Meget professionel og effektiv håndtering af salg af lejlighed i Dragør. Vil helt klart bruge BASE1 ved et andet salg og kan kun anbefales.
Vedrørende salg af ejerlejlighed i København: jeg fik en prima behandling hos Base1 på Holmbladsgade hele vejen igennem. Blandt andet var der en realistisk prissætning, som gjorde, at lejligheden blev... Mehr ansehen
Vi skulle sælge vores andelslejlighed i Kbh. og prøvede via DBA. Få kontakter. En af dem var Base1-mægleren. Han kom om fredagen, lovede salget indenfor to uger og fremsendte salgsaftalen nøjagtig... Mehr ansehen
Købte lejlighed gennem base1. Det gik fint, men mægleren var helt klar sælgers mand og virkede til tider useriøs og uærlig. Der skete flere fejl i forløbet som var uprofessionelle, men det hele endte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
base1 er et ejendomsmæglerfirma, der åbnede i 1981. Siden dengang har vi solgt mere end 20.000 boliger. Både store og små. Både velholdte og håndværkertilbud. Vi har korte liggetider og et udvidet køberkartotek med flere tusind seriøse købere. Over for nye kunder plejer vi at joke med, ”at vi kender din vej og din nabo”. Men faktisk er der noget om snakken. Med mere end 20.000 solgte boliger, er der stor sandsynlighed for, at vi har solgt andre boliger i dit kvarter. Det gør en forskel i salget. For måske er det lige netop fortællingen om det idylliske havnemiljø, eller den hyggelige cafe på hjørnet, der får en køber til at vende tommelfingeren opad. Vi tilbyder dig en fokuseret og personlig betjening. Denne tilgang har gennem årene betydet, at vores kunder er blevet ved at komme igen – og det er vi stolte af.
Dragør, Dänemark
- 3389 8900
- kundeservice@base1.dk
- www.base1.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Særdeles god, effektiv og pålidelig virksomhed, med fokus på kundens behov!
Fra første kontakt til handlen var afslutte gik mindre end en måned - og med et for os meget tilfredsstillende resultat!
Kunne ikke være bedre! Hurtigt, professionelt og behageligt :-)
Kompetent og venlig betjening hele vejen med et professionelt hold, der hurtigt fik min lejligheden solgt til prisen. De holdt hvad de lovede og leverede i den grad varen. Vil til hver en tid - uden tøven - vælge at sælge gennem Base1 igen!
Meget tilfreds!
Vi har været yderst tilfredse med Base1's salg af vores lejlighed. De var gode til hele tiden at holde os opdateret og følge os igennem, og så fik de i øvrigt solgt vores lejlighed meget hurtigt! Vi kan klart anbefale dem!
Proffesionel og hurtig
Jeg følte mig godt orienteret under forløbet og var tilfreds med alle aspekter af handelen-
Super betjening
Super god professionel håndtering og meget kompetent.
Kort liggetid og rigtig god pris!
Jeg er meget tilfreds med Base1. Min lejlighed blev solgt på meget kort tid og endda til en højere pris end udbudsprisen.
Salgprocessen har kørt godt - god lokalindsigt!
Kan anbefales!
flexible and supportive
I got good support looking at the flat and understanding the process all the way to signature. I would have liked to get some the (many) documents linked to the flat earlier, but I don't know if they were maybe also not available to base 1 earlier of if it is common practice in DK that you get them only after signature.
Godt solidt arbejde og rigtig god betjening
Vi valgte Base1 på Vesterbro, fordi de havde solgt de fleste af vores nabolejligheder gennem årene, og senest overtaget en fra en anden mægler og solgt med det samme. Der opstod lidt udfordringer i starten af vores salg, hvor potentielle købere slog til hurtigt, og faldt fra igen pga. afslag fra bank m.m. Men Base1 blev bare ved med at arbejde for sagen og holde os tæt informeret om, hvad der foregik. Trods lidt irriterende vanskeligheder på et hektisk marked, solgte de lejligheden på 50 dage og til den rigtige pris. Vi er meget tilfredse, og vil gerne anbefale Klaus og co. til andre!
Mangler lidt info fra mægler
Jeg blev rigtig godt guidet i forbindelse med at min lejlighed skulle sælges og mægler var meget imødekommende og venlig. Men undervejs i processen manglede jeg flere gange tilbagemelding fra mægler om hvordan salget skred frem, og ligeledes da papirerne skulle underskrives mm.

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger
Købet ikke fulgt til dørs
Så snart papirer var underskrevet var jeres håndtering af sagen fuldstændig håbløs. Fejlinformationer, manglende info, uvenlig kontakt .

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger
Fantastisk
Jeg købte min andelslejlighed igennem Base1 og kunne ikke være mere tilfreds, som køber kan man tit føle sig meget alene om man ikke har ansat en advokat til at hjælpe sig. Jeg købte igennem Annika Bavngaard Nielsen, der var rigtig sød og hjælpsom, hun vejledet mig igennem hele processen og anbefalede og hjalp mig med at finde en bank der tilbød en lavere rente end det min egen gjorde, og hun tog sig til og med tid til at mødes med mig så jeg kunne tage mål af lejligheden efter at salget var i boks. Kunne ikke være mere glad.
Jeg er og har været yderst tilfreds med den service jeg har modtaget fra Base1
Jeg er yderst tilfreds med den service jeg har modtaget af base1. Alle medarbejderne har håndteret sagen professionelt og jeg har hele tiden følt at der var styr på det hele køb af ny lejlighed.
bolig salg på Mågvej 50,1th
Alt jeg kan tæke mig på en god handel.
Fantastisk Kommunikation
Base1 personale var altid der til at svare på vores spørgsmål. Alle de vigtige information var kommunikeret klart og tydeligt. Kan varmt anbefales
god oplevelse
Base 1 har varetaget alt omkring salg af min andel på yderst professionel vis. det vigtigeste for mig har været informations niveauet, her har jeg løbende været orienteret om fremdrift og videre forløb.
Desuden stødte jeg på udfordringer jeg bestemt ikke havde kunne løse ved selvsalg. Der var udfordringer i vurderings rapporten som Base1 også hjalp med at finde løsning på.
Alt i alt en god løsning
Troværdig og professionel
Fra første minut et åben, ærlig og realistisk indtryk. Klar og tydelig udmelding vedr. salgspris og selve salgsproceduren. Løbende informationer vedr. salgsfremstilling, fremvisninger og interesserede.
ikke mindst - solgt på 4 uger :-)
Jeg kan bestemt anbefale Base One
hurtigt, venligt, hjælpsomt, aktivt, professionelt.
Udover det ovenstående var vi så heldige, at Base 1 på Amager, i deres kartotek af købere og deres ønsker, havde en potentiel køber. Han havde ugen forinden budt på en anden bolig, og han ønskede netop noget, der svarede til det, vi kom og ville sætte til salg.
Standardprisen for salget ligner måske standardprisen hos andre ejendomsmæglere; men pga. det hurtige "interne" salg, sparede vi udgifterne til annoncering mm.
Vi tror, at køber måske også var tilfreds med den hurtige adgang til købet af en bolig, der kom tæt på hans ønsker.
Den Gode Oplevelse
Fra første møde med Klaus til det gennemførte salg af Laura, er vi blevet godt orienteret, og en lejlighed solgt på 14 dage kan vel kun siges, at være godt pålideligt salgs arbejde.
Vi siger tak!
Anita
Hurtigt, professionelt og lige til
Jeg ringede til Base1 og aftalte et uforpligtende møde med en ejendomsmægler. Få dage senere var min bolig på nettet, til en fair pris og solgt på to dage. Derefter har det fortsat været en professionel håndtering af alt de praktiske og ingen problemer. Var meget glad for Base1 og deres ærlige og ligetil håndtering af salget omkring min bolig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.