VanheijdeninstallatieBewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Deze mensen komen met 2 man in je huis

Deze mensen komen met 2 man in je huis. Repareren zogenaamd wat niet werkt en dwingen je tot het betalen van 2500,- voor het doorprikken van een verstopping in de waterafvoer. Je bent kansloos omdat ze je intimideren in je eigen huis.

3. Juli 2026

ACM + aangifte doen!

Indien je dergelijke ervaring van oplichting hebt ervaren met dit bedrijf of een van de zogenaamde onderaannemers meldt deze van via : ACM ConsuWijzer en doe aangifte bij de politie.

2. Juli 2026

Oplichters!!

Wij zijn echt volledig opgelicht. De website doet voorkomen alsof het allemaal tevreden klanten heeft, maar kan niet mogelijk zijn. We hebben echt een totale beunhaas gehad die zogenaamd verstand van Quooker had. Ik moest hem uitleggen hoe de display werkte. We hebben een godsvermogen moeten afrekenen. Alle prijzen die ze opgeven zijn ex BTW terwijl ze met consumenten te maken hebben. Ze gaan naar de wc en opruimen en vragen dan wel een tarief per 10 minuten. Daarnaast gaan ze weg terwijl het probleem nog niet is opgelost. Ongelofelijke oplichters. Daarnaast idd allemaal offertes en facturen van allerlei verschillende bedrijven die dan niet telefonisch bereikbaar zijn. Niet mee in zee gaan. Ik overweeg nog om een procedure te starten bij de rechtbank.

1. Juli 2026

Scammers

They had me pay for a report which they made me believe I had to have it, and pay for 750 euros for that because I said yes once and said no 5 minutes later. They said they have taken a note to be cancelled because I made the request before the mechanic even left the house and make a payment. They said I have to pay it. I paid for it an for more than month they refuse to refund that report back because they claim they have already prepared and sent it. They are lying, and refusing the pay for something which doesn't exist.

The actual pipe replacement cost was also ridiculously high, and they claim they have no front cost on the website but they charge 39 euros front cost ( they tell this on the phone) and 189 euros + VAT for first 30 minutes (which they only tell you after they arrive and ask for the payment)

22. Mai 2026

Belachelijk hoge offertes en kwaliteit discutabel van Heijden Installatie

Van Heijden Installatie bedrijf is niks meer dan een mooie website van waarschijnlijk 1 persoon. Allerlei ZZP-ers of Beunhazen voeren het feitelijke werk uit, je weet echt niet wie je in huis haalt en de kwaliteit hoogst onzeker. Ter plekke wordt een belachelijk hoge offerte gemaakt, uitgaande van 30 minuten werk. Elke 10 minuten extra kost ca 40 euro.

11. Juni 2026

Oplichters

Oplichters! Verhaal aan de telefoon was: we rekenen €39 af voor voorrijkosten. Pas als we, na goedkeuring en het zetten van een handtekening, aan de gang gaan, worden er kosten in rekening gebracht. Uiteindelijk is geen goedkeuring gegeven en geen handtekening gezet, maar is toch het starttarief voor de 1e 30 minuten van €200 (!!) in rekening gebracht. NOOIT mee in zee gaan!

4. Juni 2026

Oplichters

Voor 1 uur werk 4100 euro moeten betalen, we zijn voorgelogen dat alles gedekt was door de verzekering. Ze zouden helpen bij het declareren. We krijgen niks terug en ze reageren niet op onze mails. Pure oplichters, niet mee in zee gaan.

15. Mai 2026

Fraude - let op, niet bellen!

Mijn vaatwasser voert geen water af. Ik belde met 085-0604934 (van heijdeninstallatie) en gaf mijn naw gegevens in Haarlem. Er zou dezelfde dag een monteur komen. Dit gebeurde ook, na de "zogenaamde" reparatie moest ik onmiddelijk een belachelijk hoog bedrag overmaken op een ABN rekening ten name van een ander bedrijf. Na aandringen en uiteindelijke betaling verdwenen de 2 jonge heren (met migratieachtergrond) in een witte bestelwagen (caddy) Camerabeelden van de auto en tenaamstelling van de rekening zijn bekend, aangifte is gedaan

23. April 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen