd en dacht goed mee over waar de bak dan wel neergezet kon worden. Dit is uiteindelijk de openbare weg geworden waar hij eigenlijk zonder vergunning niet mocht staan.
Bij het aanmaken van de ophaalopdracht geef je een ophaaldatum op. Ook bij mij werd de bak niet op de aangegeven dag opgehaald maar een dag later. Op de site en in de bevestigingsmail staat echter heel duidelijk dat de ophaaldag een indicatie is, dat ze de bak binnen 2 werkdagen ophalen, en dat ze niet in het weekend ophalen. Ik las hier veel reviews dat de bak niet op de aangegeven dag werd opgehaald maar ik vraag me af of deze mensen de site en de bevestigingsmail wel überhaupt gelezen hebben.
Qua prijs zijn ze ook net iets goedkoper als concurrenten in mijn regio.
Wat ik wel heel raar vind is dat ze bij het aanmaken van de ophaalopdracht verplichten om een review wilt geven. De bak is dan nog niet eens opgehaald dus je kan dit nog niet beoordelen maar je kan deze velden niet leeg laten.
Maar als ik alles bij elkaar optel dan ben ik best wel tevreden.

30. Oktober 2024

Onbeschofte chauffeurs

Onbeschofte chauffeurs.
(Lees: takken van bomen buren kapot maken/afbreken. Onbeschoft te woord staan bij wat vragen.)
Tijdsblok niet na komen, zelf achteraan moeten bellen. Antw: " ja we zijn vertraagd. Vervolgens kon de bak wel snel geleverd worden.
Ondanks er 6 parkeerplaatsen vrij gemaakt zijn, bak 6m2, nog gezeik dat er auto's weg moeten. Zelfde geldt voor het ophalen.

Enige wat wel goed gaat is het maken van een afspraak online

2. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering niet volgens indicatie tijd.

Levering niet volgens indicatie tijd.
Makkelijk te bestellen.
Jammer is dat je een tijd indicatie kan aangeven maar hier geen rekening mee gehouden wordt. ik had een tijd indicatie aangegeven tussen 7 en 10 uur. om 11uur klantenservice gebeld en kreeg het antwoord "ja meneer het is een indicatie". container werd om 15:15 uiteindelijk gebracht. Prima hoor maar geef dan geen 4 tijdsvlakken aan.

19. September 2024

Brengen ophalen puin container

Goed:
nette levering, op tijd en goed uitgevoerd
Niet goed:
Geen communicatie voor levering en ophalen
Geen aandacht voor omstandigheden klant in het bepalen van tijd van brengen en ophalen waardoor de particuliere klant in logistieke problemen kan komen
Onvriendelijke en niet geïnteresseerde helpdesk medewerker

26. August 2024

alsjeblieft

Zouden jullie morgen alsjeblieft de container willen ophalen

Omdat overmorgen een kraan daar komt te staan en ik heb de plek echt nodig

Vast heel erg bedankt groetjes

26. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr