Billund Airport Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst location for an airport in the middle of NOWHERE. It will cost you a long time or a fortune to reach any real city of Western Denmark because BLL airport is nothing but close to any.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg rejste fra Billund Lufthavn til Warszawa tirsdag Alt fungerede perfekt. Personalet var enormt flinke og hjælpsomme, og der var tjek på tingene. Min kørestol blev omhyggeligt checket ind som b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Customs clearance closed all weekends from march 🤷🏼‍♂️ so can’t get receipts stamped to claim shopping tax refunds when you get through departures. When do most people fly home weekends I mean... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sunday 29th May: The airport has really declined recently, departure areas are dirty and bins overflowing, saw a cleaner just push rubbish into the bin and walk off rather than change the full bin wit... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bus og parkering

Fedt med endnu et besøg hvor den halvtomme shuttelbus køre forbi uden at samle op.
Hamborg lufthavn kan anbefales istedet der virker det hele.

19. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har flere gange rejst fra Billund og…

Har flere gange rejst fra Billund og der er aldrig problemer (især ikke når man har været igennem lufthavnen i LA). Denne gang var min kuffert desværre ikke kommet med hjem til Billund, men der var en skærm hvorpå jeg nemt og hurtigt fik den meldt forsvundet, og så tog jeg ellers hjem. Ca. 24 senere ringer en mand mig op og siger han kommer for at levere min kuffert 10 min senere.

22. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

For gamle varer i Taxfree

Som lufthavn har jeg ikke de store problemer med Billund, men at de sælger for gamle varer i deres taxfree og ikke svarer på mails, synes jeg ikke er i orden.
Pas på at I ikke ender med dårlig mave allerede inden jeres ferie, grundet deres for gamle varer.

UPDATE:
Efter kontakt via deres chat, fik jeg en taxinfo mailadresse. Da jeg brugte denne var der svar med det samme og de løste det pænt, ved at tilbyde mig en 400g Lindt bøtte, fremfor den 175g jeg oprindelig havde købt.

17. August 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hygiejne

venlig betjening ved indtjekning og i butikken
Men herretoilettet ved gate 11-16 🙇
Indgangsdøren ramponeret og direkte uappetitlig Sorte striber af ubestemmelig substans og kun 2 toiletter virkede Kø søndag formiddag

12. August 2023

5-stjernet kundeservice

Jeg stiller mig straks op i den helt sikkert lange kø der må være for folk som er glade og taknemmelige brugere af jeres fantastiske lufthavn:-)
Min datter og hendes veninde bestilte i nat en afbudsrejse. Pengene var reserveret, de havde fået bookingnummer men ingen mail med billetter så de var faktisk lidt i tvivl om de overhovedet kunne komme afsted. Vi tog chancen og kørte til lufthavnen med et positivt mindset og en pakket kuffert.
Her blev vi mødt af fuldstændig enestående service ved skranken, på jeres kontor og Ronnie som fik det hele koordineret. Tusinde tak for den venlighed og hjælpsomhed vi blev mødt med. Det gjorde et kæmpe indtryk på os.
Der må sidde en ledelse øverst oppe som priser sig lykkelige for den medarbejderstab som hver dag leverer 5-stjernet service til eventyrlystne danskere.

1. August 2023

Problemer med self tjek-in

Problemer med self tjek-in, blev henvist til betjent tjek-in, fair nok - så langt så godt.
Men her bliver man mødt af det mindst serviceminded kvindemenneske i Billund Ludthavn, sur, kommandere og flabet svar.
Stod i kø, og når folk var færdig gik de næste frem, som vi også gjorde, men da knækkede filmen for skrankekvinden “har jeg bedt jer gå frem ?” Blev der sagt i et tonefald der ikke var til at misforstå - vi er voksne mennesker, flere andre i køen var måbende.
Kan Billund lufthavn ikke sende jeres ansatte på et kursus i almen opførsel, træls start på en ferie (og så fra dansk lufthavn)

23. Juli 2023

Vores fly var aflyst

Vores fly var aflyst pga. elendigt flyselskab, men lufthavnen har virkelig taget sig godt af os, og vi er bestemt blevet forkælet med alt der måtte mangle.

Derudover havde vi drenge en forrygende oplevelse i lufthavnen med en god opvarmning fra personalet til en druk ferie på Mallorca. Specifikt Nanna skal have stor tak!

23. Juli 2023

Ellers tak!

3/5 stjerner for selve lufthavnen.
MINUS 5 stjerner for parkering.

Udmærket lufthavn, men uhørt dyr parkering, hvor man vender tilbage til en meget STØVET bil. I år var den tilmed fyldt med MYRER inde i bilen, da man parkerer på jord/græs m.v. på deres langtidsparkering.
Og det betaler man ca. kr. 600 for for en uges ferie.
ELLERS TAK!

I år fejlede deres parkeringssystem tilmed (åbenbart?). Vi var lige så glade for, at de havde indset deres ublu p-priser (især når andre lufthavne har GRATIS parkering) og givet os en gratis parkering, da deres bom gik op for os og skrev "God dag", uden vi skulle betale.
MEN nu - ca. 3 uger senere får vi en RYKKER i posten på kr. 595,- fra APCOA Parkeirng, som åbenbart står for indkrævninger for BLL - fordi vi ikke havde betalt for parkeringen.
Hvad sker der lige for jer, Billund Airport?!
Jeg har skrevet en klage til jer og afventer jeres svar. For dette er IKKE okay!
Vi rejser fra Aalborg Lufthavn og andre med GRATIS parkering - og tilmed en parkering, som ikke støver m.v.

28. Juni 2023

Uvidende personale

Uvidende personale, der sendte mig til forkert bagagecheckin, da jeg fortalte ham, at Finnair var i afsnit D og ikke hvor han havde vist mig hen, var svaret “det har jeg ikke tid til”?
Ved afsnit D var der så ikke noget personale, og vi måtte vente 1/2 time før der kom nogen….

25. Juni 2023

Bedste Lufthavnsoplevelse!

Som altid en supergod oplevelse igennem Billund Lufthavn - den eneste Lufthavn, som jeg oplever har et smilende og serviceminded personale overalt. Altid god plads i Loungen og - sammenlignet med andre lounges, så er maden også god.
Eneste lille anke mod lufthavnen er, at de ikke har nogen Cava'er i Tax Free - mens de har en udemærket Cava i Loungen

15. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In term of security control it’s the…

In term of security control it’s the worst airport in Europe.
One week they are asking me not to put too much liquids in the same plastic envelope, after 3 weeks they’re asking me to put everything together and re-doing the control, arrogance style

9. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Få nu gjort noget ved de toiletter

Få nu gjort noget ved de toiletter. Intet toiletpapir, vandhane defekt, manglende sæbe i dispenser. Det er bare så ringe en standard både ved ankomst og afgang.
Bedre vejledende tekst ved selvbetjening af kuffert.
Kom nu frem direktør og forklar de dårlige forhold ellers tilbyder jeg ansættelse i en uge, og det hele er rettet op nu og i fremtiden med garanti.

30. Mai 2023

Gate hate - Billund

Ville have givet en mildere bedømmelses, men nu har jeg læst flere beskeder som minder om min egen oplevelse. Skulle flyve fra Billund til Oslo (fly DY995). Personerne ved gaten var næsten onde og frække overfor folk. Det fint folk må betale ekstra, hvis de har en rollertaske med, men at man så også skal tale grimt til dem er over stregen. Desuden råbte de næsten også af folk (især ældre folk) som ikke havde forstået forskellen mellem gruppe a, b og c. Syntes ikke det okay at have et service arbejde og behandle folk så dårligt.

9. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rejste fra og til Billund i weekenden

Rejste fra og til Billund i weekenden, og blev temmelig irriteret over, at kvinder og mænd nu skal dele samme toilet - sådan var det ikke sidst jeg var der.
Jeg ønsker som kvinde at have mulighed for at gå på toilet, vaske hænder o.s.v., uden at skulle forholde mig til fremmede mænd derinde - og især i en lufthavn med så mange mennesker!

24. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr