Bosinstallateurs Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Dit zijn pure oplichters

Dit zijn pure oplichters. Op zaterdag gebeld met een waterlekkage. Bij aankomst geeft de 'monteur' aan dat de voorrijkosten 49,- euro zijn en dat ze een starttarief rekenen. Vervolgens kijkt de monteur 2 keer naar de installatie en geeft daarna aan dat ze niks kunnen doen en de onderdelen moeten bestellen. Of ik daarna even wil afrekenen, inclusief weekendtoeslag van 250,- en inclusief avondtoeslag van 250,-, want hij kwam iets over 5 aan. Totale rekening zou uitkomen op een kleine 800,-, voor letterlijk niks doen.

19. September 2026

Ik wil even reageren op de review die…

Ik wil even reageren op de review die slachtoffers Nederland geschreven heeft . Ik sluit me volledig aan bij uw review. Ook mijn zoon is opgelicht door deze oplichter die zich kuiper electricien, electricien kuiper, Bos instalateurs en van heijden noemt. En volgens kuiper electricien of zoals hij vandaag zich weer noemde electricien kuiper. Is het de schuld van Bos instalateurs. Na onderzoek is dit een en dezelfde oplichter DIE DIVERSE WERKZAAMHEDEN VERICHT met een telefoon nr 085 1075181, 0851075180 , 08510778 .
Deze nummers kunnen hoe gek dan ook oplichters kopen zoveel als ze willen.
DAAROM MENSEN VRAAG OM HUN LEGITIMATIE RIJBEWIJS OF PASPOORT NIETS ANDERS. MAAK ER EEN FOTO VAN EN VAN HET KENTEKEN VAN DE WAGEN WAAR ZE MEE KOMEN. GEEF DIT METEEN DOOR AAN DE POLITIE . LET OP ZE PARKEREN SOMS OM DE HOEK GEVEN ZE GEEN LEGITIMATIE LOOP DAN MET ZE MEE ALS ZE WEER VERTREKKEN EN NOTEER HET KENTEKEN. KIJK EVENTUEEL EERST GOED OP DE REKENING DIE U MOET BETALEN.

26. August 2026

Waarschuwing voor consumenten die dringend een elektricien nodig hebben

Het telefoonnummer 085-2083441 (of iets dergelijks, aangezien ze continu nieuwe 085- en regionale nummers gebruiken) is een nep-callcenter. Online presenteren ze zich onder verschillende handelsnamen zoals 'Elektricien iets...' of '24/7 Spoedservice' in heel Nederland. De daadwerkelijke facturering en PIN-betaling worden vervolgens verwerkt door het bedrijf BOS Installateurs B.V.

Let goed op de volgende manipulatiemethode:

1. Wisselende nummers en onbereikbare afzender via sms:

Na het eerste contact ontvangt u een bevestigings-sms van een onvindbare afzender met alleen de naam "Installateur" of iets dergelijks en een werkordernummer. Reageren op of terugbellen op dit sms-bericht is technisch onmogelijk ("Afzender kan geen antwoorden accepteren").

2. Ter plaatse toont de technicus een fictief, torenhoog totaalbedrag op een rekenmachine (meer dan € 1.500 - € 2.500) en beweert vervolgens: "U betaalt nu slechts een deel (bijv. € 500 via pinpas)." Zelfs dit bedrag is vijf keer te hoog voor de noodzakelijke werkzaamheden.

3. Valse schadeoorzaak op de factuur:
Om de klant over te halen direct via pinpas te betalen, belooft de technicus: "Dien de factuur gewoon in bij uw opstalverzekering; zij dekken alles." Op de factuur voegt het bedrijf standaard een vervalst 'verzekeringsrapport' toe met tekst over "schade veroorzaakt door extreem weer en overspanning".

4. Op de bon staat expliciet: "GEEN GARANTIE OP HET UITGEVOERDE WERK"!

Advies:
Hoe eerder u het proces stopt, hoe veiliger u bent. Het is beter om direct te betalen voor het bezoek van de technicus dan met hem in discussie te gaan over de verwachte prijs. Controleer de factuurposten kritisch (wat is er wel en niet gedaan?), trap niet in rekentrucs met betrekking tot 'verzekeringsclaims' en controleer altijd de bedrijfsnaam op de website/factuur (zoals BOS Installateurs B.V.) voordat u iets betaalt.

13. August 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen