BJ Trading Bewertungen

1.145
TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøs forhandler og forkert lagerstatus,Svindel. Jeg har bestilt samsung fjernbetjening, efter 2 uger jeg modtaget Grundig TV-fjernbetjening, har jeg både prøvet at ringe og skrevet mail. Men kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BJ Trading p****r på købeloven og deres kunder, tager ikke imod henvendelser emails eller telefon, eller i bedste fald afviser med standardsvar. De lokker med billige priser, men du kan ikke være s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Did not receive my order. Contacted BJ Trading after 7 days, no answer. Contacted them again after 8 days - received this answer the same day: "Hej, Vi kan lige nu ikke give en sikker leveringsdato, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte er nyt bundkort, som jeg lige havde ude af posen, for at opdage, at jeg havde købt et forkert. Laver en rma sag om fortrydelse af køb, og sender bundkort tilbage, hvorefter jeg får at vide at... Mehr ansehen

1. Computergeschäft
  2. Computer- und Zubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

bj-trading.dk - De bedste priser og den bedste service på hardware, software, computere, el-artikler - nu med nye åbningstider

Ungenügend

(1.145)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super hurtige og billige

bestilte en vare - billigst på nettet hos BJ trading.
Bestilte fredag.
Kunne hente den hos det lokale DAO shop mandag.

Perfekt :)

Opdateret:
Nu, efter 3 køb på siden, er jeg stadig fuldt ud tilfreds med hurtig levering, gode priser og en behageligt kundeservice!

13. November 2018

BJ Trading

BJ Trading. Hmm, hvor skal man starte...
Sikkert fint sted at handle hvis man ikke får behov for at skulle returnere varen i eksempelvis reklamationsøjemed. Hvilke vi desværre fik da vores fine DeLonghi elkedel vi fik i bryllupsgave efter kort tid fik et mystisk skjold/slør på den ydre bemaling.
Jeg brugte BJ Tradings RMA webformular som anvist, og da jeg ikke havde hørt noget efter 14 dage kontaktede jeg dem via mail. Der var ikke blevet registreret noget fra mig (selvom jeg fik en besked på skærmen, at min reklamation var registreret) via deres RMA formular? Og jeg blev bedt om på ny at oprette en RMA via deres formular. Denne blev heller ikke registreret og først da foreslår den i øvrigt anonyme og ikke særlig empatiske medarbejder fra BJ Trading, at jeg sender oplysninger og dokumentation via mail. Herefter får jeg så beskeden, at de vil prøve at sende den til leverandøren og så må vi se om de vil anerkende fejlen. Og jeg skal i øvrigt SELV afholde samtlige fragtomkostninger medmindre jeg får medhold fra leverandørens side... Fuldstændig urimeligt at jeg ifm. reklamation yderligere skal pålægges fragtomkostninger på leverandørens nåde. Og ALT for let købt og TOTAL ansvarsfraskrivelse fra BJ Tradings side :-( Hvilke jeg også fik medhold i fra leverandørens side da jeg selv kontaktede dem direkte, og de uden indvendinger tilbød at betale fragtomkostningerne ifm. reklamationen... ;-)

11. November 2018

Dårlig service.

Dårlig service.
Har penge til gode, men jeg får dem ikke tilbage.
Nu rykker jeg igen og hvis der ikke sker noget udtager jeg en stævning mod firmaet.

5. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Servicen kan man ikke klage over

Servicen kan man ikke klage over - for der er ikke nogen!

Købte et tromlekit til min printer... var ikke opmærksom på det kun passede til en 110V model (Hvem pokker har også en 110v printer her i Danmark)

de ville ikke ombytte til en 220V model

2. November 2018

RMA Problemer

Bestiller et produkt, der står at det kommer inden for 2 dage.

1. Det gør det ikke
2. Da jeg får produktet er det defekt, de kan BJ ikke gøre for.
3. Så skal man oprette en RMA som koster 50 kr.
4. Så får man at vide produkt er defekt, her har man så måtte vente på GLS og svar fra BJ
5. Får at vide at der vil gå et par dage, så har jeg et nyt produkt med GLS.
6. 6 dage senere efter at have truet med at trække køb tilbage, så sender BJ pakken, dog uden at svare på min henvendelse.
7. Rykker lige på de 50 kr. de har opkrævet og venter på svar.

Handler aldrig ved BJ-Trading igen, de småpenge jeg sparede er intet i forhold til unødvendigt bøvl og en ligeglad kundeservice.

30. Oktober 2018

Alt foregik forbilledligt

Alt foregik forbilledligt - jeg er fuldt ud tilfreds med min købsoplevelse. Den løbende orientering, herunder ekspedition og forsendelse, virker meget gennemført, nærmest eksemplarisk

24. Oktober 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kom ikke til tiden

Da jeg bestilte stod der 1-3 leverings dage. Efter 3 dage fik jeg først en mail om at tingene var blevet afsendt... Rimelig irriterende når man specifikt går efter ting man kan få hurtigt.

18. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg ved ikke hvor andres problemer er…

jeg ved ikke hvor andres problemer er opstået da disse kan forekomme flere steder i en handel på nettet,,men jeg kan sige at min handel her er nok den mest informeret handel jeg har prøvet i flere år,her blev jeg oplyst om alle bevægelser i handlen,og selv om de ikke havde den vare jeg oprigtigt ønskede skaffede de den hjem...
ud fra min oplevelse kan jeg kun varmt anbefale at handle med
BJ-Trading...

13. Oktober 2018

Positiv oplevelse!

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos BJ-Trading. Havde oprindeligt købt et 1151 bundkort, 16GB DDR4 RAM og en Noctua CPU køler.

Bundkort og RAM var hurtigt på lager, men måtte melde fra med køleren, da det tog lidt længere tid for dem at få på lager. Jeg fjernede produktet i min bestilling og beløbet for komponenten blev indenfor 10 minutter betalt tilbage ift. den oprindelige bestilling.

De sendte bundkort og RAM afsted kort tid efter, da det som sagt var på lager. Og her, en dag efter, står jeg med begge dele og er helt tilfreds. Det er en helt exceptionel service taget i betragtning af at jeg havde fravalgt køleren.

3. Oktober 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Købte et sæt blækpatroner

Købte et sæt blækpatroner, hvor der skulle medfølge nogle kuverter og noget 13x18 fotopapir, med "det var desværre en fejl i beskrivelsen" !
Jeg kan returnere varen hvis ubrugt, men jeg skulle altså bruge den sorte patron i weekenden.
Man kan desværre ikke eftersende de manglende ting ;-(

3. September 2018

Forfærdigelig service..

Forfærdigelig service... Betalte 10kr ekstra for at være sikker på min pakke blev afsendt dagen efter... De har trukket de 10kr ekstra, men har IKKE sendt min pakke ifølge aftale. Handler ALDRIG i denne butik igen !

3. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr