1. Anbieter von Gartenhäusern

Über Have & Hus

Vom Unternehmen geschrieben

Have & Hus af A-Z Gartenhaus GmbH

Your Partner for Garden & Home

Vi er specialiseret tysk forhandler af have- og boligprojekter. I vores professionelle butik kan du finde.

• 2.000 haveskure, redskabsskure, havepavilloner og drivhuse,
• 300 havesaunaer, indendørs saunaer og infrarøde kabiner,
• 750 terrasseoverdækninger, vinterhaver og baldakiner,
• 300 carporte, garager og haveskabe
• og 850 haveartikler som f.eks. legeredskaber til børn, hegn og markiser.

Europas førende på markedet

GartenHaus blev grundlagt i 2002 og er nu som GartenHaus blevet markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz og har for nylig udvidet til Holland, Belgien og Danmark med vores butikker Tuin & Huis, Maison & Jardin og Have & Hus. Vi sælger produkter fra topmærker som Alpholz, CARLSSON, FinnTherm og Terrando og er Europas nummer 1 inden for havehuse. Hvert år finder over 12.000 kunder deres ønskede produkt gennem os.

100.000 loyale kunder

Stol ikke kun på vores ord. Fordi den smukkeste reference for vores arbejde er vores kunders tilfredshed, hvilket også afspejles i de mange positive Trustpilot-anmeldelser. Mere end 100.000 kunder har allerede overbevist sig selv om vores produktudvalg og kompetente rådgivning og har sendt os tusindvis af billeder af deres opførte havehuse, saunaer, carporte og terrasseprojekter.

360-graders service

Vores kunder er vigtige for os. Derfor tilbyder vi omfattende support for vores produkter og har altid et åbent øre for dem også på andre måder. Både via telefon og e-mail samt via vores chat i webshoppen. Vores tekniske rådgivere er altid opdateret med den nyeste viden og kan hjælpe dig - i Tyskland og i alle andre lande, hvor vi er aktive.

Alle former for problemfri service

Du bestiller dit ønskede produkt, og vi tager os af resten. Vi leverer vores havehuse, saunaer, terrasseoverdækninger samt garager og carporte i træ med speditionsfirma til din kantsten. Leveringen af de store træbygninger sker med en 40-tons lastbil og en gaffeltruck til aflæsning. Dette eliminerer stress og besvær med at hente i din lokale isenkræmmer.

2,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og svindel med mine penge

2. marts 2023 bestiller vi et saunahus. Vi modtager varen, men der mangler flere dele, som vi modtager efter at have rykket flere gange.
Da vi begynder byggeriet viser det sig at et par af bjælkerne er så skæve at vi ikke kan bruge dem.
Det danske telefonnummer svarer ikke og mails besvares ikke altid. Det tyske nummer svarer, men her er du lost hvis du ikke taler tysk.
Vi bliver i et langt forløb lovet nye bjælker og byggeriet står stille i mere end en måned. Til sidst opgiver vi og får selv fremstillet nye bjælker.
Have & Hus lover os som kompensation kr. 2.870, men efter lang tid og flere rykkere modtager vi kr 2.180. Restbeløbet har jeg rykket for på flere mails og jeg har talt med den tyske kundeservice uden at der endnu er sket noget i dag den 1. juni 2023.

Konklusion: Meget dårlig kundeservice og de snyder os for de penge vi har tilgode.
Hvor har jeg spildt meget tid med at skrive mails og ringe til den tyske kundeservice.

Aldrig mere Have & Hus!

OPDATERING 16/7 2023

Jeg har stadig ikke modtaget mit tilgodehavende.

Utroligt at Have & Hus fortsat beholder mine penge. Det er TYVERI!

1. Juli 2023

Antwort von Have & Hus

Hej, vi er kede af, at du stadig ikke har modtaget din refusion. Det lever selvfølgelig ikke op til de standarder, vi sætter for os selv og vores arbejde. De ansvarlige kolleger vil tjekke din anmodning grundigt igen og derefter vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Mange tak for din tålmodighed. Med venlig hilsen Din Have & Hus

Dårlig kundeservice

Vi har bestilt et havehus med et lille overdæk, men overdækket mangler. Vi forsøgte også at ringe til det danske nummer, som konstant melder optaget. Vi sendte også en mail med det samme, men ingen tilbagemelding. Har snakket med den tyske afdeling, der kunne se mine mails og tog også imod min klage, men ingen tilbagemelding. Mega dårlig kundeservice og behandling af deres kunder. Anbefaler IKKE at handle på den side.

13. Juni 2023

Antwort von Have & Hus

Hej, vi vil gerne undskylde for den langsomme kommunikation og det ufuldstændige produkt. Vi kan se på din e-mailhistorik, at du i mellemtiden er blevet kontaktet af de ansvarlige kolleger angående reklamationen. Vi venter på din tilbagemelding. Med venlig hilsen, Din Have & Hus

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er det her bedrag eller ……?

Min mor har bestilt et havehus, og betalt det (samme historie som mange andre kan jeg se), og det skulle leveres mellem d. 17 og 24 maj 2023. Hun har ringet (nummer virker ikke), hun har skrevet flere gange og fik i starten svar, men ikke de sidste uger, der er ganske simpelt ingen st komme i kontakt med. Håndværkere står klar til at sætte det op, men kommer det?
Venligst giv status på ordre nr.216964-dk, enten her eller ved at ringe/skrive til kunden.
På forhånd tak

24. Mai 2023

Antwort von Have & Hus

Hej, vi beklager, at vi endnu ikke har været i stand til at give dig leveringsoplysninger. Vi undskylder oprigtigt for forsinkelsen i kommunikationen. Vi vil prioritere din anmodning hos de relevante kolleger, så du modtager et svar så hurtigt som muligt. Tak for din tålmodighed. De bedste hilsner, Have og Hus

HAVEHUS FUP OG FIDUS

Medio marts bestiller vi et havehus til levering i juni, vi skal dog betale straks. Efter få dage ankommer første pakke, som vi nægter modtagelse af, da vi slet ikke har plads til at opbevare materialer før projektet skal opføres. Vi annullere købet da vi finder det useriøst og utrygt.
Vi får bekræftelse på annulleringen og at vi vil modtage tilbagebetaling på købet. Dog modtager vi ingen penge. Kundeservice skriver at de skal bruge vores kontooplysninger igen, og sender en kreditnota 2. maj. Dog har vi fortsat ikke modtaget nogle penge retur. Telefonen hos kundeservice melder konstant optaget og mail besvares ikke længere.
Næste fase bliver sandsynligvis en lang og tung proces hos forbrugerklagenævnet, da de ikke overholder Dansk lovgivning.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

Det er meget fint at I omsider har refunderet størstedelen af beløbet. De resterende ca. 250 kr svarer i så ikke på, hvorfor ikke er overført.

26. März 2023

Antwort von Have & Hus

God dag, vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din refusion. Vi vil gerne undskylde for den ulejlighed, det har medført. Vi har prioriteret din anmodning hos de relevante kolleger, så du vil modtage en refusion så hurtigt som muligt. Tak for din tålmodighed. Med venlig hilsen, Have & Hus

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke komme i kontakt med virksomheden

Har fået leveret et drivhus, hvor flere dele mangler. Det er umuligt at komme i kontakt med virksomheden. Telefonen melder konstant optaget, og mails besvares ikke. Drivhuset kan dermed ikke samles, og er værdiløst, hvis vi ikke får de manglende dele.

10. April 2023

Antwort von Have & Hus

Goddag, vi vil gerne udtrykkeligt undskylde for den langsomme kommunikation. Vi kan se af din e-mailhistorik, at de ansvarlige kolleger nu er i direkte kommunikation med dig for at behandle din klage. Mange tak for din tålmodighed. Med venlig hilsen, Have & Hus

SVIG !!!!!

Bestilling afgivet den 8. marts 2023.
Den 10. marts 2023 blev penge sendt. ingen feedback siden da. telefonen svarer ikke.
Sendte tre e-mails, men intet svar.
Jeg har ingen oplysninger om min ordre. 38.000 kr gik tabt.
SVIG!!!!!!
Ole Olsen

27. März 2023

Antwort von Have & Hus

Hej, vi undskylder, at vi desværre ikke kunne overbevise dig om vores kvalitet. Vores danske kollega var kortvarigt uopfordret i mellemtiden, hvilket er årsagen til dette forsinkede svar. Din betaling er blevet booket i mellemtiden, og ifølge din e-mailhistorik har du allerede modtaget et svar fra vores danske kolleger. Vi takker for din tålmodighed og undskylder for ulejligheden. Venlig Hilsen, Have & Hus

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Svært at få kontakt

Overskrift: havehus på vej?

Vi bestilte et havehus den 11.3 og modtog en ordrebekræftelse umiddelbart efter. Her bedes vi betale huset, hvorfor vi betaler den fulde pris den 13.3. Vi har dd endnu ikke modtaget kvittering for denne betaling og heller ikke hørt nærmere ift den lovede leveringstidsramme, der ligger indenfor den næste uge.
Vi har forsøgt at kontakte virksomheden både via mail og telefon, men vores 2 mails er ikke blevet besvaret og telefonnummeret er tilsyneladende ude af drift. Det melder på alle tider optaget.
Vi håber, vi ad denne vej kan opnå kontakt og vores handel gå igennem indenfor de rammer, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Vores ordrenummer er 214474-dk

23. März 2023

Antwort von Have & Hus

Hej, vi beklager, at vi endnu ikke har kunnet overbevise dig om vores service. Vores danske kollega kunne desværre ikke være på kontoret i mellemtiden. Vi kan se af din e-mailhistorik, at du i mellemtiden er blevet kontaktet vedrørende den udestående leveringsdato. Vi takker for din tålmodighed. Venlig Hilsen, Have & Hus

Havde købt 2 stk trailerner

Havde købt 2 stk trailerner
Nettene var fine men den elastiske snor rundt i kanten smuldrede væk
Samme oplevelse ved snor til trailer presenning
Henvendte mig til vores lokalafdeling
Tung diskussion
Jeg havde taget nogle elastiksnor med til butikken
Efter lang tids venten kontaktede je kundeservice som ligeledes havde svar helt ude i hampen
Konklusion : køb aldrig elastikprodukter hos thansen

21. Februar 2023

Antwort von Have & Hus

Goddag, vi fører ikke trailere i vores sortiment. Send venligst din vurdering til den pågældende virksomhed. Venlig Hilsen, Have & Hus

Rigtig god kvalitetshytte!

Havde nogle problemer med levering, men de blev dog løst i sidste ende af Murat Barut i kundeservice.

Huset er absolut god kvalitet, og har det fået samlet - det står nu flot!

Der var også problemer med nogle tagplader, der manglede i leveringen, men det blev løst på flotteste vis af Murat, så alt i alt meget tilfreds med det endelige resultat! :)

12. April 2022

Antwort von Have & Hus

Hej, tak for den positive anmeldelse. Vi er tilfredse med deres tilfredshed. Venlig Hilsen, Have & Hus

God service. Personlig betjening

13. Dezember 2022

Antwort von Have & Hus

Hej Vibeke, vi siger mange tak for din positive anmeldelse og din bestilling af et havehus. Vi er sikker på, at du også vil være glad og tilfreds for dit havehus.

Maria Twin skur

Jeg har købt et Maria Twin skur.

Jeg er ok tilfreds med skuret men der er dog en del ting som kunne være bedre.

Først og fremmest er jeg dybt utilfreds med Have og hus telefonservice. Der er overhovedet ingen. Jeg har ringet mange gange men firmaet svarer aldrig. Det er simpelhen ikke ok. Det kunne være rart f.eks at kunne ringe og få oplyst leveringstidspunktet.

Teknisk er det problemer med dørene. Dørerne sidder for tæt på hinanden. Dørrammerne burde ikke være skruet sammen før skuret var samlet. På den måde ville man kunne justere afstanden mellem dobbeltdørerne. Der mangler også forklaring på hvordan man kan justere hængslerne.

Endvidere er der en del små lister som der ikke er nogen forklaring på.

Huset er samlet og fungerer nu, men man skal have megen teknisk snilde for at få det til at fingere optimalt.

25. November 2022

This company is a joke

This company is a joke! The Danish customer service number simply does not work and has not been working for some time now. I managed to find the German customer service number (the company is headquartered there and my funds were transferred to Germany for the purchase) but no one ever does what they promise over the phone and they do not respond to emails. Sometimes they have people who only speak German (not Danish or English). The bank details they send for bank transfer purchases are incorrect. I have lost some money and a lot of time and have not got the product I ordered. DO NOT USE THIS COMPANY!

16. September 2022

Antwort von Have & Hus

Good day, we are sorry that we could not convince you of our service so far. Of course, this does not correspond to the standards we set for ourselves and our work. We would like to apologize for the limited availability. Regarding your payment, we will of course contact our colleagues again. Thank you for your patience. Best regards, Yours Have og Hus

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selve hus ok - kvalitet af tilbehør og vejledninger ringe

OK support ved bestilling. Selve hus OK kvalitet (finsk). Tilvalg for tagdækning, gulv, nivelleringspuder mv. ikke gennemtænkt. For lidt leveret til husets størrelse. Både tagbrædder og gulvbrædder noget skæve og svære at få monteret. Montagevejledning mangelfuld - kun oversigtstegninger. Når først bygget er slutresultatet helt OK.

10. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering og ikke mulighed for…

Manglende levering og ikke mulighed for kontakt.
Vi har d.6/6 bestilt et haveskur med levering 6-8 uger.
Nu står vi og har fået at vide at skuret givet videre til fragt d. 12/7 vi har ikke fået skuret her d. 25/7. Vi får intet svar på mail og nå vi forsøger at ringe,så går den direkte på bruger optaget.
Virkelig træls oplevelse

25. Juli 2022

Antwort von Have & Hus

Hej, vi vil gerne oprigtigt undskylde for den langvarige kommunikation. Vi kan forstå på din e-mailhistorik, at de relevante kolleger allerede er blevet kontaktet vedrørende forsinkelsen i leveringen. Tak for din tålmodighed. Med venlig hilsen, Din Have & Hus

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde bestemt os for at købe et hus…

Vi havde bestemt os for at købe et hus igennem Have og Hus men havde problemer ved bestillingen på hjemmesiden, da der ved køb blev tilføjet en masse ekstra materialer og ekstra gulv mv. som vi ikke havde bedt om og ikke kunne finde hoved og hale i, meget uoverskuelig side mht. bestilling. Da vi så prøver at komme igennem til kundeservice for at få hjælp kan vi ikke komme igennem. Det kan vi stadig ikke efter en uge, så nu har vi bestemt os for at det ikke bliver det firma vi køber havehus igennem. Virkelig utryg oplevelse både med hjemmeside og det faktum at man aldrig kan komme igennem til kundeservice.

24. Mai 2022

Hej Marie,
Vi beklager, at vi ikke har været i stand til at overbevise dig om vores gode service indtil videre. Vi vil gerne undskylde for den forsinkede kommunikation. Vi vil prioritere din anmodning med de ansvarlige kollegaer. Tak for din tålmodighed. Med venlig hilsen, Din Have & Hus

God service og rådgivning

Jeg bestilte et havehus Maria-Rondo 44C og fik hurtig og god hjælp fra firmaet. De vendte hurtigt tilbage på mine spørgsmål. Jeg valgte huset da det leveres i en kraftig kvalitet (44mm planker). På firmaets hjemmeside findes gode råd og vejledning bl.a. om fundament.

24. Juli 2021

Hej Thomas,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse samt dine 5 stjerner.

Vi er mega glade over, at modtage din positive feedback om din oplevelse af vores kundeservice, gode rådgivning samt vores hjemmeside.

Du ønskes en super god sommer og håber vi hører fra dig igen 😊

Venlig hilsen, Have & Hus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop bestilt en bjælkehytte…

Jeg har netop bestilt en bjælkehytte ved Have & Hus.
Personlig rådgivning, vejledning og opfølgning - uden at være påtrængende. Absolut en god oplevelse.
Nu glæder jeg mig til at modtage "byggesættet", så jeg kan komme i gang.

30. Juni 2021

Hej Henrik,

Tillykke med købet af Havehus Lappland-40 A – Vi siger tusind gange tak for din mega flotte, detaljerende anmeldelse og ikke mindst dine smukke 5 stjerner.
Vi gør vores bedste for, at give vore søde kunder, den bedst mulige kundeservice-oplevelse samt rådgivning. Derfor er det så dejligt af modtage din feedback til vores arbejde, som netop beviser vores ønske&formål.

Vi ønsker dig en masse glædelig og hyggelige stunder i dit Havehus Lappland-40 A.

Du ønskes en super solrig weekend 😊
Venlig Hilsen, Have & Hus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem god deltaljerede…

En helt igennem god deltaljerede service af køb husoghave.dk
Det kan klart anbefales.

30. Juni 2021

Hej Gitte,

Vi siger tusind tak, for din super gode anmeldelse og ligeledes for dine 5 stjerner! Det varmer hjertet, at modtage en så fed og positiv anbefaling fra dig. Det er mega meget værdsat.

Du ønskes tillykke med købet af vores flotte Havehus model Ronja-28.

Du ønskes en super solrig weekend 😊
Venlig Hilsen, Have & Hus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr