BF-Anlæg Bewertungen 22

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre kan vi også kun give en stjerne til BF-anlæg af følgende grunde: 1. Benytter udenlandsk arbejdskraft, som vi ikke kan korrespondere med 2. Har plantet de forkerte planter. Lovede 40 cm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BF-anlæg har lagt belægning med Herregårdssten i min indkørsel, hvor der efterfølgende viser sig store kørespor og sætninger i belægningen andre steder. Dette tyder helt klar på dårligt udført fundame... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en super god oplevelse med BF-Anlæg og kan varmt anbefale dem til belægning af have. Udover det vi havde aftalt, fik vi en masse gode råd. Aftaler blev overholdt, og gode løsninger... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

Anlægsgartner med pleje af grønne områder, græsklipning, og vedligeholdelse for private, firmaer og grundejerforeninger

3,5

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt og useriøst tilbudspris

Via deres hjemmeside anmodede om tilbud på renovering af indkørsel som er belagt med granitskærver.
Fik et telefonisk tilbud som var kalkuleret på nyanlæggelse stedet for renovering/forskønnelse.
Tilbuddet var tilsyneladende kalkuleret baseret på et satelitfoto og ikke ved besøg på adressen. Men måske var de overhovedet ikke interesseret i arbejdet.

23. Februar 2024

Særdeles tilfreds

Særdeles tilfreds! Beskæring af træer, der var meget uens, fik dem til at ligne hinanden. Plantning af meget stort træ, der blev stående til trods for, at det blæste kraftigt! Regningen var endda lidt billigere end det fremsendte tilbud.

23. November 2023

Flot udført arbejde

Flot udført arbejde, lige som jeg havde ønsker.👍
Der blev ryddet godt op.
De bedste anbefalinger herfra.
Venlige og imødekommende fagfolk.

12. Oktober 2023

God og professionel oplevelse

God og professionel kommunikation inden opstart af anlægsopgave. Godt personale til udførelse af den aftalte opgave, og sjældent at man oplever så kvalitetsbevidste personer til varetagelse af en opgave. Opgaven lavet til fuld tilfredsstillelse og gode til at rydde op efter sig ved opgavens afslutning.

19. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service nogensinde !

I mit 35 år lange liv, har jeg aldrig oplevet så elendig service - som jeg har fået med BF Anlæg .
Ikke en eneste aftale er overholdt hverken før, under eller efter forløbet - som var komplet anlæg af have til vores nye hus .
Kommunikation har altid været en by i Rusland, men nu bliver vi så ignoreret fuldstændig af dem, selvom der er flere ting, som de har lovet at udbedre .

7. Juni 2022

Uansvarlig kørsel

Har dog ikke fået lavet noget arbejde, men er lige blevet overhalet af en af deres lastbiler i en 60 km zone så hvis de ikke engang kan finde ud af at overholde fartgrænserne hvordan kan man så forvente at de kan lave deres arbejde.

25. April 2021

Jeg kan desværre kun give 1 stjerne

Jeg kan desværre kun give 1 stjerne. Da INGEN af aftalerne blev overholdt. Selvom jeg endda har dobbelt tjekket og bestilt levering af træ efter at BF skulle komme. Der kom ingen og ikke nogen ordentlig respons tilbage. Så jeg måtte ud finde andre i sidste øjeblik. Så uprofessionelt.

6. März 2021

Hej Svendsen (?),
Jeg vil meget gerne hvis du lige kunne skrive til mig, og oplyse dit navn samt adresse og ganske kort hvilke aftaler du mener som ikke er blevet overholdt.
Det er ikke nemt at identificere sagen, uden andet end et efternavn, og umiddelbart kan jeg ikke finde nogen Svendsen i vores system.
Du er velkommen til at skrive til mig på ds@bf-anlaeg.dk eller ringe på 87250118.
Så tager jeg meget gerne en dialog med dig omkring det.

Daniel, BF Anlæg ApS.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kraftig advarsel imod BF-anlæg!!!

Der er desværre ikke mulighed for at give nul stjerner, derfor den ene.

Vi kan under ingen omstændigheder anbefale BF-anlæg til noget som helst arbejde.

De aftaler man indgår med dem bliver ikke overholdt. De sætter 3. part håndværkere til at lave arbejdet, som på ingen måde overholder nogen former for standarder.

2 gange blev arbejdet kasseret af deres egen brancheforening, fordi BF-anlæg end ikke formår at bygge en korrekt bund op til belægningsarbejde.

Desværre skal de have 3. udbedringsforsøg, som heller ikke formår at få projektet i mål. Til afleveringsforretning dukker BF-anlæg end ikke op.

De graverende fejl der er på projektet nægter BF-anlæg at se i øjnene, og kommenterer dem som små fejl. Vi snakker her om langt mere end 150 m2 fliser som ligger forkert med forkert bundopbygning. En trappe hvor BF-anlæg end ikke formår at få trappe og terrasse til at flugte.

Vores projekt tog langt over 1 år - og den dag i dag er det stadig mangelfuldt.

Det forlig BF-anlæg sagde ja til, kan de pludselig bagefter ikke genkende - og så stævner de da bare bygherre for det de mener de vil have ekstra.

Vi vil på det kraftigste advare imod BF-anlæg, og anbefaler at der ikke indgåes nogen former for aftaler med dem omkring belægningsarbejde.

17. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der bliver overholdt aftaler og fundet gode løsninger, samt givet råd og vejledning

Aftaler blev overholdt, og gode løsninger blev fundet. Efter at have haft fat i andre der aldrig vente tilbage eller ikke kom til tiden for at give et tilbud, var det en sand fornøjelse at opleve BF-anlæg der levede op til vores forventninger og ydet god kundeservice.

Vi har intet at sætte på de to guttere som arbejde på vores have, og der blev arbejdet hårdt.

BF-anlæg har vores varmest anbefalinger og vi vil tage fat i dem til evt. andre projekter - og det er selvom de ikke lige er i lokal området.

18. August 2020

Forfærdelige og drænende

VIRKELIG dårlig service, kommunikation og strukturering. De kan slet ikke finde ud af at overholde en aftale, telefonen bliver ikke taget, de kommer ikke som lovet.
De er rigtig flinke- og hurtige til at få projektet igang, men så går det hele i stå og alle problemerne starter.
De følger ikke Danske Anlægsgartnere Normer. Så arbejdet er ikke blevet lavet efter de gældende forskrifter!
Overvejer godt nok et syn og skøn på det og eventuelt spørge en advokat om mulighederne for at gå videre med dette.

Så nej, vil under INGEN omstændigheder anbefale BF-Anlæg - ikke engang min værste fjende.

28. Juni 2019

Hej Adrian,
Jeg kan desværre ikke finde dit navn under vores kunder, hvilket gør det svært at forholde mig til den konkrete sag.
Du er meget velkommen til enten at skrive til mig på ds@bf-anlaeg.dk eller give et kald på 27139221, så vil jeg rigtig gerne kigge på det og gå i dialog omkring projektet. Jeg er bare nødt til at vide, hvilken sag det drejer sig om.
Ser frem til din tilbagemelding.

Daniel / BF Anlæg

Vi har lige fået lavet

Vi har lige fået lavet, have og belægningsarbejde, og er rigtig godt tilfredse. Arbejdet blev startet og afsluttet til aftalt tid, og præcis efter den godkendte tegning. Flinke og effektive medarbejdere.

5. Mai 2019

Hej Helle og Henrik,

Tak for anmeldelsen. Dejligt at i er tilfredse med resultatet. Sagen er forløbet rigtig fint i samarbejde med jer.
Jeg sender de rosende ord videre til mine folk :)

Daniel
BF Anlæg ApS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma - kan absolut ikke anbefales

Desværre kan vi også kun give en stjerne til BF-anlæg af følgende grunde:
1. Benytter udenlandsk arbejdskraft, som vi ikke kan korrespondere med
2. Har plantet de forkerte planter. Lovede 40 cm. planter – de er i dag over 1 meter
3. Først efter 3. forsøg lå belægningen i indkørslen tilfredsstillende
4. BF-anlæg reagerer ikke på vore henvendelser ang. reklamationer

Kan ikke anbefale BF – kundeservice er en by i Rusland.

10. Januar 2019

Ringe kundeservice

Bestilte et tilbud for næsten en måned siden og har ikke hørt noget fra dem på trods af utallige opkald og mails som de slet ikke svarer på. Man kan ikke engang lægge en talebesked.

25. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Haven er stort set ubrugelig...

Brugte BF-anlæg til belægning og til at lave have ved vores nye hus, jeg har da aldrig oplevet noget lignende. Vores nye have er 85½ ukrudt, og den er så ujævn at min robotklipper sommetider sidder fast, på trods af at grunden er helt plan. Derudover har jeg fjernet store sten i overfladen, faktisk nok til at fylde en hel trillebøre. Men det er faktisk ikke det værste - jeg har ikke en eneste gang kunne snakke med de folk der har været her, jeg tror de har været polaker og de har ikke kunne forstå hvad jeg siger. Efterfølgende har jeg forsøgt at få fat på BF, men kan slet ikke komme igennem til dem - en gang er det lykkedes mig men de virker ærligt talt helt ligeglade, der har endnu ikke været nogle og kigge på det, på trods af at det er over et år sidden haven blev anlagt. Jeg overvejer kraftigt at køre syn og skøn på projektet.

30. April 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brugte dem til etabelering af vores …

Brugte dem til etabelering af vores have, terasse og indkørsel. De var umulige at få fat på, kvaliteten af græsplænen var utrolig ringe og måtte eftersåes, de overskred budgettet med 25%.

De lovede at udbedre disse ting, men hørte aldrig tilbage fra dem.

Her 3 år efter har jeg så kørespor i min indkørsel som skyldes dårligt fundament arbejde.

Dette er et firma som man skal holde sig LANGT væk fra!

15. November 2017

Kan IKKE anbefales

Vi har haft BF til at anlægge vores have samt fliser i carport og på terrasse.

For det første har det gennem hele processen værest svært at få svar på, hvornår de forskellige ting ville blive lavet.
Derudover har de plantet de forkerte planter. Dem valgte de så at skifte midt på sommeren med det resultat, at de ikke kunne overleve. Hækken gik også ud fordi den blev plantet på et forkert tidspunkt og ikke dybt nok. Den blev skiftet - men først da vi truede med sagsanlæg kom der fut i processen.

Fliserne på terrassen skal lægges om,da der står vand midt på tarrassen. Det blev lovet, at det belv udbedret i løbet af vinteren. Vi har i dag 14. marts og på trods af adskillige henvendlerse er der endnu ikke sket noget.

Så hvis I vil have et firma, som laver det der bliver aftalt og som er til at komme i kontakt med, skal I vælge et andet.

14. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr