Meget professionel og effektiv håndtering af salg af lejlighed i Dragør. Vil helt klart bruge BASE1 ved et andet salg og kan kun anbefales.
Vedrørende salg af ejerlejlighed i København: jeg fik en prima behandling hos Base1 på Holmbladsgade hele vejen igennem. Blandt andet var der en realistisk prissætning, som gjorde, at lejligheden blev... Mehr ansehen
Vi skulle sælge vores andelslejlighed i Kbh. og prøvede via DBA. Få kontakter. En af dem var Base1-mægleren. Han kom om fredagen, lovede salget indenfor to uger og fremsendte salgsaftalen nøjagtig... Mehr ansehen
Købte lejlighed gennem base1. Det gik fint, men mægleren var helt klar sælgers mand og virkede til tider useriøs og uærlig. Der skete flere fejl i forløbet som var uprofessionelle, men det hele endte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
base1 er et ejendomsmæglerfirma, der åbnede i 1981. Siden dengang har vi solgt mere end 20.000 boliger. Både store og små. Både velholdte og håndværkertilbud. Vi har korte liggetider og et udvidet køberkartotek med flere tusind seriøse købere. Over for nye kunder plejer vi at joke med, ”at vi kender din vej og din nabo”. Men faktisk er der noget om snakken. Med mere end 20.000 solgte boliger, er der stor sandsynlighed for, at vi har solgt andre boliger i dit kvarter. Det gør en forskel i salget. For måske er det lige netop fortællingen om det idylliske havnemiljø, eller den hyggelige cafe på hjørnet, der får en køber til at vende tommelfingeren opad. Vi tilbyder dig en fokuseret og personlig betjening. Denne tilgang har gennem årene betydet, at vores kunder er blevet ved at komme igen – og det er vi stolte af.
Dragør, Dänemark
- 3389 8900
- kundeservice@base1.dk
- www.base1.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Problematisk sagsbehandling - gennemsnitlig fremvisning
Ved den første fremvisning virkede medarbejderen uengageret og havde glemt nøgler til fællesrum og kælderrum.
Fik en ekstra fremvisning som var klart bedre.
Den indledende underskrift af købsaftalen gik godt og problemfrit, herunder også en klar aftale om dokumentation for udbedring af en vandskade. Efterfølgende har Base1 ikke medvirket til at få bragt dokumentationen på plads (det er den faktisk stadig ikke) og det har taget alt for lang tid.

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger
Fint køb men flere fejl undervejs
Købte lejlighed gennem base1. Det gik fint, men mægleren var helt klar sælgers mand og virkede til tider useriøs og uærlig. Der skete flere fejl i forløbet som var uprofessionelle, men det hele endte heldigvis godt.
Det er en flink praktikant der fremviser lejlighederne, men det er ikke helt en fordel for køber, da der er spørgsmål som kun mægleren der kender sælger, kan svare på. Der kommer altså et ekstra led i kommunikaionen hvilket ikke er at foretrække og det giver større rum for fejlinformation.

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger
En god oplevelse...
i efteråret 2015 solgte Base 1 på Øresundsvej/Amager min lejlighed i Kastrup på kun en uge og til en højere pris en udbudsprisen.
Ved Base 1 var de professionelle og hurtige fra starten - alting har kørt hak i hak og de har været meget effektive.
Jeg fik en grundig gennemgang af aftalen og sidenhen købsaftalen, og det har været et trygt forløb.
Og så var de fair i prisen på salæret.
Det var en god oplevelse.
Hurtigt salg
Lejligheden blev solgt på 1 dag, og med hurtig og super service fra Base 1. Kan varmt anbefales!
Jonas
Super betjening og personale!
Både ejendomsmægleren Annika og resten af BASE1 var virkelig flinke og ærlige. Jeg kan helt klart rekommendere dem. Jeg har oplevet med andre ejendomsmæglere at de kan være meget skubbende og aggressive, og nogle gange slet ikke være ærlige. Dette oplevede jeg ikke på noget tidspunkt med Annikka eller noget af de andre jeg snakkede med.
Vil helt klart bruge dem igen når jeg en dag skal sælge lejligheden igen :)
Yderst tilfredsstillende
Vi kan kun anbefale brugen af Base1 til salg af ejendom i KBH. De er effektive, har fingeren på pulsen hvad omhandler markedet og er løsnings orienterede når problematikker opstår.
Super forløb
Hele oplevelsen med Klaus som mægler har været positiv. Det har fra første samtale været en positiv og respektfuld tone, både personligt og professionelt ift. selve handlen og forløbet op til med vurdering og forhandling. Der blev hørt efter mine ønsker og alt i alt en god oplevelse. Jeg kan klart anbefale Base1-Valby/Vesterbro, mvh Michael
Super
Jeg har brugt Base 1 i forbindelse med salg af lejlighed og jeg fandt samarbejdet yderst tilfredsstillende og troværdigt.
Super tilfreds
Meget professionel behandling af salget af min lejlighed. En fin vurdering og solgt til prisen på 4 uger.
Flot arbejder og mine bedste anbefalinger herfra.
Godt arbejde
Jeg har oplevet at medarbejderne fra base1 arbejder hurtigt og effektivt på et højt niveau
Rigtigt godt arbejde.
Dejligt nemt
Bor ikke i nærheden af lejligheden jeg skulle have solgt og overlod derfor alt til Base1 og fik solgt den på lidt over en måned.
Ikke helt til den pris jeg havde håbet på, men jeg kunne også have valgt at have is i maven og vente lidt længere.
Base1 har holdt mig underrettet om alt det nødvendige og har hjulpet mig fint igennem købsprocessen.
Alt i alt glad og tilfreds:)
Alt i alt en god oplevelse
I sidste ende blev oplevelsen med Base1 rigtig god. Der har dog været lidt bump på vejen (fx. papirer der ikke var blevet indhentet før vi gik i gang med handlen), fordi at tingene (i min optik) er blevet gjort lidt hurtigt. Heldigvis vil de gøre hvad de kan for at give dig de oplysninger du har brug for, og de er altid gode til at tage en ekstra gang eller to med dig ud og kigge på lejligheden. Alle de ting der skal falde på plads i en andelsbolighandel skal nok falde på plads, nogle gange skal man bare huske at have tålmodigheden med sig på vej derhen. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Base1 når de skal købe bolig.
Professionel service
De er meget professionel og service-minded. De fik min lejlighed solgt i meget kort tid for en rigtig god pris. Jeg kan godt anbefale Base1.
Professionalitet og imødekommendhed
Base1 har fra starten været meget imødekommende og venlige i deres kommunikation. Derudover har de med deres høje professionalitet fået overleveret en lejlighed til mig, jeg den dag i dag er sindssyg glad for. For havde det ikke været for deres hårde arbejde, så havde lejligheden formentlig gået til en anden køber.
Yderst behagelig og bestemt troværdig mægler, der er professionel samtidig med at de har deres personlighed med.
Et stort og varmt tak til Henriette Schelbeck. Meget troværdig og dygtig mægler, der skal have min varmeste anbefaling.
Tillidsvækkende mægler
Alt i alt en glat og tillidsvækkende oplevelse.
Professionelle og pålidelige
Jeg har haft fornøjelsen af at sælge min ejerlejlighed gennem Base1, Holmbladsgade. Ejendomsmægler Michael Holmegaard og hans hold har ydet en professionel indsats fra start til slut. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke, gode og saglige svar på alle spørgsmål og lejligheden solgt til prisen på 14 dage. Jeg kan give Michael Holmegaard og Base1, Holmbladsgade, min varmeste anbefaling.
Top salg
God service. God sælger. Hurtigt og effektiv og hjælpsom. 5 stjerner til Annika og Base 1.
Et hurtigt og effektivt salg
Dygtig og kompetent ejendomsmægler som strækker sig langt for at opfylde sælgers forventninger.
Kun tilfredshed fra først til sidst
God service, hurtig handel!
salg af andelsbolig
Jeg fik solgt min andel meget hurtigt da der hos Base1 findes køberkartotek. Jeg bestemte mig meget pludseligt for at sælge, og ønskede det gik meget hurtigt. Så allerede 4 dage efter var der flere interesserede og kigge på lejlighed, 2 dage efter underskrev jeg kontrakt med køber.
Prisen for salg holdte næsten - dog var der lige 5000 til advokat som jeg ikke var oplyst om - og som jeg troede var med i det aftalte beløb.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.