Det er en rodebutik! Det er meget mærkeligt at være kunde her. Anbefaler det ikke. Hold jer til Bet365, Unibet og Danske Spil.
Deres velkomsttilbud er misvisende - én betingelse står på deres kampagnebillede og en modstridende står i deres betingelser. Supporten har ikke meget snilde indenfor området.
Det er bondefangeri, af værste skuffe. Support er venlig, helt misinformerende. Deres tilbud, er et luftkastel. Udbuddet af automater, er sammenlignet, med andre casinoer, minimal. Hold jer væk f... Mehr ansehen
Hævede penge for første gang og de stod på min konto med det samme. Hurtig behandling og rigtig venlig kundeservice.😎😎😎
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er bondefangeri
Det er bondefangeri, af værste skuffe. Support er venlig, helt misinformerende.
Hold jer væk fra det her casino.
Hold jer væk fra Betit.dk og Vbet.dk
Hold jer væk fra Betit.dk og Vbet.dk
De burde aldrig havde haft en dansk licens.
Fik en casinobonus på 500kr ved at indbetale 500kr. Bonusen og indbetalingen skulle spilles igennem 10 gange=10.000kr.
Efter at have vundet 3500kr gik min konto fra det ene sekund til det andet fra 4500kr til 1000kr da jeg havde gennemspillet de 10.000kr.
Support forklarede at man ikke kan vinde penge på tilbuddet men kun Bonusen på de 500kr. dette stod ikke i betingelserne.
Alle de fem stjernede anmeldelser er…
Alle de fem stjernede anmeldelser er svindel. Det ser man ved at profilen kun har skrevet 1 anmeldelse og de er skrevet inden for få dage efter hinanden.
Bonussen er et kæmpe rod og servicen…
Bonussen er et kæmpe rod og servicen virker incompetent
Deres sportsbonus snyder
Deres sportsbonus snyder. Så længe den er aktiveret kan man kun spille på spil som bonussen tillader. Dvs. kun single spil på 1,8 eller over. Vil man spille på andet, skal man deaktivere bonusen og derved miste den.
De fleste andre betting sider tillader selvfølgelig at man better på ander, som så ikke tæller med i bonussen. Man kan heller ikke trække ud mens den aktiveret.
Jeg blev overrasket over
Jeg blev overrasket over, hvor mange ligaer og markeder man kan spille på her. Der er langt mere at vælge imellem end hos de store konkurrenter – helt ned til de små rækker.😊
Hævede penge for første gang og de stod
Jeg kan rigtig godt lide siden
Jeg kan rigtig godt lide siden – super gode bonusser, endda en anden indskudsbonus som jeg aldrig har set andre steder før!
Fusk og svindel.
Fusk og svindel.
De lover bonusser der ikke er der.
Og laver det samme trick som mmange andre at det er svært at gennemskue hvordan man skal aktivere og vælge de helt rigtige ting for at kunne få bonusser til at virke.
Man får ikke sine 100 kr spins
Man får ikke sine 100 kr spins, når man indbetaler 100 kr første gang. Jeg kan se på andre anmeldelser, at jeg ikke den eneste. Hævede min Indbetaling igen. Spændende o. Den bliver udbetalt.
Det virker gammeldags og med et ringe…
Det virker gammeldags og med et ringe udvalg.
Hold jer til Betinia, Danske Spil, Campobet osv. De er 100 gange bedre end Betit i hvert fald.
Jeg tør ikke have pengene stående derinde.
Scam hjemmeside
Scam hjemmeside. Der er en kanpagne hvor man kan få 100 free spins når man indbetaler 100 kr. Man får ikke sine spins, og kundeservice gider ikke at gøre noget ved det. Hele hjemmesiden roder. Aldrig spil derinde!!!
Absolut værste side jeg har spillet på
Absolut værste side jeg har spillet på
Det er en rodebutik!
Det er en rodebutik!
Umanerligt besværligt
Umanerligt besværligt. Der gik 5 dage fra jeg oprettede min konto, til jeg blev “godkendt”. Så satte jeg penge ind og cirkuset startede forfra, umuligt at få lov til at spille… skandaløs dårlig service og hjemmeside, hold jer langt væk!
Deres velkomsttilbud er misvisende
Bedre odds end de fleste andre
Oddsene er tit højere end hos de fleste andre aktører. Jeg har sammenlignet flere gange, og Betit vinder ofte – især på Superligaen.
Bedste dækning på e-sport
Jeg spiller meget e-sport, og her er udvalget markant bedre end på andre sider. Endelig en bookmaker der tager Counter-Strike og de andre titler seriøst.
De bedste bonusser jeg har set
Bonusserne er klart bedre end det jeg har set andre steder. Kravene er nemmere at forstå, og jeg fik meget mere værdi ud af min første indbetaling.
Fin bonus, hurtig udbetaling.
Kun gode oplevelser.
Indbetalte 800kr, aktiverede min bonus, placere de 800kr på en kamp og fik derefter mit freebet på 800kr.
Jeg fik efterfølgende et yderligere freebet på 500kr ved indbetaling af 500kr (modtog tilbuddet på mail)
Udbetalingen tog under 30 minutter:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.